galéria megtekintése

Most bárki nyerhet üdülőkomplexumot tengeri kilátással 14 ezerért

2 komment

NOL

Tombolajegyeket árul egy ausztrál pár. Sorsolás útján szeretnének megválni mikronéziai üdülőkomplexumuktól.

A világ százötven országából több mint 50 ezer tombolajegyet vásároltak április óta egy ausztrál pártól, Doug és Sally Beitztől. Beitzék ahelyett, hogy eladnák a Kosrae szigetén található üdülőközpontjukat, inkább kisorsolják. A pár három gyermekkel, 1994-ben költözött a mikronéziai szigetcsoport második legnagyobb szigetére, ahol megépítették 16 ágyas üdülőközpontjukat, a Kosrae Nautilus Resortot.

Forrás: Kosrae Nautilus Resort

Beitzék azért döntöttek a háromcsillagos üdülő eladása mellett, mert vissza akarnak költözni az ausztráliai Queenslandbe, hogy több időt tölthessenek unokáikkal. A szorgalmas pár emellett szeretne lehetőséget adni más fiatal családoknak a vállalkozásban. Céljuk, hogy így megmaradjanak a hely „családi” értékei.

 

- A legtöbb ember azért vásárolja meg ezeket a tombolákat, mert kétségbeesetten szeretnék megváltoztatni az életüket. Történeteik több alkalommal könnyeket csaltak a szemeimre - meséli Doug Beitz, aki 16 évesen hagyta ott az iskolát. Egy férfi például az orlandói lövöldözés után küldött neki üzenetet, amelyben azt írja, hogy a város sokkolva érzi magát a támadás után, és lehet, hogy nem nyer, de a játék reményt ad neki.

A tombola ötletét a pár fia, a 30 éves Adam álmodta meg, aki egész életét a szigeten töltötte, és vegyes érzelmei vannak szülei döntésével kapcsolatban. – Hétéves voltam amikor a szigetre költöztünk, s amikor ők elhagyják, elveszítjük a kis menekülőutunkat a paradicsomba - fájlalta Adam.

Forrás: Kosrae Nautilus Resort

A üdülőközponthoz a tengerre nyíló kilátás mellett egy 16 fős személyzet is jár - írja a Guardian. Doug és Sally a sorsolás végén valószínűleg milliomosként távozik Kosraéről, miután egy tombolát 50 dollárért (14 280 forint) árusítanak. A sorsolásra kedden kerítenek sort.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.