galéria megtekintése

Vállon ringó hangulat

1 komment

NOL

A női hangulatok inspirálták Lengyel Zsuzsi táskatervező legújabb, tavaszi kollekcióját, mely nem hiába kapta a Mood, vagyis Hangulat nevet.

A Mood kollekció szépen belesimul abba az alapkoncepcióba, amit minden lengyelzsuzsi táska képvisel: a vállpántoknak, a hajtogathatóságnak és a különböző applikációknak köszönhetően legalább 5-6 féle módon hordható, de a variációk száma szinte végtelen, csak a vásárló kreativitása – meg persze a pénztárcája - szabhat határt.

"A legutóbbi téli kollekciómban, a BAG GAME-ben, a vásárló teljesen szabad kezet kapott a végső kialakításban, akár meg is tervezhette az egyedi táskarátétjét. Most egy olyan kollekcióra vágytam, ami valamivel könnyedebb, játékosabb, színesebb" - nyilatkozta lapunknak Lengyel Zsuzsi. Mint mondja, a Mood formavilága is eltér a téli kollekciójától, előbbi ugyanis kifejezetten íves vonalvezetésű, nem szögletes, kemény.

A táska a vállpántoknak, a hajtogathatóságnak és a különböző applikációknak köszönhetően legalább 5-6 féle módon hordható
A táska a vállpántoknak, a hajtogathatóságnak és a különböző applikációknak köszönhetően legalább 5-6 féle módon hordható

 

"Az alapgondolat az volt, hogy az ember minden napot különböző hangulatban kezd és ehhez választ magának öltözéket, ahhoz pedig kiegészítőket, viszont ez akkor oldható meg igazán praktikusan, ha egyetlen táska többféle hangulathoz igazítva is átalakítgató" - mondja a tervező, akit az alkotás folyamán a nők inspiráltak.

"Nap mint nap nőkkel és nőknek dolgozom. Figyelem őket, töltekezem belőlük. Igyekszem megérteni őket és ezáltal talán közelebb kerülök önmagamhoz is. A táskák variálhatósága a nők hangulatváltozásaiban tükröződik vissza. Lágyan ívelő vonalvezetés, karakteres, telt színek, pontosan megkomponált apró részletek és a bőr hamisíthatatlan illata... Valahogy így látom a nőket." – mondja a táskadizájner, aki úgy véli, a harmónia megteremtése sokkal fontosabb a szabályos szépségnél, a nő valódi értéke a benne lévő összhangtól válik teljessé.

Lágyan ívelő vonalvezetés, karakteres, telt színek, pontosan megkomponált apró részletek és a bőr hamisíthatatlan illata... Valahogy így látja a nőket
Lágyan ívelő vonalvezetés, karakteres, telt színek, pontosan megkomponált apró részletek és a bőr hamisíthatatlan illata... Valahogy így látja a nőket

Általában a 25 év feletti, kifejezetten karakteres színeket kedvelő, sportosan elegáns stílusú nők vásárolnak nála, akik jellemzően hétköznap használják a táskáit, melyek ára 44990 és 84990 forint között mozog.

A Mood kollekció négy különböző méretű alaptáska modellel létezik. A három nagyobb táskához két különböző méretű, lepatentolható fedél tartozik (a legkisebb táskához csak a kis fedél használható), amivel számos lehetőség nyílik a sokszínű viselésre.

Nem csak a fedeleket cserélgethetjük a táskán, de minden fedél mindkét oldala felől hordható. Az alaptáskák és a levehető fedelek is különböző textúrájú, eltérő karakterű bőrök kombinációi. A Mood kollekció színei a zöld, a khaki, a lila és a türkiz, megbolondítva egy kevés pinkkel, napsárgával és naranccsal, így ugyanaz a darab lehet a friss, tavaszi, és a harsány, nyári megjelenés alapdarabja is.

A Mood kollekció színei a zöld, a khaki, a lila és a türkiz, megbolondítva egy kevés pinkkel, napsárgával és naranccsal
A Mood kollekció színei a zöld, a khaki, a lila és a türkiz, megbolondítva egy kevés pinkkel, napsárgával és naranccsal

Még idén tavasszal készül egy pasztell színvilágú szortimenttel is, nyárra pedig egy tengerész-kollekciót készül piacra dobni.

A nők mellett azért gondol a férfiakra is. Ugyan tavaly készített már néhány olyan darabot, mely az erősebb nem kezében is jól mutat, ősszel egy egész kollekcióval rukkol elő, mely egyszerre lesz játékos és komoly, ami hordható öltönyhöz és hétköznapi viselethez is.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.