galéria megtekintése

Gelencsér Tímea lett Magyarország Szépe!

20 komment

NOL

Kéthetes felkészítő tábor után tizenöt lány versenyzett Rogán Cecília és Sarka Kata közös vállalkozásának produkcióján, a Magyarország Szépe 2016 nevű versenyen. A legszebb lány Gelencsér Tímea lett, a második helyen Oczella Eszter végzett, harmadik pedig Dukai Babett. Az eseményt 19:25-től élőben adta a Duna és a Duna World, de mi is itt voltunk és élőben közvetítettük az eseményeket percről percre.

A lányok tornára készen
Fotó / Magyarország Szépe Facebook

21:33 És a Magyarország Szépe 2016 verseny nyertese Gelencsér Tímea.

A nyertes, Gelencsér Tímea
Fotó / Magyarország Szépe Facebook

 

21:32 Oczella Eszteré a verseny második helye, vagyis ő az első udvarhölgy.

Oczella Eszter
Fotó / Magyarország Szépe Facebook

21:31 Harmadik helyezett, vagyis a második udvarhölgy Dukai Babett lett.

Dukai Babett
Fotó / Magyarország Szépe Facebook

21:28 A közönségszavazást lezárták, Dézsányi Bianka győzött.

Dézsányi Bianka 

Fotó / Magyarország Szépe Facebook

21:26 Na de kinek van még esélye a győzelemre? Dukai Babett, Oczella Eszter, Gelencsér Tímea, Szigligeti Ivett és Somossy Barbara nyerhetnek még.

Somossy Barbara
Fotó / Magyarország Szépe Facebook

21:20 Tíz lány van még versenyben, de hamarosan már csak öten maradnak. Parragh Blanka, Vámos Anna Liza, Árki Bianka, Ricza Nicoletta és Dézsányi Bianka esnek ki.  

Ricza Nicoletta
Fotó / Magyarország Szépe Facebook

21:19 A versenyzők főként fekete, vörös és halványkék ruhákban pompáznak, néhányan pedig a kissé bizarr ezüst és rózsaszín kombinációra voksoltak.

21:17 Most pedig jön az estélyi ruhás felvonulás. És Király Linda. 

21:16 Már nincs sok hátra. A legszebb mosoly díját Késmárki Enikő nyerte, aki ugye az előbb esett ki. 

21:13 Mielőtt még megtudnánk, ki nyerte A legszebb mosoly címét, a színpadon a Honeybeast zenekar, akik Bódottá című dalukkal foglalták el a színpadot. Igen, tényleg ez a címe a szerzeménynek. 

21:08 Egy újabb kisfilm szerint a lányok Veszprémbe is elmentek, ahol beteg gyerekeket látogattak a kórházban. Minden versenyző számára nagyon fontos a jótékonyság és mások segítése is.

21:07 A közönség szerint negyedik Gelencsér Tímea, a most kiesett Mikó Fanni a harmadik, második Dézsányi Bianka, első pedig még mindig Dukai Babett. 

21:05 Sajnos még nem mondhatjuk, hogy alig maradt valaki, de most elbúcsúzunk Késmárki Enikőtől és Mikó Fannitól is.

20:55 Vissza is jöttek a lányok a Bélavári Zita által tervezett, négy különböző tájegységet bemutató ruhákban. A talpalávalót ismét Vastag Csaba szolgáltatja. Talán felesleges mondani, de azért felhívjuk a figyelmet a lényegre: a mini szüreti bál végén ismét kiesik egy lány, félóra múlva pedig meg is lesz Magyarország Szépe.

20:45 Egy királynőnek sokoldalúnak kell lennie - ezért ismerkedtek meg a lányok különféle foglalkozásokkal a táborban. Többek között készítettek sajtot és közelebbi kapcsolatba kerültek néhány méhecskével is. Személyi sérülés nem történt.

20:39 Egy rövid kisfilm után ismét a Hooligans zenekar énekel, a lányok addig öltözködnek. Nemsokára nemzeti tájegységek ruháiban térnek majd vissza. 

20:36 Király Viktor visszatért, és hozta magával testvérét, Lindát is. A For Love című dalt adják elő, a közönséget annyira nem hatja meg a nóta.

Hajszter Jessica
Fotó / Magyarország Szépe Facebook

20:32 Sőt, ketten esnek ki: Hajszer Jessica és Nagy Mirtill Kíra búcsúzik a szakmai zsűri döntése alapján.

Nagy Mirtill Kíra
Fotó / Magyarország Szépe Facebook

A zsűriben többek között helyet kapott Hajas László fodrász, Borzi Vivien fotós, Krasznai Zsolt plasztikai sebész, Rogán Cecília, Sarka Kata, Bélavári Zita divattervező, Kulcsár Edina és Kiss Daniella is. 

20:26 A következő felvonuláson az olimpia a téma, ezért vonulnak a lányok arany színű ruhában. Tolvai Renáta énekel közben. A fekete magassarkú sajnos maradt a lányokon. Ebben a körben is ki fog esni valaki mindjárt. 

Késmárki Enikő
Fotó / Magyarország Szépe Facebook

20:23 A közönségszavazás állása igencsak megváltozott - tájékoztat Harsányi Levente. Most negyedik Késmárki Enikő, harmadik Dézsányi Bianka, második Mikó Fanni, első helyen pedig Dukai Babett áll. 

A tavalyi versenyt Kiss Daniella nyerte, aki a kínai döntőben végül nem jutott be a legjobbak közé. 2014-ben Kulcsár Edina győzedelmeskedett, aki a londoni világversenyen az előkelő második helyen végzett és a Miss Europe címet is megcsípte.

20:18 Vissza a csillámos színpadra: a Vastag testvérek énekelnek élőben a színpadon. 

20:14 Ismét kisfilmek jönnek. A táborban több alversenyt is rendeztek a végső megmérettetés előtt. Oczella Eszter nyerte el a Miss Bikini címet, a Miss Sport titulust pedig Vámos Anna Liza érdemelte ki. A Miss Talent cím Gelencsér Tímeáé.

Szakács Fatima
Fotó / Magyarország Szépe Facebook

20:12 Egy kis időhúzás után Szakács Fatima esik ki elsőként. Nagy sírás azért nincs. Azért sem, mert bárki esik ki, a közönségszavazáson még nyerhet. 

A Magyarország Szépe Kft. Sarka Kata és Rogán Cecília közös vállalkozása. A cégben körülbelül húszan dolgoznak, és Hajdú Péter is fontos része az üzletnek. Rogán Cecília egyébként tinikorában gyerekszépségversenyeken is indult. Az idei versenyzőknél a belső harmóniát, a kisugárzást nézi. Fontos neki, hogy egy lány beszéljen nyelveket és tanult is legyen – nyilatkozta nemrégen a Life.hu-nak. 

20:05 Király Viktor fekete öltönyben, a lányok piros bikiniben táncolnak a színpadon. A zsűri félrevonul, hamarosan két lánynak véget ér a verseny.

20:00 2016-ban egy szépségversenyen sem csak a külső számít. A zsűritagok szerint egy királynőnek többek között szociálisan érzékenynek és okosnak is kell lennie. Van, aki szerint a járás is rendkívül fontos.

19:55 A második adag kisfilm folytatja az előbbi, már-már nemes hagyományokat a fehér fürdőruhával. A lányok többsége egyébként egyetemista, természetesen sokan modellkednek. És nem túl meglepő módon rengetegen szeretik az állatokat is.

Fesztiváloznak  a lányok 

Fotó / Magyarország Szépe Facebook

19:51 Kapcsolunk a backstage-be. Harsányi Levente szerint ide szeretne sok néző eljutni. Hát, annyira azért nem tűnik kihagyhatatlannak ez a titokzatos szoba. Hajlakk, hajvasalók és fekete pólós emberek mindenütt. Izgalmas.  

19:45 Jönnek a lányokat bemutató kisfilmek, amik Kylie Minogue lassított videoklipjeire emlékeztetnek. A versenyzők egyen fehér fürdőruhájukban valami miatt nagyon fontosnak tartják elmondani, hogy kivel élnek. Meg hogy hogy hívják a lovukat.  

Húsz lány két hetet töltött egy miskolci felkészítő táborban, ahonnan csak 16-an jutottak tovább, egy lány pedig saját magától távozott. A komoly munka mellett azért jutott idő a szórakozásra, a csapat például a Balaton Soundra is ellátogatott. 

19:41 A lányokra nemcsak a zsűri, de a közönség is szavazhat. A nézők szerint jelenleg Késmárki Enikő áll az élen. 

Vámos Anna Liza
Fotó / Magyarország Szépe Facebook

19:40 A versenyen részt vesz még Parragh Blanka, Ricza Nicoletta, Somossy Barbara, Szakács Fatima, Szigligeti Ivett és Vámos Anna Liza is.  

Szigligeti Ivett
Fotó / Magyarország Szépe Facebook

19:37 A következő hármast Gelencsér Tímea, Hajszter Jessica és Késmárki Enikő alkotja, majd jön Mikó Fanni, Nagy Mirtill Kíra és Oczella Eszter is.

Mikó Fanni
Fotó / Magyarország Szépe Facebook

19:35 Jönnek az este főszereplői. Árki Bianka, Dézsányi Bianka, Dukai Babett, az első három lány vonul a színpadon. 

Árki Bianka
Fotó / Magyarország Szépe Facebook

19:32 Tatár Csilla és Harsányi Levente, a műsorvezetők vették át a színpadot, ők segítenek át majd minket ezen a mámoros estén. Egy kis tapsot kérnek a magyar labdarúgó válogatottnak, a helyszínen pedig Dzsudzsák Balázst köszöntik. 

A Miss World Hungary címért mérkőző lányokat több ezer jelentkezőből választották ki. A győztes a korona mellett kap egy autót, egy egymillió forint értékű reklámszerződést, egy dominikai utazást, és félmillió forintot is. Ezen kívül decemberben indulhat a Miss World versenyen is, amit idén Washingtonban rendeznek meg. Itt még nagyobb lesz a tét, ugyanis a világ legszebbjei mérik majd össze szépségüket/bikinijüket/tehetségüket. 

19:27 Itt is vannak a lányok, focimezben és rövidnadrágban. A színpadon mellettük a Hooligans zenél, akiket Kulcsár Edina, a 2014-es győztes egészít ki. Mármint ő is énekel velük. Elborít mindent a fekete magassarkúk tömkelege.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.