galéria megtekintése

A tükör, ami nem hazudik

0 komment


Sándor Tünde

Előnyös fazont és hajszínt egyránt választhatnak maguknak az okostükörbe néző kuncsaftok azokban a szépségszalonokban, amelyek megvásárolják a high-tech képernyőket. Egyelőre csak egy dél-ko­reai szépségszalonban nézhet okostükörbe a számára legelőnyösebb frizuravariációkra kíváncsi vendég.

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem...
Tükröm, tükröm, mondd meg nékem...
Samsung

A Samsung okostükörnek nevezett innovációját elsőként egy Magyarországon még ismeretlen üzletlánc, a Leekaja Hair Bis szalonjaiban tesztelik, ahol a cég speciális kijelzőket helyezett el: azok első ránézésre tükörnek tűnnek, de a vendégek valójában high-tech kijelzők előtt ülnek. Az okostükörként emlegetett újításnak nagy jövőt jósolnak, hiszen azzal gyakorlatilag teljesen kizárható, hogy az új külsőre vágyó vendég letörten távozzon rosszul megválasztott fazon vagy hajszín miatt.­

 

A legújabb trendeket és a legszebb színeket egy érintésre megjelenítő képernyő révén szinte egy sci-fiben érezhetik magukat a szépülni vágyók, de ami a lényeg, hogy könnyen kiválaszthatják álomfrizurájukat, miközben számos hasznos információt is szerezhetnek – hangsúlyozzák az innovátorok.

Az okostükör elterjedésének a jövőben technikai akadálya nincs, legfeljebb pénzügyi, ugyanis kérdés, hogy azt be tudják-e a szalonok építeni az áraikba. A válaszért vélhe­tően hamarosan nem kell Dél-Koreába menni.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.