galéria megtekintése

Mindenhová becsöngetnek a rendőrök a körúti robbanás után

11 komment

A szombat éjszakai robbanás több száz méteres körzetében érdeklődnek a lakóktól a a rendőrök.

Vasárnap reggel fél nyolckor a rendőrök már a Klauzál téri házakban nyomoztak a szombat éjszakai, Teréz körúti robbanás miatt - jelentette a Népszabadság munkatársa. A VII. kerültei Dob utca/Csányi utca sarkon - 430 méterre légvonalban a robbantás helyszínétől - érdeklődtek a lakásokba becsöngetve, az elmúlt napokban látott-e valaki valami gyanúsat a környéken.

A környéken egyébként gázfőnyomócső-csere, valamint házépítés is zajlik heti hét napon át, folyamatos a munkazaj és a gépi forgalom, az utcák változatos rendben, de folyton le vannak zárva. Mivel a környék az úgynevezett bulinegyedhez tartozik, éjszaka is nagy a forgalom, főleg szombat este nagyon sok ember van az utcán.

Mint arról beszámoltunk, szombaton késő este ismeretlen eredetű robbanás történt a budapesti Teréz körúton, a Király utcai kereszteződésben lévő egyik földszinti üzlethelyiségnél, két rendőr súlyosan megsérült. Helyszíni információk alapján valószínű, hogy a 2-4. szám alatti, üres üzlethelyiség előtt (esetleg a helyiségben) robbant fel egy, szögeket is tartalmazó szerkezet. A rendőrség egyelőre nem közölt részleteket, a helyszíni szemle jelenleg is tart.

 

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.