galéria megtekintése

Csapás csapás hátán

Az írás a Népszabadság
2014. 10. 22. számában
jelent meg.


Uj Péter
Népszabadság

„Az életben vannak olyan helyzetek, amelyek megoldása nem az izmok erején múlik. Nem csak karra, hanem fejre is kell néha gyúrni. Ez most egy ilyen helyzet. Berki Krisztián: Elköltözöm Pamelától (részlet)

Gőzerővel folyik a transzatlantista lejáratókampány a magyar kormány, sőt, kimondhatjuk, sokat szenvedett kis hazánk ellen. Nem kérdés, hogy a mocskos propaganda mögött a mindenre elszánt, kígyóravaszságú balliberális ellenzék, személy szerint Zuschlag János, Simon Gábor, Hagyó Miklós és Bajnai Gordon áll. Na meg Soros György. Ja, és Konrád György.

Az Egyesült Államok és Magyarország közötti feszültség ma már olyan mértékű, hogy azt csak a kubai rakétaválsághoz hasonlíthatnánk. A kormányközeli korrumpálóemberek és tisztviselők kitiltása nyilvánvalóan csak az első lépés volt. A nemzetközi korrumpálóember-elhárítási ügyeket jól ismerő szakértőink azt sem tartják kizártnak, hogy századvéges politológusok elleni dróntámadásokra számíthatunk a közeljövőben, súlyosabb esetben légi csapások is következhetnek a Pasapark térségében.

A magyar kormány elleni külföldi titkosszolgálati akciókat jól ismerő forrásunk szerint a CIA a képviselői vagyonbevallásokat tanulmányozva először azt javasolta a Fehér Háznak, hogy a Fidesz gazdasági hátországára mérjenek csapást: zároltassák Szijjártó Péter szüleinek és Rogán Antal anyósának vagyonát, de szóba kerültek a Felcsút környéki gázszerelési biznisz ellen indítandó szabotázsakciók is.

 

Az Egyesült Államok külföldi hírszerzési forrásait jól ismerő forrásunkat jól ismerő forrásunk egyenesen diverzánsakciók tervének provizórikus előkészítéséről beszélt: a legkorszerűbb kémrepülőgépeken, rádiótechnikai zavarás mellett ejtőernyős úszómedence-építő egységeket juttatnának egyes kormánypárti képviselők kertjébe, mivel az ilyen objektumok – legalábbis erre utalnak a CIA által elemzett Kósa Lajos-beszédek – fenntartása komoly szellemi és anyagi erőfeszítést igényel, ezzel lassíthatnánk a keleti nyitás kibontakoztatását.

Minden korábbi forrásunk forrásait jól ismerő forrásunk jó ismerőse annak a kilátásba helyezését sem tartotta kizártnak, hogy aktiválják a Pataky Attilába ültetett csipet, és kikapcsoltatják vele Széles Gáborban a gravitációt. Teljesen összezavarodott forrásunk szerint a legjobban talán az alábbi idézet foglalja össze a kialakult helyzetet:

„Rá kell jönnöm, hogy találok ismét egyensúlyt az életem különböző területein. Olyan egyensúlyt, ami lehetővé teszi, hogy a komfortzónámon belül maradjak. Eljuthatok az önismeret egy magasabb szintjére.” (Berki Krisztián idézett műve)

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.