galéria megtekintése

Hajdú Péter vasalóval és tátogással ölte meg a show-bizniszt

8 komment


Fenes Gábriel

Pár hónappal ezelőtt ezrek nyúltak papír zsebkendőért, mikor megtudták, vége, nincs tovább: Hajdú Péter nem ápolja a megtört celebek lelkét, nem lesz több dráma, nincs többé eldobott Frizbi. Helyette hősünk megtanul szórakoztatni, mi meg sírhatjuk vissza Friderikusz tarkábbnál tarkább ruházatait és Fábry ezerszer átrágott „humorbonbonjait”.

A Showtime beharangozója szerint egy ország várta (csak tudnám, melyik), hogy Hajdú Péter közölje mindenkivel a „jó hírt”, nem lesz minimálbéres takarítónő, hanem mintegy 300 millió forintért saját műsort készít (másol). A pénz egy részét jól oda is vágta az első sztárvendégének, Berki „herevasalt” Krisztiánnak szemléltetvén, hogy ebben a műsorban bármi megtörténhet, és tényleg.

Fotó: TV2

Hajdú nem eltitkolt szándéka, hogy humoros és szórakoztató legyen, ennek érdekében pedig nem rest bevetni a legdurvább fegyvereket. Le is dobta hát a cukiságbombát, felélesztve a 2000-es évek elején futó „gyereknyál”, bocsánat, Gyerekszáj című műsort, melyet annak idején Fridi vezetett. S mint tudjuk, gyerekkel és kiskutyákkal bármit el lehet adni, így például a vasárnapi boltzárat, vagy azt a kormányt, amely azért van, hogy „megparancsolja, mit tegyünk”. Hát nem édes?

 

Felocsúdva a cukormázba bújtatott agymosásból, megismertük első sztárvendégünket, Tápai Szabina kézilabdázót, aki arról „híres”, hogy próbálja néha megnevelni a kokainos doppingolás miatt eltiltott párját, Kucsera Gábort. Tápai és Hajdú beszélgetése valahol az unalmas és a „mindjárt leviszem sétálni a kutyát, hátha addig vége lesz ennek a ...-nak” között volt, majd jött a játék, amelyben a már korábban említett Berki próbálta védeni a jóllakott nagy gyerek és a kézilabdás dobásait a kapuban. Repült is felé a labda, gumicsirke, vasaló (ugye értik?).

Fotó: TV2

No meg két köteg húszezres. Humorra bezzeg nem tellett!

Kis szünet után egy nagy titokra derült fény. A TV2-höz igazolt Gönczi Gáborról kiderült, hogy már a főiskoláról ismeri Hajdút, a showman róla másolta a spanyol dolgozatát. Ezek után meg sem lepődünk, hogy a műsor egyes részei az NBC amerikai kereskedelmi televízión futó The Tonight Show starring Jimmy Fallon kiköpött utánzatai. Jött is a „Szájkarate” nevű játék, angolul „Lip Sync Battle”, ahol Gönczi playbackben mérhette össze erejét Hajdúval. Kínos!

Azt hittük, nem lehet tovább fokozni a hangulatot, amikor megérkezett Bochkor Gábor, akivel olyan témákról esett szó, mint a molett nők, a szuperspermium és a sertéshús áfája. A rádiós megmentésére Cseke Katinka igyekezett, akitől megtudtuk, hogy ő is volt kövér, de már lefogyott, ezért nem haragszik Bocsira. Micsoda sztori! A nagy összeborulás után be is bújtak egy telefonfülkébe, amelyből éppen csak a telefon hiányzik, de azt pótolta a chippendale fiú, a pizzafutár és másik hat vendég. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ebben a játékban Cseke Katinka a házigazdával ellentétben legalább a maga módján vicces volt. Kaptunk még egy kis reklámot is, megérkezett az R-Go, azaz Szikora Robi. Hajdú gyorsan át is adta nekik a háromszoros arany- és platinalemezt, hogy jöjjenek máskor is.

Eldönthetetlen, mi volt a kínosabb, a nyalizás, az előre betanult kérdések és válaszok, a tátogás, a vasaló, a repkedő húszezresek vagy az egész műsor úgy, ahogy volt, a maga több százmilliós büdzséjével.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.