galéria megtekintése

Kávészünet

3 komment

A szerk.

Jól megértjük mi a birkatürelmű honfitársakon emberkísérletet végrehajtó – értsd: velük mindent be- és lenyelető – rezsim aktuális, kellő szigorúsággal közzétett álláspontját, amely szerint most már tényleg bürokráciacsökkentés kell, mindazonáltal azt is tisztelettel rögzítjük: T. potentátjaink újfent farizeus magatartást tanúsítanak, és most jó polgárhoz méltóan még visszafogottan fogalmaztunk.

Tudniillik azt is mondhattuk volna, hogy empirikus alapú tapasztalataink szerint újfent nincs korreláció korábban rögzített hirdetményeik (lásd: választási kommunikáció) és későbbi tetteik (például: aktuális víziók) között, s hol vállrándításba ojtott kacsintással, hol faarccal vegyes képmutatással viseltetnek a nem okosnak nézett nép és a köz ügyei iránt.

Na jó: olykor ordasat h..., kamuznak.

 

Most éppen az van, hogy az öt éve azonnal leépítendőnek minősített, tehát szépen vágásérett disznóvá hizlalt államot igyekszik annak élcsapata megszúrni, miközben olyan pénzeket tervez végkielégítésként kifizetni, amely tételsorok esetében anno rögvest megindította a mocskos kommunistákról, valamint ­szadeszos tudjukkikről szóló kommunikációs cunamit.

Nyilván emlékszünk még a többmilliós végkielégítésekhez rendelt kilencvennyolc százalékos adóra, a szintén kétmilliónál meghúzott, majd ismét égbe szökkenő vezetői bérplafonra, a... És itt sebtében abbahagyjuk, mert csupán 32 oldalunk van, s másra is kell a hely.

Most csak hátradőlünk, s miközben nézzük a papírcicaharcot, kérünk egy kávét.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.