galéria megtekintése

A migránsok megisszák a pálinkánkat!

29 komment


Kovács Áron

„Sose szabad fullba nyomni a kretént!” – osztja meg a színészmesterség egyik nagy titkát a Trópusi vihar című vígjátékban a Robert Downey Jr. által alakított Kirk Lazarus, aki – csak hogy egyszerű legyen – Lincoln Osiris őrmestert alakítja a filmben forgatott filmben. Illetve lehet fullba tolni, csak azt az Akadémia nem kajálja, Oscar bácsi meg nem gyün.

A hamarosan véget érő népszavazási kampányban Magyarországon sokan elfeledkeztek erről az intelemről, és a lehető legnagyobb baromságokat találták ki. A kormányoldalon olyannyira túltolták a biciklit, hogy komolyan szelektálni kellett a kreténebbnél kreténebb mondatok közt, amikor ezt az összeállítást készítettük.

Íme, a tíz legerősebb versenyző, ábécérendben. Lentebb szavazhat is, hogy önnek melyik tetszik leginkább!

 

Ábel Attila és Morovik Attila

A csepeli fideszes képviselők egy határozati javaslatot nyújtottak be a helyi képviselő-testületnek, amely meg is szavazta azt. E szerint az önkormányzat minden rendelkezésre álló eszközzel támogatja, hogy az emberek menjenek és szavazzanak nemmel, de az indoklás az igazán érdekes. Azt állítják ugyanis, hogy az uniós kvóta alapján a kerület 1475 önkormányzati lakásának

„lakóit is az utcára tehetik, helyükre pedig illegális határátlépőket költöztethetnek”.

Bakos Tibor 

Ez biztos vicc! – mondta a kolléga, mikor elolvasta a kispesti Hunyadi Lakásfenntartó Szövetkezet elnökének felhívását. A lakótelepi házak falára kiragasztott üzenet szerint fontos elmenni és nemmel szavazni, különben

„a hajléktalanok helyére rövid időn belül menekült családok, felnőtt életerős migráns férfiak kerülhetnek lépcsőházainkba”.

Nem, nem túlzás, méghozzá azért, mert Kispesten fontos közlekedési csomópontok vannak – szól Bakos Tibor érvelése. 

Deutsch Tamás

A Twitteren elkövetett beszólogatásban hagyományosan erős fideszes EP-képviselő náci és kommunista rémuralom áldozatainak is muzsikált kicsit, mikor a Kossuth Rádiónak azt mondta, hogy a „kényszerbetelepítés” olyan, mint a második világháború kitelepítései voltak.

„Akkor nem lehetett megválasztani, hogy kivel akarunk élni, s elvitték a nagymamát, most meg nem lehet majd megválasztani, kivel nem akarunk együtt élni a kisszobában.”

Ismeretlen palóc atyafiak

Fantasztikus szórólapokkal tömte meg a bátonyterenyei és salgótarjáni postaládákat a korábban ismeretlen Nógrád Jövőjéért Kör. A röpirat szerint a nógrádi nép ugyan befogadó, és még az arab orvosokat is tiszteli, de hát azért mégiscsak nemmel kell szavazni, egyebek mellett azért, mert

„ragaszkodunk a disznóhúshoz, a jó borhoz meg egy kis pálinkához.”

Kósa Lajos 

A Fidesz frakcióvezetőjére mindig lehet számítani, ha nevetni akarunk a politikusokon. A korábbi debreceni polgármester hazalátogatott fórumot tartani, ott mesélte el a következő viccet:

„2035, Budapest, Keleti pályaudvar. Egy jól öltözött úr odalép a büféshez és azt mondja:
- Allarakahammarahah Coca-Cola.
Erre a büfés
- Bocsánat, egy jéghideg micsodát?”

Kósa szerint amúgy egyszerű a megoldás a migránsválságra: dupla pénzért szabadságra kellene küldeni minden görög tengerészt – ezek szerint a frakcióvezető úgy gondolja, hogy a görögök hordják át a tengeren a bevándorlókat. 

Kovács Gergő

Az ellenkampányt folytató Magyar Kétfarkú Kutyapárt elnöke nyilván szándékosan csinálja, de akkor sem mehetünk el szó nélkül amellett, amit az RTL Klubbon, Baló György műsorában előadott a menekültválság megoldásáról.

„Hát, szerintem át kell venni a hatalmat Szíriában. Választások ott nem nagyon szoktak lenni, úgyhogy mi már hétszáz tankot megrendeltünk, amik a jövő héten érkeznek, meg 40 ezer savat köpő menyétet.”

Utóbbiakról még megjegyzi, hogy állítólag nagyon hatékonyak a sivatagi, illetve városi harcban. Baló profizmusát dicséri, hogy kibírta röhögés nélkül.

Lakatos Attila

Az önmagát borsodi cigányvajdának nevező Lakatos Attila meghallotta az idők – és Szabó Tamás, Jászberény fideszes polgármester – szavát, és komolyan vette: ha jönnek a migránsok, az a romáknak is rossz lesz. Létre is hozott gyorsan egy szervezetet, az Európai Romák Egyesületét. A migránsokról azt találta mondani:

„Most még szabadon elengedjük a gyermekeinket iskolába, mert nem bántja őket senki. Ha bejönnek a bevándorlók, akkor félteni fogjuk a lányainkat, a feleségeinket és a családunkat, mert senki nem lesz biztonságban.”

Nagy Feró

A Nemzet Csótánya, a Beatrice frontembere egy kolozsvári koncert miatt került ismét a hírekbe (egyes román megfigyelők mást láttak az előadásba, mint az valójában volt), de ha már nyilvánosságot kapott, kifejtette nézeteit a migránsválságról is. Nem kevesebbet állított, minthogy 

„Ezer százalék, hogy az összes nőt meg fogják erőszakolni. Azért jöttek, hogy elfoglalják ezt a földet, nem azért, hogy dolgozzanak. Nem hiszem, hogy a gyerekeimet, az unokáimat ki merem majd engedni az utcára.”

Aztán még fokozta egy kicsit, mikor a Lokálnak adott interjúban azt mondta: a migránsok többségének egészen más a kultúrája. „A mi lányaink számukra kurvák, főleg ha nem öltöznek burkába.” 

Semjén Zsolt

A mindenkori hülyeségi versenyek örök favoritja a miniszterelnök-helyettes, aki egy Polgárdiban tartott fórumon jutott el pár ezer menedékkérő áthelyezésétől a saría, vagyis az iszlám jog bevezetéséig:

„Ha most hibázunk, azt nem lehet helyrehozni: ha itt lesz több 100 ezer muszlim, soha többet nem lehet őket innen kitenni, gyerekeink fejkendősök között járnak majd iskolába, és a saría fenyegetése alatt kell élnünk.” 

Tilki Attila

A sajtóban nem jelent meg, de egy szemtanú elmondásából tudjuk, hogy még a beregi Tarpán, a helyi Szilvanapon is a migráció volt a téma. Tilki Attila, a körzet fideszes országgyűlési képviselője a színpadról szólt a néphez:

„A bevándorlók elnyalják a lekvárunkat és megisszák a pálinkánkat!”

A közönség hurrogott, a jelek szerint minden közösségnek ki lehet találni valami speciális hülyeséget migránsügyben. 

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.