galéria megtekintése

Használt óvszer az ájult lányok mellett – szinte menekült a két DJ a Balaton Soundról

11 komment


Fekete Gy. Attila

Illegális droghasználat és szexuális erőszak ügyében egyaránt vizsgálódik a rendőrség a Balaton Soundon július 9-én történtekkel összefüggésben. 

Zamárdiban a DVBBS kanadai DJ-páros a koncertjük végén, mint bárhol máshol a világon, az első sorokban táncoló lányok közül hívtak fel párat a színpadra, akiket később vendégül láttak az színpad mögött, az öltözőkben.

A DVBBS. Segítség helyett inkánn menekültek?
A DVBBS. Segítség helyett inkánn menekültek?
Twitter

Egy lány, aki a DVBBS egy másik fellépésén a szerencsés kiválasztottak egyike volt, a Blikknek azt mondta, akik kiválasztották őket, megkérdezték, magyarok-e és elmúltak-e már 18 évesek. Miután igent mondtak, mehettek is a fiúkhoz, akik kevesek voltak hozzájuk, itallal kínálták őket. Számtalan közös fotót készítettek, majd az éjszaka egy budapesti luxushotelben végződött. Azonban a lányok szerint semmi nem volt kötelező, aki akart hamarabb is hazamehetett. Az ott fogyasztott italoktól senki sem lett rosszul.

 

Zamárdiban ellenben többen is, bár azt még nem lehet tudni – legalábbis a rendőrség még nem hozta nyilvánosságra. Mentőt kellett hívni a a fiúk öltözőjében „magatehetetlenül talált lányokhoz", s a rendőrségben az is gyanút keltett, hogy a DVBBS tagjai igencsak sietősen távoztak a Soundról.

Ferihegyen fogták el őket, percekkel az előtt, hogy elrepültek volna Budapestről. Miután a drog gyorsteszt pozitív lett, kábítószer birtoklás vétségéért indult eljárás ellenük. Már akkor az a szóbeszéd járta, hogy a koncert végén kiválasztott lányok valamilyen parti drogot kaphattak, és esetleg meg is erőszakolták őket.

Azonban a hatóságok mostanáig szexuális erőszakról nem beszéltek. „Az elsődleges orvosi vélemény alapján a szexuális erőszak megalapozott gyanúja ez idáig nem merült fel" – írták még pénteki közleményükben is, hozzátéve, hogy ennek minden kétséget kizáró tisztázására igazságügyi orvos szakértőt rendeltek ki.

A lányok később azt mondták, nem szexelni mentek a fiúkhoz. A tanúk elmondása szerint azonban az öltözőben találtak egy használt óvszert, de azt a takarítónő kidobta. A rendőrség mindenesetre azt feltételezi, hogy a feltehetőleg ginával vagy ahhoz hasonló droggal kiütött lányokat erőszakolhatták meg a kidobott gumival. Rendőrségi források kitérő választ adtak lapunk kérdésére, hogy megkerült-e a kidobott óvszer, s ha igen, azt vizsgálják-e a szakértők.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.