galéria megtekintése

Így néz ki a Teréz körúti robbantó

15 komment

NOL

Újabb fénykép- és kamerafelvételeket tett közzé a Központi Nyomozó Főügyészség a feltételezett Teréz körúti robbantóról.


A Központi Nyomozó Főügyészség előre kitervelten, több ember és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. A főügyészség a szeptember 24-én 22 óra 36 perckor a Budapest VI., Teréz körúton történt robbantás egyelőre ismeretlen személyazonosságú, vélt elkövetőjéről azonosításra alkalmas újabb fénykép- és videófelvételeket közölt.

 

A főügyészség kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyével, illetve tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06/80-620-107 számon, a „Telefontanú" 06/80-555-111 zöld számán, a 107-es és a 112 központi segélyhívókon, illetve személyesen bármelyik rendőri szervnél.


Az országos rendőrfőkapitány a nyomravezetőnek nettó 10 millió forint díjat tűzött ki.

A bejelentő személyét bizalmasan kezelik.


Az ügyészség kéri továbbá az alábbi képen látható kerékpárost, aki a robbantást megelőzően elhaladt a helyszínen, hogy jelentkezzen tanúként.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.