hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“gasztronomia”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
gasztronómia
A legjobb fagyi titka
Mitől jó a jó fagyi, mik az árulkodó jelek, amikre érdemes figyelni a fagylaltos pultnál? Milyen a magyar pármai? Mit nyal a külföldi ópium néven? Három jó hírű fagylaltozóban is kóstoltunk: a Gelato Rosa-ban a Bazilikánál, a Gelateria Fragola-ban a Nagymező utcában és az Artigiana Gelati-ban a Csaba utcában.
2011. június 03.
Videó
gasztronómia
A magyar pármai nem műanyag fagyi
Mitől jó a jó fagyi? Mik az árulkodó jelek, amikre érdemes figyelni a fagylaltos pultnál? Erre kerestük a választ, és közben három jó hírű fagylaltozóban is kóstoltunk: a Gelato Rosa-ban a Bazilikánál, Gelateria Fragola-ban a Nagymező utcában és az Artigiana Gelati-ban a Csaba utcában.
2011. június 03.
Videó
rivalda
A mustár, amely a virslinél többet érdemel
Pócs Balázs
2011. május 31.
Mozaik
gasztronómia
Forró vizet a tésztára! Zsófi újra versenyre hívja nézőit
Mautner Zsófia megint az ételünkkel játszott: összehozta a citromot a spagettivel és a zöldborsóval. Ha Ön jobb receptet is el tud képzelni a három alapanyag (citrom, zöldborsó, ricotta) és három további szabadon választható élelmiszer, valamint az otthon található alapélelmiszerek felhasználásával, akkor ossza meg velünk és nyerje meg a 'Játssz az ételeddel' ajándékait! Receptjét írja a kommentekhez, a VIDEÓ ALÁ!
2011. május 28.
Mozaik
Gyurcsány Ferenc
Ezt főzte ki Gyurcsány
Lassan készült el, amit Gyurcsány Ferenc kifőzött, de sokaknak így is nagyon ízlett. A volt kormányfőnek csak a zaft jutott.
Szalay Tamás Lajos
2011. május 22.
Belföld
gasztronómia
Epermustárt evett már? Mautner Zsófi most megmutatja, hogy készül
Dübörög az eperszezon, ezért három receptet is készít Mautner Zsófi: epersalátát túróhabbal, egy egyszerű eperszuflét, végül aki még bírja szuflával és kipróbálná az epret sóval és borssal, kóstolja meg az epermustárt - ha nem is a hot dog-hoz, de például csirkemellhez kiváló ínyencség.
2011. május 20.
Mozaik
gasztronómia
Epermustár, epersaláta, eperszuflé
Dübörög az eper szezon, ezért három receptet is ajánlunk: epersalátát túróhabbal, egy egyszerű eperszuflét, végül aki még bírja szuflával és kipróbálná az epret sóval és borssal, kóstolja meg az epermustárt - ha nem is a hot dog-hoz, de például csirkemellhez kiváló ínyencség.
2011. május 20.
Videó
Balaton
Zöld halászlét mindenkinek, avagy pontyot pont most!
Méltatlan, ahogy a halakkal bánunk Magyarországon, talán csak Baja környékén becsülik meg az ízletes és egészséges halhúst - okultunk Mautner Zsófi társaságában a Kistücsökben. Azért a Balatonon is találtunk olyan éttermet, ahol nem hekkel vakítják a vendéget. Nekünk egy 11 kilós ponty jutott, aminek mint kiderült, most van szezonja.
2011. május 15.
Mozaik
gasztronómia
Az ország legjobb rántott húsának titkai - Chili a szembe
2011. május 06.
Mozaik
gasztronómia
Rántott hús uborkavinaigrette-es salátával
Megkerestük az ország legjobb rántott húsát. Székesfehérvárig utaztunk érte, de megérte: a 67 étterem séfje és tulajdonosa elárulták nekünk díjnyertes ételük titkait. A vegák se keseredjenek el, uborkavinaigrette-es saláta is járt a lakomához.
2011. május 06.
Videó
gasztronómia
Tarhonya 2.0 - profi konyhában küzd meg kihívóival Zsófi!
Spenótos-gyömbéres tarhonyarizottó a mai menü, a helyszín pedig a balatonszemesi Kistücsök étterem konyhája. Ha pedig jobb receptet is el tud képzelni a három alapanyag (tarhonya, spenót, gyömbér) és három további szabadon választható élelmiszer, valamint az otthon található alapélelmiszerek felhasználásával, akkor ossza meg velünk, és nyerje meg a 'Játssz az ételeddel' ajándékait!
2011. április 30.
Mozaik
borászat
Kaló Imre lett a Borászok Borásza
A Borászok Borásza címet az idén a szomolyai Kaló Imre nyerte el.
Gergely Márton
2011. április 29.
Gazdaság
gasztronómia
Tarhonya 2.0
Spenótos-gyömbéres tarhonyarizottó a mai menü, a helyszín pedig a balatonszemesi Kistücsök étterem konyhája. Ha pedig jobb receptet is el tud képzelni a három alapanyag (tarhonya, spenót, gyömbér) és három további szabadon választható élelmiszer, valamint az otthon található alapélelmiszerek felhasználásával, akkor ossza meg velünk és nyerje meg a 'Játssz az ételeddel' ajándékait! Receptjét írja a kommentekhez, a VIDEÓ ALÁ!
2011. április 29.
Videó
rivalda
Csepegtetett luxus
Téved, aki azt hiszi, az ecet nem más, mint megsavanyodott, ihatatlan bor vagy biológiai eljárással készült szesz. A fogalomtárát bővítheti, aki ezt a savanyúságot eddig csak tartósításhoz, fejes saláta levéhez, krumplifőzelékhez, netán vízkő eltüntetéséhez használta. Az ecetek királyának is nevezhetnénk az osztrák Erwin M. Gegenbauert, ha hagyná. De nem hagyja. Bécsi manufaktúrájában készíti a világ csúcséttermei által is keresett kézműves termékeit. Kizárólag természetes alapanyagból dolgozik, spárgától a sárgadinnyéig.
Szemere Katalin
2011. április 27.
Mozaik
vendéglátás
A fővárosban is lesz Étterem Hét
Budapesten május 16-22. között rendezik meg első alkalommal az Étterem Hét elnevezésű gasztronómiai programot - tájékoztatták a szervezők
Ábrahám Ambrus
2011. április 25.
Gazdaság
húsvét
Chili a szembe, tojás a lábosba!
2011. április 22.
Mozaik
húsvét
Frankfurti zöldfűszeres mártás
A húsvéti tojásokat is felhasználhatjuk Goethe kedvenc ételéhez, a frankfurti zöldfűszeres mártáshoz, amit krumplihoz, csirkemellhez, halhoz, de akár főtt tojásokhoz is fogyaszthatunk. Nem válogattunk, használtunk biotojást, ketrecest és mélyalmost, de még a kínai 100 napost is megkóstoltuk.
2011. április 22.
Videó
gasztronómia
Frankfurti zöldfűszeres mártás
A húsvéti tojásokat is felhasználhatjuk Geothe kedvenc ételéhez, a frankfurti zöldfűszeres mártáshoz, amit krumplihoz, csirkemellhez, halhoz, de akár főtt tojásokhoz is fogyaszthatunk. Nem válogattunk, használtunk biotojást, ketrecest és mélyalmost, de még a kínai 100 napost is megkóstoltuk.
2011. április 22.
Videó
fesztivál
Gasztrofesztiválok pénz nélkül
Nem lesz szükség pénzre a május ötödikén kezdődő budapesti Pálinkafesztiválon. Ingyen persze egyetlen tökipompost és cent szilvát – amely pálinka az idei fesztivál főszereplője lesz a belvárosban – sem adnak majd, ugyanakkor a bankjegyekkel bizonyosan nem lehet majd fizetni a rendezvényen, sem ételért, sem pedig italért.
Varga G. Gábor
2011. április 21.
Utazás
verseny
Íme, a világ legjobb étterme
Ismét a koppenhágai Noma étterem nyerte el a gasztronómia csúcsát jelentő díjat. A Nomát már másodszor találták a világ legjobbjának.
2011. április 19.
Mozaik
42
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól