galéria megtekintése

Saját Sötét Nagyúr

16 komment


Uj Péter

Ezektől a rohadt illegálisbevándorló migránsoktól nem lehet nézni az olimpiát. Jönnek, a pofátlan, füstösképű niggeroid állatjai, és nyomulnak bele az arcodba (figyelik, három arc egy mondatban!), hogy tudtam-e. Persze, hogy tudtam. Hát mit képzelnek, hülye vagyok én? Már hogyne tudnám! Nagyon is jól tudom. Ha nem mondanák el óránként ötvenszer, akkor is tudnám. Mert már előtte is elmondták naponta hússzor. Megjegyeztem, jó? Menjünk tovább!

Összemigránsozzák itt nekem a Hosszú Katinkát meg a Tusupot, még a végén elkapnak valamit. Vagy valami. És legott bukjuk a sporttörténelemírást, a korszakalkotást meg a mérföldkövet. Vagy erre megy ki a játék? Erre nyomul a Soros?

Van nekünk elég mumusunk így is, már a migrókon meg a Soroson (balsoros, kit Reagan etc.) kívül is, például a gerenda. Nem a Gerendai. A gerenda. A magyarok mumusa. Leesett róla a Kovács ­Zsófi is megint. Zsófika. A kis drágám. És így kicsesett vele az a rohadt mumus! (A mumus mesebeli fikciós lény, a valóságban nem fellelhető. Összességében ijesztő fizikai megjelenését billenékeny lélektani alkatával ellensúlyozza. Óriási fülei denevérszerűek, szemei dülledtek, sportos testalkatú, bal alkarján tetovált ANYÁM felirat olvasható. Valószínűsíthető tartózkodási helye: főváros környéki településeken szórakozóhelyek, diszkók, kocsmák, buszpályaudvarok, vasútállomások környéke.)

 

De én még az olimpiánál is jobban szurkolok a Mengyi Rolandnak! Hogy legyen igaz ez a Voldemort dolog. Az nem érdekel, hogy tényleg annyit lopott-e, hát nyilván annyit vagy még annyibbat, de ez a korrupció már orbáni dakotaértelemben vett döglött ló, kutyát nem érdekli, le lehet róla szállni. Viszont, ha igaz lenne, ami az állítólagos lehallgatási jegyzőkönyvben van, hogy a pályázati pénzekre pályázó pályázók valóban Voldemortnak szólították, az minimum világhír. Abból még New York Times vagy Telegraph is lehet, Hungarian Voldemort, The Dark Lord of BAZ county, kiszorítaná hirtelen Hosszút meg Tusupot. Hogy egy ilyen kis, lángoktól ölelt Abszurdisztánnak Saját Sötét Nagyura van. Románia, baszhatod a Drakuládat!

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.