galéria megtekintése

Terved legyen

Az írás a Népszabadság
2014. 12. 10. számában
jelent meg.


Uj Péter

„»Síelj Itthon« címmel tartott kampányindító sajtótájékoztatót, Magyarország síturizmusának helyzetét és a lehetséges fejlesztési irányokat ismertetve dr. Ruszinkó Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium turizmusért felelős helyettes államtitkára, Mártonné Máthé Kinga, a Magyar Turizmus Zrt. belföldi igazgatója és a bemutatkozó Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter.”
(Sajtóhír az ötvenes kétezertízes kettőezertízes években. Ből.) 

A miniszterelnök öt óra harminc nulla nulla perc magasságában hajtotta végre a Dózsa György Nemzeti Felkelési Programot. Az AMO Egyéni Tisztálkodási Akcióterv után következhetett a Kaló Flórián Zsír- és Koleszterin-beviteli Terv, apró túlteljesítéssel (óh, az a tegnapi pörköltmaradék!), majd az Illy Ferenc Központi Koffeinszint-emelési Program, aztán, mintegy a sikeresen teljesített előzmény következményeként a Masaryk Tamás Vize- és Székletürítési Program pontjait valósította meg következetesen, gyors egymásutánban.

Az August Horch Gépesített Munkahely-megközelítési Klaszter által biztosított személygépjárművön sikerült viszonylag problémamentesen (egy zebrán totyogó, CIA által fizetett nyuggert leszámítva) végrehajtani az Országház Épületébe Történő Megérkezés Steindl Imrével Vegyes Kossuth Lajos Programját, a Schindler Róbert Személyfelvonó Terv következtében pedig a kormányfő meredeken emelkedni kezdett, mint egy Matolcsy-grafikon. A Komár László Nemzeti Mangótermesztési Program küldöttsége érkezett elsőként a hivatalba, meggyőző prezentációt tartottak. Az Eocén Béla Országos Energiahordozó-teremtési és Általános Ezoterikus Vezérelképzelés bemutatója következett egy direkt erre a célra az Országház épületében kialakított bányában.

 

Arra már nem maradt idő, hogy a miniszterelnök részt vegyen a bemutató végére szervezett sámánshow-n, rohannia kellett a „Magyar Ájfónt, de Azonnal” Teljesfoglalkoztatottság István Terv üzemcsarnok-alapkőtároló-vitrin-tervdokumentáció ünnepélyes átadására.

Sok okból – elsősorban nemzetbiztonságiakból – nem részletezhetjük, mi történt a nap további részében, de abban biztosak lehetünk, hogy sem a Magyarnak Magyar Legyen a Kengurubőr Cipője Mozgalom, sem a Nemzeti Aloe Vera Klaszter, sem a Gróf Széchenyi Zsigmond Mendeszantiloptenyésztési Program, sem a Stohl András Nemzetközi Vezetésbiztonsági Együttműködés nem maradt lendületet adó kormányfői útmutatás nélkül.

Este aztán, amikor az Éji Bogár Program nekiment a falnak, a kormányfő elszenderedett, a József Attila Elszunnyadási Terv végrehajtása során tűzoltó lett, majd katona.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.