galéria megtekintése

Majmok

5 komment

A szerk.

Mit misztifikálták éveken át a Fidesz korrupciós módszereit! Az egész ország úgy tartotta, hogy miközben a narancsos ifjak zseniális rendszerben működtetik a lenyúlásokat, addig a szocialisták tehetségtelenek (de szorgosak) a közpénz kiszivattyúzásában.

Para-Kovács Imre mondta, hogy ha az ember felkapcsolja a villanyt egy tetszőleges magyarországi szobában, akkor a fénynél épp a helyi szocialista potentátot látja majd, ahogy a csokoládés bödönben markolászik. A baloldal azóta szobán kívülre került, és a fideszesek már a sötétet sem várják meg. Viszik a csokoládét a bödönnel, a szekrénnyel, a szobával, a házzal, a telekkel együtt nappal is.

Miközben a Benny Hill-show színvonalán zajlik a budapesti hirdetőoszlopok bontása, mivel Simicska Lajostól az úr épp visszaveszi, amit az úr egykoron adott, addig Garancsi István a Kopaszi-gáton terjeszkedik. Vagyis pontosan azt a telket kínálja a hatalom állami banktól származó hitellel a hozzá közeli oligarchának, amelynek korábbi eladása kapcsán még a helyi szocialista potentátot vezettette el rabszíjon néhány nappal a választások előtt.

 

Itt magunkat becsapva „trükkösnek” mondjuk a tolvajokat, és csettintünk, ha „betyáros” a lopás. A Fidesz azonban már nem enged ennyi műélvezetet sem. Orbán Viktor kénye-kedve szerint felemel vazallusokat, akik aztán megkapják a pénzszedés jogát.

Warren Buffett a világ egyik leggazdagabb embere lett egyszerű szabályával: csak olyan cégbe fektet, amelyet egy majom is el tud vezetni. A kormányfő épp így építi illiberális államát.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.