galéria megtekintése

Itt a Star Wars várva várt új trailere

0 komment

NOL

Bemutatták a 7. Star Wars-mozi utolsó és leghosszabb előzetesét.

Október 19-én nyilvánosságra hozták a következő, hetedik Star Wars-mozi egy újabb előzetesét, amelyet teljes terjedelmében helyi idő szerint hétfő este vetítettek le az Egyesült Államokban egy NFL meccs félidejében.

A Csillagok háborúja sorozat hetedik része, Az ébredő erő december 18-án kerül a mozikba az egész világon, Magyarországon éjfél után egy perccel lesz az első vetítés. A rajongók máris annyira be vannak zsongva, hogy az online jegyelővételi akcióban összeomlottak a Cinema City szerverei tegnap délelőtt.

 

A kultikus sci-fi körüli hype-ot jól mutatja, hogy az új előzetest fél nap alatt 5 milliószor nézték meg a legnagyobb videómegosztón. A felhajtást persze nem bízták a véletlenre: a film trailerének bemutatóját is nagyszabású kampány előzte meg, a legnagyobb japán légitársaság például három óriás utasszállítóját alakította át emiatt – a gépeken még a poharak is a filmet hirdetik –, majd jelmezes rajongókat: birodalmi rohamosztagosokat, jedi lovagokat és gonosz sitheket repítettek az égbe, illetve az arcokat elnézve: inkább a mennyországba.

A most nyilvánosságra hozott trailer az első igazi előzetes. Az első kedvcsinálót még tavaly ősszel hozták ki, ezt azóta 73 milliószor nézték meg, holott abban még csak sejtelmes képkockákat villantottak fel többek között egy labda alakú robotról, bevetésre váró rohamosztagosokról, X-szárnyúakkal támadó lázadókról és persze Han Solo feledhetetlen űrhajójáról, az Ezeréves sólyomról. Itt bukkan fel először az – azóta kiapadhatatlan humorforrássá vált – kereszt alakú lézerkard is.

A második teaser trailer idén tavasszal jött ki, de – műfajából adódóan – ez sem engedett túl mély betekintést az új filmbe. Ez a klip ugyanakkor teljesen megőrjítette a Star Wars fanatikusokat, ami a drámai felvételek láttán nem csoda: a birodalmi romboló roncsainak látványa, Darth Vader összeroncsolódott sisakja is izgalmas folytatást ígér. A régi rajongók kedvéért R2-D2, Chewbacca és Han Solo is felbukkan pár másodpercre. A második trailert 65 milliószor nézték meg a YouTube-on.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.