galéria megtekintése

Igazak voltak a pletykák Király Viktorral kapcsolatban, de Gwen Stefani mentőövet dobott neki

4 komment

P.N.

Beigazolódott, amit az angol nyelvű Wikipédia már egy hete sejteni engedett. Király Viktortól a The Voice e heti fordulójában megvált mentora, Adam Levine, de mégsincs minden veszve a magyar énekes számára.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, valaki már a múlt héten feltöltötte a Wikipédiára az amerikai The Voice 9. évadjának e hét hétfőn esedékes (nálunk kedd hajnalban kezdődő) fordulójának eredményeit. Akkor még nem lehetett tudni, hogy kiszivárogtatásról vagy rosszindulatú pletykagenerálásról van-e szó, de a hétfő esti események tükrében az első verzió látszik beigazolódni.

Király Viktor második párbajában a nagy esélyesnek tartott Jordan Smith-szel mérettette meg magát (mint írtuk, a versenynek ebben a szakaszában a fellépők csak az utolsó pillanatban tudhatták meg, ki az ellenfelük), és bár ezúttal is minden mentor méltatta a teljesítményét, Adam Levine a fiatalabb versenyzőjét választotta.

A magyar-amerikai énekesnek azonban mentőövet dobott Gwen Stefani, aki azonnal elrabolta a saját csapatába, ahogy Levine kimondta az ítéletet.

 

Viktor a Blikknek azt nyilatkozta, Dávid és Góliát küzdelme volt a hétfő este adásba kerülő Kiütéses párbaj.

"Amikor megláttam, tudtam, hogy nem én fogom nyerni ezt a párharcot, hiszen Jordan olyan akrobata módon bánik a hangjával, ami egyedülálló ebben a versenyben."

Az énekes azt mondta, gyanította, hogy Adam Levine nem őt fogja választani, de sejtette, hogy valaki más le fog csapni rá. Viktor elmondása szerint Pharell Williams is a gomb után nyúlt, de ezt nem vágták be az adásba.

Kár előre győztest hirdetni

A győzelem ígérete még messze van, bár sokan szívesen borítékolnák előre az eredményt, akárkit is vizionálnak a képzeletbeli dobogó legfelsőbb fokára. Az amerikai Voice szabályai kissé bonyolultabbak és a verseny is több fordulóból áll, mint a formátum nálunk megismert alapverziója.

A verseny azonban mindenképpen nagy lehetőség Viktornak és a többieknek arra, hogy Amerikában és talán az egész világon ismert előadóvá váljanak. A műsorban a mentorokon kívül más világsztárok is segítik a versenyzők felkészülését, akik betekintést tudnak nyújtani a reménybeli sztároknak abban, mit is vár el tőlük a zeneipar.

– Rihanna például kőkemény volt. Bevallom, nehéz volt vele dolgozni, tudok olyanról, aki sírva ment ki arról a próbáról, amelyet ő tartott. Nagyon erős benne a szakmai öntudatot, nem kertel és ez olykor túl sok. nekem sem volt egyszerű, de hatalmas élményt jelentett

– vallotta be Viktor a Blikknek, aki már Los Angelesben várja az első élő adást.

A következő középdöntőt már élő adásban fogja sugározni az NBC televízió csatorna. A jövő héten dől el, hogy ki lesz az a 12 előadó, akik a következő hetekben óriási show keretében esnek ki egymás után a műsorból. Jelenleg 20 énekes van még versenyben.

Katonás szigor vár a versenyzőkre

Az énekes szülei egyelőre itthonról figyelik a verseny alakulását, de terveik szerint hamarosan elutaznak az Egyesült Államokba. Az viszont, hogy mikor ülhetnek be a stúdióba, nem rajtuk áll.

– A The Voice szerkesztői nagyon kézben tartják a show működtetését: ha szólnak, hogy menni kell, akkor menni kell, ha nem, akkor nem –

árulta el Király Tamás, Viktor édesapja a 24.hu-nak.

Az édesapa a portál érdeklődésére azt is elmondta, hogy a versenyzőknek katonás szigorhoz kell tartaniuk magukat. Viktor eddig testvére New York-i lakásásban vendégeskedett, de már elutazott Los Angelesbe, az élő adások felvételeinek helyszínére, ahol a csatorna hotelben szállásolja el a versenyzőket.

– A szállást mindenki csak engedéllyel hagyhatja el, alá kell írni egy papírt ha kimennek, és akkor is, ha visszaérnek. Ez egy sok embert foglalkoztató projekt, érthető, hogy keményen kézben kell tartani a versenyzőket

– mondta Király Tamás.

Király Viktornak egyébként most sem kell nélkülöznie a családtagok közelségét, Los Angelesben él ugyanis a féltestvére.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.