Egy teljesen földhözragadt gondolat vezetett el odáig, hogy három fiatal megtalálja azt a piaci rést, amely a kutyatartók egyik titkos vágya volt. Mégpedig, hogy ne kelljen főzni a házi kedvencnek, hanem minőségi alapanyagokból készült ételt rendelhessenek számukra.
„Nem célunk, hogy kiszorítsuk a nagy kutyaeledel-gyártókat a piacról"- kezdi Kozma Ádám, társtulajdonos a pomázi csárda konyhájában működő cégük bemutatását. „Még!" - vágja rá hozzá Roóz András, a Kedvencek Konyhája ötletgazdája. Mondja mindezt annak fényében, hogy a kisvállalkozás már működésének első fél évében is hihetetlen népszerű lett.
Fotó: Kovács Klára / Népszabadság |
„Először úgy gondoltuk, hogy Észak-Budát és Észak-Pestet fedjük csak le, de többen kerestek minket a távolabbi kerületekből, így most már a XVII. kerületbe is több házhoz viszünk ki ételt" - ecseteli a távolságokat a harmadik tulajdonos, Fehérdi Tamás.