galéria megtekintése

Alvadt vér és becsület

Az írás a Népszabadság
2015. 03. 25. számában
jelent meg.


Uj Péter
Népszabadság

„Diagnózis: J3320 Ethmoiditis chr. 1.u.
J3200 Sinusitis maxillaris chr. 1.u.
J3420 Deviatio septi nasi.”

Véres csomó a fejen belül, úgy képzelem.

Nem kell ide nagy képzelőerő, a nyílásokon időnként távozó anyagok – vér, alvadt vér, taknyos vér, véres takony, alvadt véres takony és a többi etc., mint egy erősebb Simicska-interjú – nem sok teret hagynak a képzeletnek.

 

Polipok, fedett arcüregek, orrsövényferdülés. (Septum balra deviált.) Illetve múlt időben most már, pont az alvadt vér és ez a rohadt, szem alatti brutális, bénító fejfájdalom jelzi a múlt időt, posztoperatíve.

Alvadt vér és becsület, avagy mit ér egyedül egy véres szájú/orrú publicista kiállása a globális orrsövénymaffiával szemben? Illetve… hogy is?, kiállása… hát, inkább fekvése vagy micsoda, heverése, mert ugye a vízszint sem jó, abban a pillanatban megindul valami hátra, befeszül, és jön a jobb szem mögül az agybénító fájdalom.

Na de mégis az a lényeg, és akinek van szeme, láthatja, akinek van agya, gondolhatja, aki nem béget a nyájjal, az ugathatja: hogy mégis hol volt ez az orrsövény évezredeken keresztül? Nem gyanús ez senkinek? He?

Az emberiség nevű Homo sapiens minimakalkula fél-háromnegyed millió éven át boldogan elvolt, töretlenül egyed- és törzsfejlődött (és vice versa) orrsövény nélkül is. Van akár egyetlen szó az orrsövényről a Bibliában? De még százötven évvel ezelőtt sem volt senkinek orrsövénye. Marxéknak nem kellett beleírniuk a kommunista kiáltványba az orrsövényferdülést, mert a kisemmizett európai munkástömegek elkeseredetten, légzési nehézségek közepette követelték volna… Kossuthék sem vették bele az áprilisi törvényekbe az úrbéres szolgáltatások vagy az ősiség eltörlése mellé.

Az orrsövény modern korunk terméke tehát, sőt nyilvánvalóan egy összeesküvés eredménye, a globális háttérhatalom konspirációja, csakúgy, mint a védőoltások, a chemtrail vagy Pataki Attila. Más magyarázat egyszerűen nincs rá. Hiszen mi oka lett volna csak úgy megjelennie az orrsövénynek, magától, amikor semmilyen igény nem mutatkozott, semmilyen előjele sem volt. Nem? De! Ugye?!

A globális fül-orr-gégész-elit túszul ejtette a politikai döntéshozókat, és most ennek az összefonódásnak isszuk meg kollektíve a levét, mint a kisbefektetők a Quaestor vagy a Buda-Cash esetében.

Ez a deviatiomániákus, agresszív kisebbség kényszeríti rá akaratát és véres perverzióját a csöndes többségre. A nép pedig szenved, és vért köp.

Most még.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.