galéria megtekintése

Köszönjük!

7 komment


Révész Sándor

Örömmel tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy a spanyolul is, magyarul is oly sikeres íróval, publicistával, előadóval, Dés Mihállyal készített interjúnk igen nagy sikert aratott. Kétezren osztották meg a Facebookon és rengeteg komment érkezett hozzá. A magyar szabadság barátai is, ellenségei is tömegesen kommentálták. Mindazonáltal nem remélhettük, hogy ebben a megosztott nyilvánosságban az interjú bármely része, s kivált az Orbán Viktorra vonatkozó markáns kitételei eljutnak azokhoz is, akik a miniszterelnök táborához tartoznak.

Ám segítségünkre sietett Dippold Pál, az irodalmi konvenciók ellen lázadó, kiváló avantgárd író, akit – a mellette eltörpülő és Dippold leleplező írása szerint még a betegségét is csak szimuláló Esterházy Péterrel ellentétben – sajnos még nem fedeztek fel igazán a magyar olvasók. Dippold az interjúnkból vett hosszú idézettel bemutatta a Magyar Hírlap olvasóinak (is), hogy kicsoda (micsoda) Dés Mihály szerint Orbán Viktor.

Ha beépített barátunk nyíltan nem tehette is, de burkoltan azért jelezte, hogy tőle sem áll távol ez a vélemény. Úgy jelezte, hogy maga is végterméknek, „ganénak" minősítette azt a rendszerváltó liberális értelmiséget, melynek Orbán Viktor, a Liberális Internacionálé alelnöke volt az egyik legmarkánsabb képviselője. Abban a liberális „ganéértelmiségben" bizony Orbán a legjelentősebb „végtermékek" közé tartozott. Dippold joggal remélheti, hogy ezt már csak mi tudjuk, amnéziás munkaadói már nem veszik észre, milyen állítást rejtett bele írásába.

 

Dippold kolléga okos ember, hasznos emberünk. Még ha talán kicsit eltúlozta is, de azért ügyesen figyelmeztetett minket a ránk leselkedő veszélyre is. Arra tudniillik, hogy csak azért nem lóg még meggyalázott tetemünk a Terror Háza környékén a lámpavason, mert egyelőre nem érvényesülhetnek szabadon azok az indulatok, melyeket a Magyar Hírlap táplál. Köszönjük a figyelmeztetést! Nem ért minket váratlanul. Hiszen a Magyar Hírlapban azokat magasztalják kiváló, becsületes és követésre méltó magyar férfiakként – Imrédy Bélát, Hóman Bálintot, Nyirő Józsefet stb. –, akik hevesen szorgalmazták polgártársaik százezreinek radikális kiirtását a magyar életből. Nem is lehet kétséges, hogy annyi bűnünk nekünk is van, mint azon százezreknek volt, és annyira mi is megérdemeljük a rút halált, mint ők.

Kedves Pál, hálásak vagyunk azért, amit tettél értünk! 2016-ban is számítunk rád! Boldog új esztendőt kívánunk néked és szeretteidnek!

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.