hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“gasztronomia”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
gasztronómia
Csúcshamburgerek, csípősen
Nem gyorséttermi hamburgereket teszteltünk, hanem a csúcséttermi Big Bock Beef Burgert, a Borbíróság kacsaburgerét és a Manga Cowboy Sayonara marhaburgerét, bitang kamikaze szósszal. Receptet is mutatunk, a házi ketchupét meg a kacsaburgerét, és Mautner Zsófi elmondja a jó hamburger kritériumait.
2011. szeptember 09.
Videó
Írország
Roston sült bennszülött, koriandermártással
Koriandermártással ízesített, roston sült, töltött bennszülöttet kínált étlapján Írország egyik legelegánsabb étterme - egészen addig, amíg a megdöbbent vendégek fel nem hívták a személyzet figyelmét az igen kínos helyesírási hibára.
Veres Dóra
2011. szeptember 04.
Mozaik
fesztivál
Több száz bográcsban rotyogott a 'szögedi hallé'
Kétszázhúsz mázsa ízletes hal fogy el, és sok ezer embert látnak vendégül a szegedi nemzetközi tiszai halfesztivál három napja alatt péntektől vasárnapig.
2011. szeptember 03.
Mozaik
gasztronómia
Amikor a fotós mosolyog: készül a szakácskönyv Zsófinál
Régebben az étellel manipuláltak, manapság a számítógéppel játszanak, hogy igazán étvágygerjesztő kép készüljön egy szakácskönyvbe vagy reklámplakátra. Mautner Zsófi új receptjeit most stylist és fényképész társaságában készíti, és mi meglestük az ételt és a bemutatását.
Gergely Márton
2011. szeptember 03.
Mozaik
gasztronómia
Csípős sárgarépa-saláta pirított mogyoróval
Zsófi főztjét most nem a NOLTV stábja fogyasztja el, mert a csípős sárgarépa-saláta egy készülő receptkönyvben fog pózolni. Az ételfotózáson megtudtuk, hogyan került gipsz a töltött csirkébe.
2011. szeptember 02.
Videó
Bächer
Bächer Iván: Piknik tiszta hangokkal
Szombaton a pesti Újlipótváros polgársága és embersége immár harmadízben piknikelte meg magamagát, no meg a messziről, Angyalföldről, belvárosból, ne adj' isten Budáról átránduló vendégeit, akik lélekben újlipótvárosiak lettek e szép, meleg nyárvégi napra.
2011. augusztus 29.
Belföld
gasztronómia
Mi köze a zsebsárkánynak a créme brulée-hez?
2011. augusztus 26.
Mozaik
gasztronómia
Játék! - Õszibarackos créme brulée
Csak egy receptet kell beküldeni, és a győztes ötlettel a Baldaszti's-nál reggelizhet, vagy ebédelhet! A Videó alatti kommentek között várjuk a saját, őszibarackos recepteket. A játék keretében Mautner Zsófia megmutatja hogyan zabolázzuk meg a zsebsárkányt, hogyan kocogtassuk az őszibarackos créme brulée-t.
2011. augusztus 26.
Videó
gasztronómia
Igazi csevapcsicsa, Budapesten is
A kínai, indiai, török konyhák után a délszlávok is megjelentek a gyorséttermek piacán. Már nem kell sokat utaznunk azért, hogy igazi csevapcsicsát, pljeskavicát ehessünk. Montenegró a Blahára költözött szerb szakácsokkal, titkos receptekkel, saját pékséggel. Készítette: Szemere Katalin, Perjéssy Gábor
2011. augusztus 19.
Videó
gasztronómia
Igazi csevapcsicsa, Budapesten is
A kínai, indiai, török konyhák után a délszlávok is megjelentek a gyorséttermek piacán. Már nem kell sokat utaznunk azért, hogy igazi csevapcsicsát, pljeskavicát ehessünk. Montenegró a Blahára költözött szerb szakácsokkal, titkos receptekkel, saját pékséggel. Készítette: Szemere Katalin, Perjéssy Gábor
2011. augusztus 19.
Videó
gasztronómia
A nemtudom-pálinka itatja magát
2011. augusztus 12.
Mozaik
rivalda
Fenséges falatok, királyi életek
Szarvasgomba, őzgerinc és hasonló luxusételek ugyan nem szerepelnek benne, mégis bepillantást nyújt az európai királyi családok étrendjébe – és életébe is – az egykori román uralkodó, I. Mihály lányának a szakácskönyve.
2011. augusztus 11.
Kultúra
Magyarország
Bemutatták az ország tortáját
Bemutatták a Parlamentben Magyarország születésnapi tortáját, amelyből az augusztus 20-i ünnepen 15-20 ezer szelet várja az érdeklődőket a budai rakparton. A finomság különlegessége, hogy cukorbetegek és lisztérzékenyek is fogyaszthatják.
2011. augusztus 10.
Mozaik
történelem
Hungarikum lehet a Dobos-torta
A külföldön is híres magyar cukrászremek, a Dobos-torta hungarikummá nyilvánításáért száll síkra a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete. A kakaókrémes, karamellcukorral borított torta mellett a szakma további hét süteményt sorol a legendás hazai édességek közé.
2011. augusztus 10.
Mozaik
gasztronómia
Paradicsomtatár, andalúz gazpacho
Ma a paradicsomban utazunk. Félig aszaljuk, amit aztán használhatunk salátákhoz, pesto-hoz, tésztákhoz vagy készíthetünk belőle paradicsomtatárt. Turmixgépben pedig egyszerű és gyors, frissítő paradicsomlevest kevertünk andalúz mintára.
2011. augusztus 08.
Mozaik
gasztronómia
Paradicsomtatár, andalúz gazpacho
Ma a paradicsomban utazunk. Félig aszaljuk, amit aztán használhatunk salátákhoz, pesto-hoz, tésztákhoz vagy készíthetünk belőle paradicsomtatárt. Turmixgépben pedig egyszerű és gyors, frissítő paradicsomlevest kevertünk andalúz mintára. Készítette: Perjéssy Gábor, Szemere Katalin
2011. augusztus 05.
Videó
rivalda
Pisztráng ötös
Csak akkor érdemes beszélgetnünk, ha szeretik a halat, és megkóstolják a pisztrángot. Ez volt a feltétele annak, hogy Dunabogdányba látogassunk, s rövid időt eltölthessünk lapunk topéttermekről szóló kiadványa étkezde kategóriájának ötödik helyezettjénél.
Rab László
2011. augusztus 04.
Mozaik
gasztronómia
Kis kacsa fürdik, meggyes salsában
Mautner Zsófia ma az ételünkkel játszik. Az általunk választott alapanyagokból kacsamellet süt gyömbéres-meggyes salsával, és közben egy meggymagozót is letesztel. Ha Ön jobb receptet is el tud képzelni a három alapanyag (kacsa, meggy, gyömbér) és három további szabadon választható élelmiszer, valamint az otthon található alapélelmiszerek felhasználásával, akkor ossza meg velünk és nyerje meg a 'Játssz az ételeddel' ajándékait! Receptjét írja a kommentekhez, a VIDEÓ ALÁ!
2011. július 29.
Mozaik
gasztronómia
Kis kacsa fürdik, meggyes salsában
Mautner Zsófia ma az ételünkkel játszik. Az általunk választott alapanyagokból kacsamellet süt gyömbéres-meggyes salsával, és közben egy meggymagozót is letesztel. Ha Ön jobb receptet is el tud képzelni a három alapanyag (kacsa, meggy, gyömbér) és három további szabadon választható élelmiszer, valamint az otthon található alapélelmiszerek felhasználásával, akkor ossza meg velünk és nyerje meg a 'Játssz az ételeddel' ajándékait! Receptjét írja a kommentekhez, a VIDEÓ ALÁ!
2011. július 29.
Videó
gasztronómia
Zsófi csípős-savanyú kukoricasalátát gyárt
Mautner Zsófia egy egyszerű kukoricasalátát készít, de kivételesen nem a hagyományos majonézest, hanem egy igazi nyárias, frissítő, csípős-savanyút. Készítette: Vörös Eszter
2011. július 22.
Mozaik
40
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól