galéria megtekintése

Vujity Tvrtko: A Napló halála a magyar politika és a kiszolgálók szégyene

11 komment

Vujity Tvrtko, a TV2 Napló című műsorának korábbi munkatársa is megszólalt a TV2-nél zajló, nagy visszhangot kiváltó változtatásokkal kapcsolatban.

Az ismert televíziós riporter, műsorvezető - akit a közelmúltban küldtek el a tévécsatornától - hivatalos Facebook-oldalán a következőket írta a Napló című műsor újraindításával kapcsolatban:

"Hatalmas a felelősségem. A NAPLÓT nem engedhetem és nem is engedem meggyalázni. Engem bánthatnak, a csapatomat, Naplós családomat NEM!"

 

Velem szemben úgysem tudnak majd közleményeket kiadni, mert a Napló első riportereként és utolsó műsorvezetőjeként sokkal többet tudok a műsorról, és ANNAK HALÁLÁRÓL, mint a közlemények megfogalmazói.

Mindig is az tartott vissza, hogy nagy távolságot tartok a politikától. Ha megszólalok, akkor ugyanis rám lehet sütni a bélyeget, hogy ilyen vagy olyan oldali, ilyen párti meg olyan párti vagyok. Az agyonpolitizált Magyarországon ez most így van, holott nekem NINCS SEMMILYEN PÁRTSZIMPÁTIÁM. Nem politikusokhoz és pártokhoz igazítom az életemet. Vannak, akik fel sem tételezik, hogy léteznek ilyen civilek, úgyis mindenben politikát keresnek és találnak.

Nagy riadalom a TV2-ben, leveszik a képernyőről Várkonyi Andreát

A TV2 feltámasztja egykori büszkeségét, a Naplót, ám bezárja a tenyek.hu portált. Információnk szerint a kormányzati elvárásoknak egyre látványosabban megfelelő csatorna híradójától hamarosan elbúcsúzik Várkonyi Andrea, és visszatér Andor Éva. Részleteket korábbi cikkünkben olvashatnak: >>>

Az volt a nagy bűnünk, hogy 17 év 2 hónapig olyan műsort csináltunk, amelyet túl sokan néztek, így túlzottan kellett az a felület a politikának, meg a politikát kiszolgálóknak. A Napló - amíg tudott - ellenállt. Aztán jött az a szörnyű vasárnap, amely után - könnyes szemmel - kimondtuk (IGEN, MI MONDTUK KI), hogy nincs tovább!

Szalay Ádám főszerkesztő és én mondtuk ki, csapatunk egyetértésével.

Nem akartunk senkit kiszolgálni.

Civil, társadalmi magazint akartunk. Engem úgyis csak a Hétköznapok Hősei érdekeltek, a fantasztikus siket kislánytól a csodálatos parasportolóig, a tengerparti magyaroktól a hadifogolyig! Imádtam a társadalmi akcióinkat, a parkolós-kampányt, a kollektív szemétszedést, a rászorulók megsegítését a valódi példaképek bemutatását, az igazi oknyomozó riportokat, a kedves történeteket.

IGEN, most először kimondom: a NAPLÓ halála a magyar politika és a kiszolgálók szégyene.

A logónkat pedig elvehetik, műsorunk címét felhasználhatják, de a lelkünk pénzzel nem megvehető.

Félreértés ne essék: nincs bennem féltékenység, kívánom, hogy a most induló "Új Napló" legyen jobb, mint a miénk volt. Csinálják meg ügyesebben, modernebben. Sok erőt és sikert a készítőinek.

Naplós családunk több tagját megkeresték, ez tény. Mindannyiuk nemet mondott, ez is tény. Napok óta tudok erről, hiszen csapatom tagjai kérdezgették, hogy mit tegyenek. Mindenkinek azt mondtam, hogy tegyen belátása szerint. Senkit sem beszéltem le semmiről. A NAPLÓ tagjai egyenként döntöttek úgy, hogy ebben nem vesznek részt. Volt aki sírt... de akkor sem.

Megszállták a netezők Tvrtko Facebook-oldalát

Szinte megrohamozták az internetezők Vujity Tvrtko hivatalos közösségi oldalát, miután a műsorvezető közel 18 évnyi közös munka után távozott a TV2-től. Tvrtkót megdöbbentette a jelenség. Részleteket itt olvashatnak: >>>

Fenti soraimmal nem igazodtam senkihez és a konkrétumokról még csak nem is beszéltem. Ám határozottan kérek mindenkit, hogy az 1997.10.05-2014.11.29 között létező műsornak, a NAPLÓ-nak a nevét ne használják fel semmilyen alantas célra!

Ennyi és nem több!

Barátsággal: Tvrtko"

Kapcsolódó cikkek

Milliókat és három műsort bukott a kirúgott Tvrtko

Milliókat bukott el Vujity Tvrtko, akit pénteken azonnali hatállyal kirúgtak a TV2-től.

Vujity Tvrtko elárulta, mennyit keresett a TV2-nél

A Mokka volt műsorvezetőjének február 26-án szűnt meg a munkaviszonya a TV2-nél. Tvrtko korábbi munkaviszonyának részleteit azóta névtelen informátorok tálalják ki a bulvármédiának. Egyikük például a Blikknek azt mondta, a megbízási szerződéssel dolgozó műsorvezetőnek egymillió forintos havi fizetése volt. Vujity Tvrtko a közösségi médiában öntött tiszta vizet a pohárba.

Nagy riadalom a TV2-ben, leveszik a képernyőről Várkonyi Andreát

A TV2 feltámasztja egykori büszkeségét, a Naplót, ám bezárja a tenyek.

Azonnali hatállyal felmondott a Juhászra ráuszított riporter

Felmondott hétfőn Szabó Tibor, a TV2 Tények riportere, aki a továbbiakban nem kíván részt venni a Kökény-Szalai Vivien hírigazgató által megrendelt politikai karaktergyilkosságokban – értesült a Népszabadság.

Hazudik a TV2

A TV2 közleményben reagált ma megjelent cikkünkre, amelyben azt írtuk, hogy a TV2 feltámasztja a Naplót, s információink szerint a televízió vezetői megkeresték a Napló több korábbi szerkesztőjét és riporterét, hogy folytassák a munkát ám sokuk azonnal határozzan nemet mondott a felkérésre, mert nem tudnak azonosulni a Kökény-Szalai Vivien új hírigazgató utasítására készített ellenzéki karaktergyilakosságokkal.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.