galéria megtekintése

Itt az iPhone 7, de a pokémonvadászok álma az Apple Watch 2 lesz

1 komment

NOL

Megérkezett az iPhone 7, az Apple Watch 2 és Super Mario is, amely visszatér az Apple gépein.

Az iPhone 7 küllemben hasonlít a múlt évben piacra dobott iPhone 6S-hez, és elődjéhez, a hatoshoz, de egy jelentős változást is hozott.

Fotó: Beck Diefenbach / Reuters

Az iPhone7 ugyanis vízálló, amihez el kellett búcsúzni a hagyományos jack csatlakozóktól. Az új készülékekre az Apple saját csatlakozójú fülesét lehet csatlakoztatni, amelyet korábban nagyon kritikusan fogadták az Apple-rajongók, mivel így a többi jack csatlakozóst fülest nem lehet majd a telefonhoz kötni -írja a Verge.

 

Az új telefon dupla kamerát is kapott. Azt egyelőre nem tudni, hogy ezek miként működnek majd, ahogy azt sem, hogy mennyire szívja majd le a két kamera a készülék aksiját. A telefont viszont vezeték nélkül is lehet majd tölteni.

Apple Watch 2

Nemcsak az új iPhone, de az Apple Watch második generációja is vízálló. A GPS-szel is felszerelt óra 50 százalékkal gyorsabb, és fényesebb kijelzőt kapott. Az Apple Watch 2 mellett, az Apple Watch Nike+ is megjelenik, amelyhez digitális óralapot, és sportos szíjat kapnak a felhasználók.

Fotó: Beck Diefenbach / Reuters

Nagy újítás még, hogy az Apple Watch-csal ezentúl pokémonokra is lehet vadászni. Várhatóan az év végén érkezik a Pokemon Go alkalmazás órás változata.

Super Mario iOS-ra

Az új készülékkel érkezik az új operációs rendszer, az iOS 10 is, amely hamarosan minden felhasználó számára letölthető lesz. Az év második felében érkezik egy vadonatúj Super Mario játék is az Apple platformjára. A Pokémon Góhoz hasonlóan ez a változat is az év végén érkezik.

Fotó: Beck Diefenbach / Reuters

Az iPhone 7 és az Apple Watch 2 szeptember 16-tól kapható. A világ legértékesebb cége nagy reményeket fűz az eladásokhoz, főleg annak a potom 13 milliárd eurós bírságnak az árnyékában, amelyet  az EU akasztott a nyakába az Írországtól kapott tiltott állami támogatás miatt.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.