hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“gasztro”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
gasztronómia
Finom, fineszes
A Leroy-birodalomhoz tartozó modern, kozmopolita étterem stabilan tartja magát évek óta a színvonalas, távol-keleti éttermek mezőnyében.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Fontolva haladók
Nagy valószínűség szerint ritkán történik meg, hogy az Arany Kaviárba csak úgy beesik valaki az utcáról. Talán néha egy-egy, a Várból lefelé baktató turista tévedhet be. Ő viszont nyilván igencsak meglepődik: a bejárat és a portál egyáltalán nem árulkodik arról, ami később bent fogadja a vendéget.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Gourmet Veszprém
Felkészültünk rá, hogy a veszprémi állatkert tőszomszédságában található elegáns étteremben ebédidőben nem kell majd asztalért harcolnunk.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Gyerekjáték
A Pastrami New York kultikus szendvicse, melyet a kelet-európai zsidóság fejlesztett ki, és tett híressé az újvilágban.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Időkerék
Itt semmi sem változik, legfeljebb a napi ajánlat. Kissé ingatag, nyikorgó székek, fehér abroszok és kézírásos étlap az állandó kellékek. Családias légkör uralkodik idebent, miközben a kulinária világa odakint nagyot fordult, a Cafe Körben állni látszik az idő.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Jóleső gesztusok
Az Anyukám Mondta étterem – régi nevén Pizza Sarok – Encs szolgáltatósorán, annak is a legbelső, a főútról láthatatlan zugában, mediterrán stílusú bejárat mögött rejtőzik. Meg sem találtuk volna, ha a helyiek nem igazítanak el.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Keleti szertartás
Azt mondják, a Fuji nem pusztán a kulináriáról szól, hanem egyfajta összkulturális élménytranszfert próbál megvalósítani.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Konzervatív újítók
Nagy múltú étterem a budai Várban. Napközben a séf, Bicsár Attila szakmai műhelye, ahonnan szakácsversenyek figyelemre méltó szereplői kerülnek ki. Esténként modern technológiával készített klasszikusokat, könnyedebb ételeket kínálnak elegáns, kis adagokban. Degusztációnál több, így igazán jól is lehet lakni.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Látszik a törődés
A Baraka étterem évekkel ezelőtt tette át székhelyét a Magyar utcai állomásról az Andrássy útra. A jelenleginek talán az a legnagyobb erénye, hogy végre nem steril szállodai étterem működik a négycsillagossá avanzsált volt szocszálló szuterénjében.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Lepkeszárnyon
A borairól is ismert Horváth József 1994-ben nyitotta meg éttermét Fertőrákoson, mely különösebb marketing és PR nélkül is hamar hírnevet szerzett magának. Soha nem az aktuális trendeket lesték, a természettel, környezettel kialakított harmónia, a legmagasabb minőségű alapanyagok, fűszerek felé nyitottak.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Mediterrán fúzió
A belváros szívében, a Székely Mihály utcában található Budapest egyik legnépszerűbb étterme, amely nemcsak díjakat zsebelt be, hanem évek óta visszatérő, rendkívül stabil törzsközönséget is magáénak tudhat.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Még megvan...
Spanyol hangulatú helyre számítottam, de hamar kiderült, a névnek semmi köze sincs a hangulathoz, sem a spanyolhoz.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Megnyugtató érzés
Mindig is a megbízható, kulturált vendéglátóhely kategóriában említettük az Arcade-ot. Megnyugtató érzés, hogy van olyan étterem, amely évről évre egyre figyelemreméltóbb teljesítményt nyújt.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Megtörtént a csoda
Néhány év leforgása alatt jelentős változások tanúi lehettünk a magyar gasztronómiai színpadon. Legszembetűnőbb, hogy a vidék nemcsak felzárkózott, hanem képviselői példaértékű teljesítménnyel, határozott ízvilággal mutatnak utat fővárosi versenytársaiknak.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Méretes érme
Szentendre macskaköves főterén, a XVIII. századi kereskedőházban nyílt étterem modern konyhatechnológiával szerelkezett fel. Séfje, Ádám Csaba a tekintélyes Chaine der Rotisseurs versenyen 2007-ben ezüstérmet szerzett.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Nem viccelnek
A Jókai tér környéke kissé talán kiesik az üzleti ebédek szokásosnak mondható helyszíneiből, de attól, mert nincs szem előtt, még nem lehet leírni. Továbbra is ígéretes konyha működik itt.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Ölünkbe pottyant
Kicsi, hangulatos, modernséget és egyszerű eleganciát sugárzó barátságos bisztró a Budai Vár oldalában, a Batthyány térhez közel. Messziről fel sem tűnik, semmi túlzás, semmi cicoma.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Rafinált újítások
A Kistücsök színvonalában már jó néhány éve behozta a legtöbb fővárosi éttermet, a balatoni mezőnyben pedig egyértelmű a fölénye.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Romantika, luxus & kakastaréj
Kék az ég, zöld a fű, madarak csicseregnek az ősfák lombjai között, a tóban aranyhalak úszkálnak, a szökőkút diszkréten csobog. Csend és végtelen nyugalom honol.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Sármos olasz
A komoly budaörsi cégek vezető tisztviselői közül, úgy tűnik, sokan járnak ide ebédelni, ami mégiscsak jó érzéssel és bizakodással tölt el.
2010. július 15.
Archívum
11
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól