hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“gasztronomia”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
gasztronómia
Hogyan csalhatnak a sörünkkel? Megmutatjuk
A kilencvenes években a magyarok évi másfél millió hektoliter ittak sörcsapokból, manapság csak hatszázezer kerül a korsókba. Ennek egyik oka, hogy “félnek” a vendégek a csapolt sörök minőségétől. A sörözők legalább 40 százalékában megkárosítják a vendégeket, mert nem megfelelően csapolják a söröket. Az Utazás 2012 kiállításon a helyes sörcsapolás technikájának jártunk utána.
2012. március 02.
Mozaik
gasztronómia
Jól teljesített a magyar vaj
A Based On Pig csoport célja, hogy "feltérképezze és elemezze a budapesti táplálkozási szokásokat, illetve betekintsen kajával kapcsolatos döntéseink hátterébe design-gondolkodással". Foglalkoztak már a margarinnal, tojással, sertéshússal, most a vaj van a soron.
2012. március 02.
Videó
egészség
Türelem, malacpofa!
A szőre göndör, az orra pisze, a füle kajla, és néha a szemébe lóg. Tud jóllakottan szuszogni, vidáman a sárban dagonyázni, etetés közben hálásan csámcsogni.
Szabó Edit
2012. február 26.
Mozaik
gasztronómia
Lágy és omlós rugelach - De mi az?
2012. február 24.
Mozaik
Budapest
Vacsora a kilencedik vágányon
Vacsora egy vonaton: az embernek elsőre bizonyára nem a kényelmes, isteni, csodás jelzők jutnak az eszébe. A Gyertyafény Expressz azonban nem egy szokványos vonat. Ezen a szerelvényen remek étkek és italok és fantasztikus hangulat fogadja a vendégeket.
Veres Dóra
2012. február 24.
Mozaik
gasztronómia
Rugelach - lágy és omlós
Mautner Zsófia a New York-iak egyik kedvenc sütijét készíti el. A rugelach szinte bármilyen lekvárral tölthető édes kifli, a tésztájához sem kellenek különleges alapanyagok, csak liszt, cukor, vaj és krémsajt. JÁTÉK: írja be a videó alatti kommentekhez saját, süteményes receptjét, a legjobbat értékes nyereménnyel jutalmazzuk.
2012. február 24.
Videó
rivalda
Tűsarok és marcipán
Tortaszalon: hirdeti a felirat a bejárat felett, de ennél sokkal beszédesebb a látvány. A belvárosi cukrászda kirakata a földi mennyországba enged bepillantást. A kávékrémes, túróhabos és narancsos csokitorta csak a kezdet. Bármilyen tortaálmunk legyen, Raj Ráchel tortatervező marcipánból és főzött krémből „szabja ki” nekünk.
2012. február 18.
Mozaik
gasztronómia
Az örök kasszasiker: Krémes kontra krémes
Hogyan viselkedik az igazi, amikor beleszúrjuk a villát? Mitől jó a krém, mitől a tészta? Találtunk autentikus francia krémest az A table! pékségben, könnyű, lágy, fehér habost a Tortavárban, a legvaníliásabbat pedig a Ruszwurm cukrászdában.
2012. február 18.
Mozaik
gasztronómia
Krémesajánló
Hogyan viselkedik az igazi, amikor beleszúrjuk a villát? Mitől jó a krém, mitől a tészta? Találtunk autentikus francia krémest az A table! pékségben, könnyű, lágy, fehér habost a Tortavárban, a legvaníliásabbat pedig a Ruszwurm cukrászdában.
2012. február 17.
Videó
gasztronómia
Krémes ajánló
Hogyan viselkedik az igazi, amikor beleszúrjuk a villát? Mitől jó a krém, mitől a tészta? Találtunk autentikus francia krémest az A table! pékségben, könnyű, lágy, fehér habost a Tortavárban, a legvaníliásabbat pedig a Ruszwurm cukrászdában.
2012. február 17.
Videó
Olaszország
Parázsra, rákok!
Nápoly, január. Az ég kék, mint nálunk júniusban. Az erkélyeken száradó ágyneműt lenget, az óvárosban papírszemetet görget, tengerillatot sodor a szél.
Szabó Edit
2012. február 11.
Mozaik
rivalda
Egy gömb bujaság
Ismerős érzés, amikor valaki fél királyságát, de szinte bármit megadna azért, hogy ehessen egy falat csokoládét. Mikor ez a vágy rátör az emberre, általában nem éri be egyetlen kockával. A magas kakaótartalmú, minőségi bonbonokat azonban nem lehet csak úgy, két pofára habzsolni. Ezt a tapasztalat is mondatja velem, nem csak a józan ész.
Szemere Katalin
2012. február 11.
Mozaik
gasztronómia
Csicsókahummusz? Az mi?
2012. február 10.
Mozaik
gasztronómia
Csicsókahummusz és saláta kolbásszal
Itt a csicsókaszezon! Egészséges, finom főzve, sütve, sőt nyersen is, előnye a krumplival szemben, hogy cukorbetegek is ehetik. Langyos csicsókasalátát készítünk sült hagymával, paprikával, húsevőknek kolbásszal, és csicsókahummuszt - különleges kencét a hétköznapi reggelikhez, vacsorához.
2012. február 10.
Videó
Mexikó
Töltsd meg, aztán hajtogasd!
Megjött az európai gyomrú! – ezzel a felkiáltással fogadott mindennap Juan, a kedvenc tacokészítőm, akinek standja Mexikóváros egy eldugott utcácskájában volt.
2012. február 04.
Mozaik
gasztronómia
Erkölcsös ember ne egyen szarvasgombát!
A téli szarvasgombát ünneplő fesztiválon jártunk Gödöllőn, ahol volt édes szarvasgombával készült praliné, szalonnába fúrt szarvasgomba és szarvasgombás zsíros kenyér. Az is kiderült, a szarvasgomba afrodiziákum s az olaszok óva intik tőle az erkölcsös fogyasztókat.
2012. február 04.
Mozaik
gasztronómia
Erkölcsös ember ne egyen szarvasgombát!
A téli szarvasgombát ünneplő fesztiválon jártunk Gödöllőn, ahol volt édes szarvasgombával készült praliné, szalonnába fúrt szarvasgomba és szarvasgombás zsíros kenyér. Az is kiderült, a szarvasgomba afrodiziákum s az olaszok óva intik az tőle erkölcsös fogyasztókat. Készítette: Szemere Katalin, Vörös Eszter
2012. február 03.
Videó
rivalda
Őzragura mádi lúdláb
A tokaji borvidék egyik legizgalmasabb települése a történelmi dűlőktől körülölelt Mád. Itt futnak rendezett sorokban a Nyulászó tőkéi, itt ontják a meleget az Úrágya kövei.
Szabó Edit
2012. január 29.
Mozaik
gasztronómia
Lachmacun? Eszik vagy isszák?
2012. január 27.
Mozaik
gasztronómia
Jössz tekerni? Török pizza, ayrannal
Mautner Zsófia szerint a világ legjobb partiétele a lahmacun, jobb fordítás hiányában török pizza. Ráadásul a tésztagyúrást is kiválthatjuk egy csomag tortillával. Ennél már csak az ayran elkészítése lesz egyszerűbb. JÁTÉK: írja be a videó alatti kommentekhez saját, darált húsos receptjét, a legjobbat értékes nyereménnyel jutalmazzuk.
2012. január 27.
Videó
35
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól