galéria megtekintése

Nem azért

20 komment

A szerk.

Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor kedves barátja, a miniszterelnök kegyelméből az állami földpályázatok legnagyobb nyertese, nem azért kávézott az ország egyik legdrágább szállodájában a földprogramért felelős államtitkárával, hogy az új pályázati kiírásból kimaradjanak az általa bérelt földek.

Polt Péter nem azért ebédelt Matolcsy Györggyel, hogy az ügyészség elfelejtse a jegybanki alapítványok botrányos ügyeit.

A futballfüggő miniszterelnök nem azért szotyizgat a díszpáholyban a független Polttal, hogy olyasmikről beszélgessenek, amik, ha a törvény lenne nálunk az úr, szóba sem kerülhetnének közöttük.

 

Habony Árpád nem azért bandázik Andy Vajnával meg Rogán Antallal, és párjaik sem azért járnak össze, hogy közpénzjellegű magánügyekről csevegjenek. A dohánytörvényt nem azért írták Lázár János haverjának számítógépén, hogy a cimbora mindenképpen jól járjon vele.

Nem azért nem nyernek már közbeszerzést Simicska Lajos cégei, s nyernek közbeszerzést Orbán más jó ismerőseinek vállalkozásai, mert haveri alapon megy ­minden, hanem mert hirtelen más minőségű pályázatokat adnak be az érintettek.

És L. Simon László panziójához sem azért épül új aszfaltút, meg Orbán szomszédságában sem azért nőtt ki egy stadion a földből, amiért első indulatunkban gondolnánk. Biztosan nem, hiszen hatodik éve kereszténydemokrata kormányzás van, a pénzcsapokat elzárták, a bűnösöket elszámoltatták, tehát Magyarország nem olyan hely többé.

Tényleg nem azért, de aki ezt mind elhiszi, az megérdemel még négy évet a Nemzeti Együtt Süllyedés Rendszeréből.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.