galéria megtekintése

300 ezer

Az írás a Népszabadság
2015. 01. 10. számában
jelent meg.

A szerk.
Népszabadság

Épp itt lenne az ideje, hogy valaki meglepje Polt Pétert egy Budapest-térképpel. Annak ugyanis, hogy Tom macska Jerry egér elleni hatékonyságával teljesítenek a Rogán Antal fémjelezte V. kerületi ügysorozattal kapcsolatban, csupán az lehet a magyarázata: valahogyan nem találnak el a polgármesteri hivatalba. Merthogy ami eddig kiderült a városrész közvagyon-magánosítási módszertanáról, az a világ minden korrupciós tankönyvében helyet kapna.

Ezúttal az Index közölt cikket arról, hogy Rubovszky György a 2000-es évek közepe óta vett fel havi 300 ezer forintot szakértői díjként, mivel részt vett a tulajdonosi bizottság munkájában.

Azaz értő meglátásaival segítette elő az ingatlanok akciós kiárusítását.

 

Mindezt úgy, hogy sokáig az érdekeltségi körébe tartozó cég végezte az ingatlanok értékbecslését. Mindezt úgy, hogy lánya a kerület alpolgármestere. Mindezt úgy, hogy sokáig a parlament összeférhetetlenségi és mentelmi bizottságának elnöke volt.

Mindezt úgy, hogy akár a hirtelen vagyonosodó Rogán ügyét is vizsgálhatta volna. Mindezt úgy, hogy annak a mérhetetlen társadalmi támogatottságú kereszténydemokrata pártnak a képviselője, amely erkölcsi alapon igyekszik oktatni egy komplett országot. Mindezt úgy, hogy ő volt az, aki egy meglehetősen visszataszító trükkel megoldotta, hogy kollégája, Zsiga Marcell ellen ne induljon eljárás, mert „magyarázatot” adott érthetetlen vagyonosodására.

Mindezt úgy...

Ám a többi „mindezt úgy” nem számít. Lassan Polt Péter sem. Előbb-utóbb lesz valaki, aki odatalál a hivatalhoz.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.