galéria megtekintése

Monoki modell 2.0

4 komment

A szerk.

Felívelni látszik Szepessy Zsolt korábbi monoki polgármesternek, az Összefogás Párt elnökének politikai karrierje, a hatóságok ugyanis azzal gyanúsítják, hogy átvert hatszáz ukránt, és ezzel 200 millió forintot keresett. A gyanú szerint azzal hitegette partnereit, hogy némi kenőpénznek köszönhetően magyar állampolgárok lehetnek.

Ha ez igaz, akkor Szepessy tehetséges politikai marketinges, elvégre figyelemre méltó kommunikációs húzással megteremtette saját maga számára a belépőt a nagypolitika színpadára.

Igaz, a műfaj legjobbjaihoz képest amatőrnek látszik. Szepessynek még tanulnia kell, elvégre csak hatszáz embert vert át. Ráadásul úgy, hogy bűncselekmény gyanúja is felvetődik, ami a profiknál nem fordulhat elő. Amikor ebben az országban nagyban játszanak, akkor egyszerre több millió magán-nyugdíjpénztári tagot vernek át az egyéni nyugdíjszámla ígéretével. Akkor azt ígérik vonatra szálló menekülteknek, hogy Nyugatra juthatnak, majd Bicskén stoppolják a szerelvényt.

 

Szepessy teljesítményét azonban kár lenne alábecsülni. Tavaly például beszállt a választási kampányba is. Akkor kamupártok sora próbálkozott, hogy lehívhassa az állami támogatást. Szepessy nyilván nem sorolható ide: ki ne emlékezne az Összefogás Párt páratlan sikerére? Korábban polgármesterként Monokon a szociális kártyával próbálkozott: csak az kaphatta meg az alanyi jogon járó segélyt, aki megfelelt a kényes elvárásoknak.

Akkor ez volt a monoki modell. Most már van új.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.