galéria megtekintése

David Bowie feladta

0 komment

NOL

A rocklegenda visszavonul, nem turnézik többé.

Állítólag David Bowie bejelentette, nem turnézik többé. Több mint tíz éve nem állt színpadra, utolsó turnéja 2004-ben volt, a Reality Tour címet viselte.

Koncertügynöke (feltehetően már csak egykori koncertügynöke) szerint a rockzenész hivatalosan is abbahagyja a turnézást – írja The Guardian.

 

John Giddings, a londoni International Festival Forumon a múlt héten beszélt arról: Bowie visszavonul, akárcsak Phil Collins. Ezt tiszteletben kell tartani, nem követelhetjük, hogy újra és újra színpadra álljanak.

Reuters

Bár nem koncertezik többé Bowie, folytatja a zeneszerzést. A művész nemrég készült el a hamarosan látható TV showjának, a The Last Panthers-nek a dalával.

A Lazarus című Off Broadway musicalt pedig decemberben mutatják be, és új dalokat is tartalmaz.

Bowie - mint mindig - átlépi a határokat
Bowie - mint mindig - átlépi a határokat
Neil Hall / Reuters

Kapcsolódó cikkek

Nem követ, diktál

Tíz év nem hosszú idő az emberiség története szempontjából, mondjuk úgy, lepkeszárnyú pillanat csupán. A rock and roll históriával más a helyzet, itt már súlyos tud lenni az évtizedes csönd.

David Bowie kiállítás nyílik Londonban

David Bowie-nak szenteli új kiállítását a londoni Victoria & Albert Museum. A március 23. és augusztus 11. között látogatható tárlat bemutatja Bowie művészekkel és tervezőkkel való együttműködését.

David Bowie új válogatással és kislemezzel jelentkezik

Egy új dal, a Sue (Or In a Season of Crime) című felvétel is szerepel David Bowie új válogatásalbumán.

Színdarabon dolgozik David Bowie

A brit énekes a társszerzője annak a Lazarus című színdarabnak, amely a még 1976-os sci-fi-je, A Földre pottyant ember alapján készül.

Bowie és a Spongya Bob

A Grammy-díjas brit zenész, David Bowie a színházi világban is kipróbálja magát: a Spongya Bob-musicalhez ír dalokat, valamint a novemberben, New Yorkban bemutatkozó Lazarus zenéjét is ő komponálja, közölte a brit The Daily Telegraph nyomán a

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.