hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“olasz ételek”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
gasztronómia
Kiderült, mennyiért lehet majd tésztázni Jamie Oliver magyar éttermében
Májusban nyit meg a Zsidai Groupa gasztrocsoport szárnyai alatt Jamie Oliver legújabb olasz étterme, a Jamie's Italian Budapest a budai Várnegyedben.
2016. április 05.
Mozaik
Budapest
Budapesten nyílik Jamie Oliver következő étterme
Isztambul, Moszkva és Rotterdam után Magyarországon nyit éttermet Nagy-Britannián kívül a népszerű angol sztárséf.
NOL
2015. szeptember 29.
Mozaik
tészta
Túrós-szárított paradicsomos-mazsolás tészta
Giuseppe Scaricamazza 'olajdíler' bemutatja, hogyan készíti házilag a tésztát, tésztavágó géppel és anélkül, elkészíti egy saját receptjét, a túrós-szárított paradicsomos-mazsolás tésztát, és azt is megmutatja, hogyan kell kulturáltan vagy manírosan fogyasztani a hosszú tésztákat.
2014. november 27.
Videó
gasztronómia
Paradicsomos-bazsalikomos tészta Giuseppétől
Rengeteg tésztát használnak az olasz gasztronómiában, nekünk Giuseppe Scaricamazza 'olajdíler' segített az eligazodásban. Tisztázza, mikor használjunk rövidet, mikor hosszút, miért jobb a durumliszt készült, és végül megmutatja, hogyan készíti a paradicsomos-bazsalikomos tésztát.
2014. november 20.
Videó
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól