galéria megtekintése

Kell-e rettegniük a magyar nőknek a migránsoktól? A válasz természetesen igen

39 komment


Spirk József

Szexuális erőszak, félelem és a kiharcolt női egyenjogúság elvesztése, lényegében ez várna a magyar nőkre, ha belenyugodnának az Európai Unió kvótajavaslatába, és hagynák, hogy a nyugat-európai nőkhöz hasonlóan nap, mint nap el kelljen szenvedniük a migránsok atrocitásait. Egy fideszes anyukák által alapított szervezet, a Ficsak konferencián foglalta össze, milyen veszélyektől mentheti meg a nőket a népszavazás.

A népszavazás előtti hetek kormányzati és a kormánypárti kampányából lassan kiderül, az országban összességében mindenkinek és minden egyes társadalmi csoportnak külön-külön is van félnivalója a migránsok miatt. Ha ugyanis százezerszámra érkeznének a Kárpát-medencébe a menekültek, a kisebbségek és az elesettek számíthatnak súlyos anyagi veszteségre. De nemcsak a romák veszthetik segélyeiket, van egy másik nagy szociológiai csoport is, amely számára „brutális" következményekkel járna a betelepítés: a nők közül életkortól függetlenül bárki lehet áldozat.

A Fiatal Családosok Klubja Egyesület keddi konferenciáján sorjáztak a szörnyűségek, és a kockázati tényezők, mi lesz, ha itt lesznek a migránsok.

Nem akarunk rettegni, és féltjük az évszázadok alatt kivívott jogainkat – hangoztatta megnyitó beszédében a magyar nők nevében Király Nóra. A XI. kerület fideszes alpolgármestere, egyben a szervezet alapítója arról beszélt, hogy az egyesületet az év elején a gyermekvállalás és a fiatal anyukák támogatására hozták létre, most azonban úgy érezték, eljött az idő, hogy felemeljék hangjukat a migránskérdésben is. Király szerint egyáltalán nem pártpolitika, hogy a szervezet a népszavazáson való részvételre és a „nem" szavazatra buzdít, hogy megvédje a nők és a gyerekek jövőjét.

 

A bajokat Brüsszel politikája okozta, állította Pelczné Gáll Ildikó. A Fidesz uniós képviselője ostorozta is bürokratákat, akik szerinte nem tudták felmérni a tavalyi menekülthullám nagyságát és várható következményeit. Pelczné szerint Brüsszelben ma sem lehet nyíltan megvitatni a női kérdést, pedig a migránsválság velejárója és hozománya az óriási fenyegetettség.

Az uniós politikus hosszasan sorolta, hogy Németországban, Svédországban, Belgiumban naponta mennyi szexuális bűntény történik, az Európai Parlament mégis struccpolitikát folyat. Plakátokkal akarják felhívni az uszodákban a migránsok figyelmét, hogy Európában mások a szokások, pedig ez olyan, mintha a falnak beszélnének. Pelczné szerint tévedés azt hinni, hogy azért, mert nem tudnak olvasni, vagy nem értik, mit kérnek tőlük.

A bevándorlók nem buta emberek, tudják, hogy itt más a kultúra, de ők egyszerűen nem akarják elfogadni, hogy Európában másként kell viselkedni.

Majd lendületből folytatta:

Hát milyen világban élünk, hova vezet az, hogy az EU elfogadja, hogy az egyik központjában no go zónák vannak, olyan helyek, ahol mások a törvények.

Pelczné szerint ebben a helyzetben a magyar nők lehetnek „a láthatatlan morális határok őrzői", ezért erkölcsi kötelesség a népszavazáson való részvétel.

A muszlimokkal való együttélés lehetetlenségét Georg Spöttle, a Fidesz egyik kedvenc biztonsági szakértője számos, rendőri múltjából merített színes történettel igyekezett bizonyítani. Spöttle alaptétele, hogy a muzulmán világban a nőket és a gyereket megvásárolható, pótolható eszközként kezelik. A tavalyi röszkei összeütközéskor például egy férfi direkt belelógatott a könnygázfelhőbe egy gyereket, hogy aztán a sajtónak mutogassa. Egy általa „viszonylag értelmesnek" tartott afgán férfiről is mesélt, aki nem akarta megérteni, miért válnak az európai párok. Ő válás helyett mogyorófa vesszővel intézte el a kettejük közötti intellektuális súrlódást. Spöttle egyik története szerint Kandahárban saját szemével látta, hogy egy férj hagyta meghalni vakbélgyulladásban szenvedő feleségét, mert túl drágának tartotta az orvosi beavatkozást, és a halott nő felett azzal magyarázta tettét, hogy úgyis vesz másikat.

Spöttle szerint a muzulmánok a nőket és a gyereket nem veszik emberszámba, ráadásul az Európába igyekvőket még a vallási vezetők és az embercsempészek meséi is félrevezetik. Azt hiszik, hogy itt a nők prostituáltak, sőt ha idejönnek, csinos bejárónővel együtt lakást kapnak majd. A német exrendőr szerint a menekültválság kezdete óta 2000 szexuális bűncselekményt regisztráltak Németországban, ami brutális szám.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.