galéria megtekintése

Fogyó idő

2 komment

A szerk.

Épp csak annyi történt, hogy három év alatt a gázüzletágban húszmilliárd forint kerülhetett egy állami cég helyett a Garancsi-érdekeltségű MET-csoporthoz. Felvehetnénk az iróniamaskarát, hogy ha így van, remek, legalább újabb szerb sztárbalbekket igazolhat a Garancsi-féle Videoton az albán bunkerbajnokság második ligájából. Sőt számíthat extra támogatásra a Garancsi elnökölte Magyar Természetjáró Szövetség, hogy fenyőredőkkel, forrásokkal dekorált gigantikus kéktúraútvonallá alakíthassa a békásmegyeri lakótelepet.

Arról nem szólva, hogy végül is visszafogott tempóban közlekednek az állami vagyonnal gazdálkodó illetékesek, hiszen a Parlament egyelőre nem a Felcsút serdülő csapatának kollégiuma, a Balatont pedig egyetlen Mészáros Lőrinc sem kerítette még körbe udvari medencének.

Ám nincs már idő malíciajelmezben mulatozni az ország öt éve tartó farsangi bálján, mert elfogy a jövőnk. Minden napon, amikor elvisznek valamit a közösből, vagy nem adnak valamit a közösségnek, ami járna, távolabb kerülünk attól, hogy
az or­szágnak legyen holnapja.

 

Mert egészen addig ma lesz. Ma, amikor minden senki lehet valaki, ha mer nem gondolni erkölcsre, igazságra, közösségre.

Ma, amikor felszámolják a reményt azzal, hogy nem költenek oktatásra, azaz esélyre, de a közösből kiszívott milliókat szánnak ügyetlen védekező középpályások havi fizetésére. Ma, amikor a bátorság a gyengébbet bántani.

Ma, ami ma mindörökkének látszik.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.