galéria megtekintése

Mindent tud

5 komment


Marnitz István

Nem, nem, ne haragudjon, nem bírom tovább. Higgye el: nincs zsidó összeesküvés. Nem irányítják az Amerikából dróton rángatott eurobürokraták közé épült szabadkőművesek közé épült illuminátusok közé épült szíriusziak közé épült reptoidok a titkos világkormányt. Nincs mindenki lefizetve, nem chemtraileznek ránk a levegőből magyarmérget a multik, nem küldenek ide az izraeliek jöttment szíriaiakat kiszülni bennünket saját hazánkból. A világ nem egy olyan globális becsapás, amin csak maga lát át azzal a híres dörzsöltségével. Valójában a Fidesz meg a Jobbik se küzd semmi ilyesmi ellen, csak visszaélnek ezzel a társadalmilag elfogadott üldözési mániával és az orruknál fogva vezetik az erre fogékony tömegeket. Mi több, éppenséggel inkább nekik jár ilyen srófra az agyuk, csak a pancserségük folytán rendszeresen lebuknak.

Nem, nem kap minden baloldali politikus és újságíró reggel napiparancsot Soros Györgytől. Tényleg azt gondolják, amit mondanak, még ha ez alkalmasint a nagyobb baj is. Ja, és nem mind zsidó. A maga új szomszédait se Izraelből telepítették be titokban. Kérdezzen rájuk! Távolról se szeretném az ön érdemeit kisebbíteni, de tényleg azt hiszi, hogy itt a benzinkút melletti házában, mackóban meg papucsban, csak így, a fröccséből kiveti a világösszeesküvést? Ráadásul, amennyire felsőbbrendűen kéri számon rajtam a szája íze szerint átfantá­ziált eseményeket meg alkotásokat, úgy áll hadilábon a magyar nyelvtan, a matematika és az egyéb tudományágak alsó tagozatos szintű ismeretei­vel. Mondhatnám, hogy tisztelet a kivételnek, de az a kiművelt emberfő, aki ilyesmiket terjeszt, csak a legnagyobb megvetést érdemli.

Világos, hogy a dolgozó népből ma a kormányszinten ösztönzött lelki kórság hozza ki a legjobb teljesítményt. Fát is lehet vágni a hátunkon, ha beadják nekünk, hogy emiatt­ rosszabb lesz a zsidóknak, vagy bárki hasonlóknak, öltsék akár arabok, eurobürokraták vagy az USA képét magukra. Azt is értem, hogy az öszszeesküvés-elméleteknek ez a zagyvaléka egyfajta természetfelettiség-pótlék valami helyett. De legyünk őszinték, annak elég satnya. Komolyan, öregem, tényleg egy ilyen zsé kategóriás hollywoodi szappanoperában hisz? Tudom, hogy nem fogom meggyőzni, nem is akarom, de a nemzetközi összefüggések leleplezése helyett talán ha egy kicsit többet törődne a családjával, a barátaival, a házával meg a kertjével, takarékoskodjon, dolgozzon, tanuljon, kérdezzen. Meglátja, megnyugszik.

 

Na, tessék, most elmegy? Gondoltam, hogy itthagy, amint én is elmondom a véleményem. Mert itt csak maga okádhat napestig. No, hát bocsánat, most az egyszer én se álltam meg. Azért gondolja át! No, alászolgája!

Elment? OK. Halló, nagymester? Baj van! Tudja, az a fickó, a benzinkút mellől, mackóban meg a papucsban, fröccsel a kezében, igen, ő, ő, no, képzelje: mindent tud!

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.