hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“chili a szembe”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
gasztronómia
Rotyog a tarhonya, sül a zöldség
Milyen ételt vigyünk egy buliba, mivel várjuk a vendégeket, mi az ami gyorsan elkészül, de nem csak gazdaságos, hanem finom is? Mautner Zsófia petrezselymes tarhonyasalátát ajánl sült zöldségekkel.
2011. november 04.
Videó
játék
Sütőtökös-ricottás gombóc zsályás vajjal
Mautner Zsófia boros pohárral a kézben sütőtökös-ricottás gombócokat készít, zsályás vajjal és parmezánnal tálalja. Írja meg a videó alatti kommentekhez saját sütőtökös receptjét! A legjobb ötlet beküldője a Baldaszti's-nál reggelizhet, vagy ebédelhet! A RECEPTFELIRATTAL ELLENTÉTBEN 25 DKG SÜTÕTÖKPÜRÉ KELL A GOMBÓCOKHOZ.
2011. október 28.
Videó
gasztronómia
Sütőtökös-ricottás gombóc zsályás vajjal
Mautner Zsófia boros pohárral a kézben sütőtökös-ricottás gombócokat készít, zsályás vajjal és parmezánnal tálalja. Írja meg a videó alatti kommentekhez saját sütőtökös receptjét! A legjobb ötlet beküldője a Baldaszti's-nál reggelizhet, vagy ebédelhet!
2011. október 27.
Videó
gasztronómia
Az ízért dupla pont jár
A több mint két évtizedes múltra visszatekintő Bocuse d'Or szakácsbajnokságon legjobbjaink neves szakemberekből álló zsűri előtt készítették el adott időre versenymunkájukat. A győzelemhez jó ízek és jó idegek kellettek.
2011. október 19.
Videó
gasztronómia
Húsleves - maceszgombóccal vagy velős csonttal?
Itt az ősz, kezdődik a forró levesek szezonja. Zsófi és Kata húslevest tesztelnek Pesten és Budán, velős csonttal majd maceszgombóccal.
2011. október 14.
Videó
játék
Mualle Isztambulból + Játék!
Mautner Zsófia a ezen a héten a török lencsés padlizsánragu fortélyaiba avat be minket. Írja meg a videó alatti kommentekhez saját padlizsános receptjét! A legjobb ötlet beküldője a Baldaszti's-nál reggelizhet, vagy ebédelhet! Készítették: Mautner Zsófia, Szemere Katalin, Novinszki Tamás
2011. szeptember 30.
Videó
gasztronómia
A magyar csoki krémje
Gasztronómiai sorozatunkban megnéztük néhány vezető magyar csokoládéműhely termékét, és közben megkérdeztük, mitől jó a csoki, mennyiben egészséges.
2011. szeptember 23.
Videó
gasztronómia
Krumplis tészta habszifonból
Hogyan készítenék a krumplis tésztát egy londoni Michelin-csillagos étteremben? Egyáltalán előfordulnak magyar ételek az étlapjaikon? Mautner Zsófia vendége Bernáth József, a londoni Atelier Robuchon étteremből. Készítette: Takács Mária, Szemere Katalin
2011. szeptember 16.
Videó
gasztronómia
Csúcshamburgerek, csípősen
Nem gyorséttermi hamburgereket teszteltünk, hanem a csúcséttermi Big Bock Beef Burgert, a Borbíróság kacsaburgerét és a Manga Cowboy Sayonara marhaburgerét, bitang kamikaze szósszal. Receptet is mutatunk, a házi ketchupét meg a kacsaburgerét, és Mautner Zsófi elmondja a jó hamburger kritériumait.
2011. szeptember 09.
Videó
gasztronómia
Játék! - Õszibarackos créme brulée
Csak egy receptet kell beküldeni, és a győztes ötlettel a Baldaszti's-nál reggelizhet, vagy ebédelhet! A Videó alatti kommentek között várjuk a saját, őszibarackos recepteket. A játék keretében Mautner Zsófia megmutatja hogyan zabolázzuk meg a zsebsárkányt, hogyan kocogtassuk az őszibarackos créme brulée-t.
2011. augusztus 26.
Videó
gasztronómia
Igazi csevapcsicsa, Budapesten is
A kínai, indiai, török konyhák után a délszlávok is megjelentek a gyorséttermek piacán. Már nem kell sokat utaznunk azért, hogy igazi csevapcsicsát, pljeskavicát ehessünk. Montenegró a Blahára költözött szerb szakácsokkal, titkos receptekkel, saját pékséggel. Készítette: Szemere Katalin, Perjéssy Gábor
2011. augusztus 19.
Videó
gasztronómia
Igazi csevapcsicsa, Budapesten is
A kínai, indiai, török konyhák után a délszlávok is megjelentek a gyorséttermek piacán. Már nem kell sokat utaznunk azért, hogy igazi csevapcsicsát, pljeskavicát ehessünk. Montenegró a Blahára költözött szerb szakácsokkal, titkos receptekkel, saját pékséggel. Készítette: Szemere Katalin, Perjéssy Gábor
2011. augusztus 19.
Videó
fesztivál
'Már szedjük összefele a nemtudom szilvát'
Ön hogyan issza a pálinkát? Főz-e otthon, mitől lesz jó a pálinkája, mennyit iszik? Erről kérdeztük a Panyolán rendezett Határmenti Világzenei Fesztivál vendégeit és vendéglátóit. Készítette: Szemere Katalin, Perjéssy Gábor
2011. augusztus 11.
Videó
gasztronómia
Paradicsomtatár, andalúz gazpacho
Ma a paradicsomban utazunk. Félig aszaljuk, amit aztán használhatunk salátákhoz, pesto-hoz, tésztákhoz vagy készíthetünk belőle paradicsomtatárt. Turmixgépben pedig egyszerű és gyors, frissítő paradicsomlevest kevertünk andalúz mintára. Készítette: Perjéssy Gábor, Szemere Katalin
2011. augusztus 05.
Videó
gasztronómia
Kis kacsa fürdik, meggyes salsában
Mautner Zsófia ma az ételünkkel játszik. Az általunk választott alapanyagokból kacsamellet süt gyömbéres-meggyes salsával, és közben egy meggymagozót is letesztel. Ha Ön jobb receptet is el tud képzelni a három alapanyag (kacsa, meggy, gyömbér) és három további szabadon választható élelmiszer, valamint az otthon található alapélelmiszerek felhasználásával, akkor ossza meg velünk és nyerje meg a 'Játssz az ételeddel' ajándékait! Receptjét írja a kommentekhez, a VIDEÓ ALÁ!
2011. július 29.
Videó
gasztronómia
Csípős-savanyú kukoricasaláta
Mautner Zsófia egy egyszerű kukoricasalátát készít, de kivételesen nem a hagyományos majonézest, hanem egy igazi nyárias, frissítő, csípős-savanyút. Készítette: Vörös Eszter
2011. július 22.
Videó
gasztronómia
A kacsalábon forgó és a csokis kalács
A Büfé Budapest háziasszonya, Horváth Kati avat be a kalácssütés fortélyaiba, életre kelti az élesztőt, és azt is megmutatja, hogy a házépítésen kívül mire jó még a sótégla.
2011. július 15.
Videó
gasztronómia
Keksz a szabadban
Itt a jó idő, irány a természet. Mautner Zsófia és Szemere Katalin a BÜFÉ Budapest háziasszonyával, Horváth Katival a Margit-szigeten piknikeztek. A parmezános, rozmaringos keksz ott is bejött.
2011. július 07.
Videó
gasztro
Szegények és gazdagok vacsorája
Az Eat Art feltalálója, Daniel Spoerri tiszteletére rendeztek a Laci!Konyha! nevű étteremben bankettet, azaz egy hatfogásos vacsorát. Az esten a művész is részt vett, interjúra azonban nem lehetett rávenni. A fogások között Mautner Zsófi kalauzolta a stábot. Készítette: Szemere Katalin és Vörös Eszter
2011. július 01.
Videó
gasztronómia
Jéghideg, joghurtos sóskakrémleves
Ismerje meg Mautner Zsófia kedvenc nyári levesét, a jéghideg, joghurtos sóskakrémlevest! A húsevők csirkefasírtot is kapnak hozzá. Ha pedig Ön jobb receptet is el tud képzelni a három alapanyag (sóska, csirke, dió) és három további szabadon választható élelmiszer, valamint az otthon található alapélelmiszerek felhasználásával, akkor ossza meg velünk és nyerje meg a 'Játssz az ételeddel' ajándékait! Receptjét írja a kommentekhez, a VIDEÓ ALÁ!
2011. június 24.
Videó
9
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól