hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“lekvár”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
gasztronómia
Szalonnalekvár, céklás csoki - fincsi, mi?
Befellegzett a szaliciles lekvároknak, jó minőségű gyümölccsel pofonegyszerű a befőzés anélkül is – állítja Kaldeneker György.
Szemere Katalin
2016. augusztus 04.
Mozaik
noltv
Szilvalekvár - ötletek két percben
Kaldeneker György természetesen nem hagyományosan készíti a szilvalekvárt. Most egy karácsonyi verziót főz, mert az nem csak finom, de ajándékként is jól jöhet majd. Akinek ez sem elég, annak további tippeket ad, hogyan és mivel variálhatja a megszokott ízeket.
2015. augusztus 27.
Videó
alma
Zöldteás almalekvár
Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója zöldteával, mézzel és citromlével ízesíti almalekvárját, mely lekvárnak is jó, de akár gyümölcsteát is főzhetünk belőle.
2015. február 05.
Videó
Kaldeneker György
Citruslekvár Kaldenekertől
Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója színekben és ízekben gazdag citruslekvárt készít narancsból, grapefruitból mandarinból és zöldcitromból.
2015. január 29.
Videó
Kaldeneker György
Céklalekvár illegál
Mostohazöldségünk a cékla, pedig nagyon egészséges, készíthetünk belőle levest, köretet, salátát, de akár édességet is. Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója narancsos céklalekvárt készít, ami húsokhoz, grillezett sajtokhoz, kacsasültekhez fogyasztható.
2015. január 15.
Videó
Chili a szembe
Bazsalikomos paradicsomlekvár
Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója kicsit édes, nagyon bazsalikomos paradicsomlekvárt főz, melyből lágy kecskesajthoz, sajtos szendvicsekhez, pecsenyékhez, hideg sültekhez, de akár a rántotta mellé is kanalazhatunk. A paradicsomgőztől ihletett állapotba kerülő mester azt is végiggondolja, hogyan főzne bloody mary lekvárt.
2014. július 24.
Videó
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól