galéria megtekintése

Zsarolás

7 komment

A szerk.

Németh Szilárd az a felebarátunk, aki mindig kész az ország nyilvánossága előtt rommá alázni magát, amikor két mondatban önmattot elszenvedve világossá teszi, hogy a leghalványabb fogalma sincs a neve alatt beterjesztett törvényjavaslatok tartalmáról. Tegnap azt is elárulta, hogy kockás alsónadrágot hord. Köszönjük, ez valóban sok mindent megmagyaráz, de azért azt, hogy ezzel a megalapozottsággal ügynöközzön és bolsevikozzon le tisztességes és hasznos munkát végző, pillanatnyilag épp az oktatás becsületéért küzdő pedagógusokat, mégis egy kissé túlzásnak érezzük.

A könyvtár szakon végzett extanító (ez a pályaorientáció már a 80-as években is a szellemi kihívások iránti nyitottság és ambíció biztos jele volt) hallgatói pályafutása során valószínűleg nem értesült róla, de bolseviknak eredetileg azokat a leninistákat hívták, akik a kisebbségnek is jogokat biztosító demokrácia helyett a „többség mindent visz" elvében hittek.

Nem tudjuk, hogy a régóta a Fidesz szekerét toló Németh Szilárdnak mi jut erről az eszébe – nekünk egy régi mondás arról, hogy nemhogy az arcátlanságnak, de még a legkisebb balkáni államnak is van határa. Ami pedig a másik, általa most földobott fogalmat, a nyílt politikai zsarolást illeti, mindenképpen a figyelmébe ajánlanánk párttársa, Kövér László minapi salgótarjáni sikereit, azzal a szívből jövő jó tanáccsal: öntse csak szorgosan az olajat a tűzre, az emberek mostanában imádják, amikor a hozzá hasonló intellektuális és morális világítótornyok világossá teszik számukra, mit kell gondolniuk az élet dolgairól.

 

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.