hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“saláta”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
gasztronómia
Édeskömény-saláta Giuseppétől
Giuseppe Scaricamazza 'olajdíler' egy nagyon gyors, nagyon egyszerű, klasszikus szicíliai receptet készít el, édesköményből.
2015. február 26.
Videó
Mars
Salátát termesztenének a Marson
A Southampton Egyetem hallgatói a nem túl távoli jövőben fejes salátát termesztenének a vörös bolygón – olvasható a business-standard.com honlapon. Természetesen nem a diákok utaznának a helyszínre, hanem a szuicid alkatoknak szánt Mars One program résztvevői élhetnének ezzel a lehetőséggel.
Ötvös Zoltán
2015. január 04.
Tud/Tech
saláta
Mogyorósült szivárvány-salátával
Bede Anna, a Vegasztrománia blog és könyv írója megmutatja, melyik receptjével kápráztatja el húsevő ismerőseit. A saláta készítése közben az is kiderül, hogyan lehet a legtisztábban gránátalmát pucolni.
2014. december 04.
Videó
gasztronómia
Lötözött saláta, pirított retek
Mautner Zsófia a magyar gasztronómia Bibliájából, Czifray István szakácskönyvéből készíti el a lötözött salátát vajmártásban, és amíg sül, addig ráadásként összedob egy pirított, hónapos retket is.
2014. április 03.
Videó
saláta
Kalóriaszegény ízbomba
Csak kalóriában szegény, de ízekben gazdag Mautner Zsófi csípős-édes tonhalsalátája. Az is kiderül, a rögbin kívül mire lehet használni a pomelót és, hogyan készíthetünk alapöntetet csípős, édes, savanyú és sós ízanyagokkal.
2014. január 16.
Videó
saláta
Gránátalmás lencsesaláta - pirított magvakkal
Mautner Zsófia azoknak ajánl egy egyszerű receptet, akik túl sok lencsét vásároltak, de már unják a főzeléket. Kicsit törökös, kicsit ázsiai beütésű, ízekben változatos gránátalmás lencsesalátát készít pirított magvakkal.
2013. január 03.
Videó
hal
Halsaláta tigristejjel
Nemcsak kánikulára, de másnaposságra is gyógyír a ceviche, a perui halsaláta. Egyszerű, főzés nélkül készül, a halat csak a citrommal maratjuk meg. JÁTÉK: írja be a videó alatti kommentekhez saját, halas receptjét, a legjobbat értékes nyereménnyel jutalmazzuk.
2012. augusztus 22.
Videó
hal
Igazi nyári, frissítő ízek
Mautner Zsófia grillezett tőkehalhoz salátát kever vinaigrette öntettel, majd a klasszikus ízeket két apró trükkel teszi még izgalmasabbá.
2012. július 06.
Videó
Tibet
Fidesz: halálos iramban
Ma nincs az a kvízjáték, amely megkockáztathatja, hogy a Fidesz identitásáról szóló kérdést tol aktuális játékosa elé. Egész egyszerűen...
2012. május 15.
elkurtan
saláta
Nem kell mindig kaviár
Mautner Zsófia a zöldségeknek azokból a részeiből készít ínyenc fogásokat, amelyeket sokszor már a zöldségesnél ki szoktunk dobni: a retek leveléből, a spenót gyökeréből és a brokkoli szárából. Ötleteket is ad, hogyan dobjuk fel a végeredményt néhány olcsó, ázsiai boltokban kapható alapanyaggal. JÁTÉK: írja be a videó alatti kommentekhez saját ötleteit, hogyan lehet felhasználni a főzéshez a zöldségek "haszontalan" részeit, a legjobb receptet értékes nyereménnyel jutalmazzuk.
2012. március 30.
Videó
gasztronómia
Csípős sárgarépa-saláta pirított mogyoróval
Zsófi főztjét most nem a NOLTV stábja fogyasztja el, mert a csípős sárgarépa-saláta egy készülő receptkönyvben fog pózolni. Az ételfotózáson megtudtuk, hogyan került gipsz a töltött csirkébe.
2011. szeptember 02.
Videó
gasztronómia
Csípős-savanyú kukoricasaláta
Mautner Zsófia egy egyszerű kukoricasalátát készít, de kivételesen nem a hagyományos majonézest, hanem egy igazi nyárias, frissítő, csípős-savanyút. Készítette: Vörös Eszter
2011. július 22.
Videó
gasztronómia
Rántott hús uborkavinaigrette-es salátával
Megkerestük az ország legjobb rántott húsát. Székesfehérvárig utaztunk érte, de megérte: a 67 étterem séfje és tulajdonosa elárulták nekünk díjnyertes ételük titkait. A vegák se keseredjenek el, uborkavinaigrette-es saláta is járt a lakomához.
2011. május 06.
Videó
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól