hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“gasztronomia”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
rivalda
Buli a konyhában
Muskátlit tartott a tűzhelylapon még nem is olyan rég a Chefparade egyik diákja,mondván: egy hosszú nap után macera a konyhában robotolni. – Megmutattam neki, hogy főzni öröm is lehet. Ma már visszatérő vendég – meséli Bartal Sándor, a budapesti főzőiskola egyik szakácsa.
2011. április 18.
Kultúra
gasztronómia
Olcsó, különleges és nincs messze - Chili a szembe!
Néhány videó kapcsán elhangzott, hogy elérhetetlen fűszerekkel főzünk. Mautner Zsófi ötletére elmentünk a belvárosba egy olyan boltba, ahol tényleg minden kapható. Vásároltunk is, Zsófi pedig érdekes recepteket ajánlott nekünk.
2011. április 15.
Mozaik
India
Olcsó, különleges és nincs messze: ázsiai ínyencségek boltja
Néhány videó kapcsán elhangzott, hogy elérhetetlen fűszerekkel főzünk. Mautner Zsófi ötletére elmentünk a belvárosba egy olyan boltba, ahol tényleg minden kapható. Vásároltunk is, Zsófi pedig érdekes recepteket ajánlott nekünk. Készítette: Szemere Katalin, Vörös Eszter
2011. április 15.
Videó
Pécs
Medvehagymaszüret és barlangkaland
Sosem olyan bódító illatú az erdő, mint így, tavasz derekán, amikor a medvehagyma bontogatja fűszeres zamatú leveleit, virítanak az odvas keltikék kék-fehér szirmai, és még bőségesen zubog a víg a Mecsek patakjaiban és vízeséseiben.
2011. április 14.
Utazás
gasztronómia
Magyarország-illat, Afrika-íz - Különleges desszert Mautner Zsófival
2011. április 11.
Mozaik
gasztronómia
Magyarország-illat, Afrika-íz
Ezúttal nem a gasztronómia világából érkezett a vendég, de mint kiderül, nem is áll olyan messze egymástól a Mr. Orrnak is nevezett Zólyomi Zsolt parfümőr és Mautner Zsófi tevékenysége. Az mindenesetre biztos, hogy egy illat képes ételt ihletni és viszont. Készítette: Szemere Katalin, Vörös Eszter, Perjéssy Gábor
2011. április 08.
Videó
USA
Amerika ráharap a spanyolra
„Konyhanyelven” már kiválóan elboldogul Washington környéke, amióta José Andrés mesterszakács megismertette és megszerettette az amerikaiakkal a tapas-bárok kultúráját. Egy kis ez, egy kis az: miniatűr adagok az óriási porciók hazájában! A Harvardra innen már egyenes volt az út.
Szőcs László
2011. április 04.
Mozaik
gasztronómia
Játssz az ételeddel: Zsófi azt hiszi, finomfőzelékkel labdába rúghat
Mautner Zsófinak most mi választottuk az alapanyagokat, de kiállta a próbát: finom lett a főzelék és bundás a kenyér. A gasztroblogger ezzel a NolTV-n újra párbajra hív minden szakácsot. Ki mit tud főzni a Zsófinak jutott alapanyagokból? Jelentős ajándék kecsegteti a győztest!
2011. április 02.
Mozaik
gasztronómia
Finomfőzelék, medvehagymás bunda
Mautner Zsófiának most mi választottuk az alapanyagokat, de kiállta a próbát: finom lett a főzelék és a bundás kenyér is. Készítette: Perjéssy Gábor, Szemere Katalin, Vörös Eszter
2011. április 01.
Videó
gasztronómia
Édes lett a vége a nagy konyha-sónak
2011. március 26.
Mozaik
gasztronómia
Csokoládémousse pirított kaláccsal
Segal Viktor szerint só nélkül édesség sem készülhet, és ezt rögtön be is bizonyítja egy ínycsiklandó desszert elkészítésével.
2011. március 25.
Videó
gasztronómia
Csillagok háborúja: Zsófival megnéztük a Michelin pesti kedvenceit
2011. március 18.
Mozaik
gasztronómia
Michelin-csillagok Budapesten
Ki lehet tenni a vitrinbe, vagy más haszna is van a Michelin-csillagnak? Öröm áll a házhoz vagy csak stressz, hogy jövőre elveszíthetik? Mit szólnak hozzá a Costesben, hogy már nem csak nekik van?
2011. március 18.
Videó
gasztronómia
Leesett még egy csillag
A Costes mellett a szintén budapesti Onyx is csillagos étterem lett a Michelin kalauzában. Rebecca Burr főszerkesztő szerint „ügynökeik” egyelőre csak a fővárosban tesztelnek, de lehet, hogy hamarosan szétnéznek vidéken is.
Szemere Katalin
2011. március 17.
Gazdaság
gasztronómia
Újabb pesti étterem kapott Michelin-csillagot!
Eredményt hirdetett a legszigorúbb étterem-kalauz. A Costes mellett már az Onyx is Michelin-csillagra büszkélkedhet.
Gergely Márton
2011. március 16.
Mozaik
gasztronómia
Hagyma a szembe - De milyen finom!
2011. március 14.
Mozaik
gasztronómia
Hagyma a szembe!
Miért jobb a magyar, mint a kínai fokhagyma? Mit tud a makói vörös? Az elméleti órán hagymaszakértő vendégünk válaszol, a gyakorlati foglalkozáson papucsokat készítünk a karamellizált hagymáknak.
2011. március 10.
Videó
gasztronómia
Játssz az ételeddel: a kihívás elől Zsófi egészen Prágáig menekül
2011. március 05.
Mozaik
gasztronómia
Skubanky, azaz nudli túróval és mazsolachutney-val
Kóstolja meg a karamellizált mazsolával bolondított csehes ihletésű krumplinudlit! Ha pedig jobb receptet is el tud képzelni a három alapanyag (túró, burgonya, mazsola) és három további szabadon választható élelmiszer, valamint az otthon található alapélelmiszerek felhasználásával, akkor ossza meg velünk és nyerje meg a 'Játssz az ételeddel' ajándékait! Receptjét írja a kommentekhez itt, vagy a facebook.com/nolhu oldalon a VIDEÓ ALÁ.
2011. március 04.
Videó
szerda
UP: A Váncsa-piramis, avagy boldog, spicces, transzcendens férfiak
2004-ben, néhány hónappal azután, hogy Váncsa István első szakácskönyve (Ezeregy recept; Vince Kiadó, 2003) megjelent, életnagyságú bronzszobrot javasoltam állítani a szerzőnek. Most elolvastam a másodikat (Lakoma; Vince Kiadó, 2010), és sokkal nagyobb szobrot javaslok, vagy inkább obeliszket. Piramist. Diadalívet.
Uj Péter
2011. március 02.
Vélemény
43
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól