galéria megtekintése

Ezzel tapétázzák ki a kétfarkúak Felcsútot!

11 komment

Lezárult a kétfarkúak ellenkampánya: eldőlt, milyen óriásplakáttal vágnak vissza Orbánék idegenellenes hadjáratára. Közben a Fidesz álciviljei lerántották a leplet a lakájvandálokról, és azt is elárulták, milyen betegségeket terjesztenek a bevándorlók.

Véget ért a Kétfarkú Kutya Párt bevándorlós ellenkampányának szavazása. Este 8-ig lehetett lájkolni a Facebookon az alternatív plakátterveket, amit a legtöbben kedvelnek, azt fogják kitenni Felcsúton.

És a legtöbb embernek ez a terv tetszett, összesen 18680 lájkot kapott estig:

Jól fog kinézni Felcsúton
Jól fog kinézni Felcsúton
MKKP

 

A második helyen 11827 lájkkal a „Ha Magyarország miniszterelnöke vagy, építhetsz magadnak közpénzből stadiont” felirat végzett, de a kétfarkúak jogásza szerint nem biztos, hogy kirakható közterületre.

Mutasd a farkaid

Egyelőre nem tudni, hogy a kétfarkúak végigviszik-e az ellenkampányukat, avagy farkaikat behúzva, szűkölve iszkolnak el a békemenetesek haragja elől. A Civil Összefogás Fóruma (CÖF) – köznyelven a Fidesz álciviljei – ugyanis már másodszor rontottak neki a viccpártnak, nem is akárhogy.

„A vastagbőr és a két farok felmutatásának hatására az illegális bevándorlás mellé állók történelmi felelőssége nem lesz megkerülhető” – közölte a CÖF még hétfőn. Az Orbán-kormány idegenellenes plakátjai ellen indított akció láttán – melynek során több mint húszmillió forintot gyűjtöttek alternatív óriásplakátok elkészítésére – a békemenetesek mostanra teljesen kiborultak:

Betegségek! Afrikai betegségek!!!

„Nyakunkba húzzák a tömegekből kiszűrhetetlen terroristákat, a zöldhatáron átkelők által behurcolható afrikai betegségeket, elveszik a közlekedő emberek napi biztonságérzetét, és felkínálják az idegen gazdasági bevándorlóknak a véges számú munkalehetőségeket. Állj és ne tovább!” – figyelmeztet a CÖF.

Torok, farok, marok

Majd ismét becsúszik a „tudjukkik” vonal: „A magyar polgárok tudják, hogy kik állnak az olcsó népszerűségüknek örvendező, papírbástyaként előretolt szervezetek mögött”.

A kutyafáját

A CÖF-ösök végezetül meghúzzák a vészharangot: „Ébresztő átvert honfitársaink! Itt már régen nincs szó szolidaritásról, a zenekari árokban a bukott ellenzék hatalomra vágyó csapata húzza a kesergőt!” És a csattanósnak szánt zárszó: „Röviden: lementek kutyába, a kutyafáját!”

Álcivil lakájvandálok

Nem ez az első alkalom, hogy a CÖF megpróbált fogást találni a kétfarkúakon. Egy héttel ezelőtt – az Orbán-féle nemzeti konzultáció védelmében – vandál bohócegyletnek, és ami a legszebb: álcivilnek titulálta a kétfarkúakat, akiket lakájpénzből tartanak fenn a tudjukkik.

Sajnos erre sem kaptak érdemi választ, mert a kétfarkúak túl hosszúnak találták mindkét közleményt, ezért inkább el sem olvasták.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.