galéria megtekintése

Az egész ország megmozdult a szegény ceglédi kisfiúért, ő pedig megvendégelte a lakótelepet

15 komment

NOL

Katonák, motorosok, bohócok és csaknem egy tucat torta érkezett Patrik születésnapjára, akinek édesapja - rossz anyagi helyzete miatt - az idén nem tudott sem tortát, sem ajándékot venni.

A gyermekét egyedül nevelő édesapa ezért kétségbeesésében a Facebookon arra kérte egy csoport tagjait, hogy egy-egy képeslappal lepjék meg kisfiát. Patrik már hét közben is több, mint száz ajándékcsomagot és ezernél is több képeslapot kapott, de mindezt felülmúlta az ország minden pontjáról érkező jó szándékú emberek meglepetése.  

Fotó: Facebook

A közösségi oldalon A KÖD jelenti elnevezésű oldal számolt be Patrik nagy napjáról. Eszerint Szegedről, Budapestről, Karcagról és még Irakból is érkezett meglepetés.

 

A születésnap már egész kora reggel elkezdődött, amikor egy bohóc társaságában körülbelül negyven ember gyűlt össze a ceglédi vasútállomáshoz közeli lakótelep játszóterén.

A beszámoló szerint délig nem volt megállása a Patriknak és az őt egyedül nevelő édesapának. A Magyar Honvédség tagjai vitték el neki az Irakban szolgáló magyar katonák igazi fiús ajándékát, így Patrik egy, a méretére szabott egyenruhát is magára ölthetett.

Forrás: Facebook

Vad motorosok Szegedről érkeztek, a szelídek pedig az ország minden pontjáról. Az egyik csoport, a MOTOCARITAS tagjai nem csak egy motoros bemutatóval, de egy Police feliratú biciklivel is meglepték a kisfiút, Ez a bicikli Patrik régi vágya volt.

A torták is az ország minden szegletéből érkeztek, amelyeket a kisfiú azon nyomban szétosztott az ünneplésére összegyűlt gyerekek és felnőttek között.

Forrás: Facebook

Patrikot három hónapos korától neveli egyedül az édesapja, aki munkáját feladva elment gyesre, majd onnan visszatérve nem talált olyan munkát, ami összeegyeztethető lenne az óvodával. A korábban személy- és vagyonőrként dolgozó férfi azóta alkalmi munkákból, a nagymama nyugdíjából, a családi pótlékból és minimális segélyből neveli a kisfiút. 

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.