galéria megtekintése

Férje születésnapján lőtte le lányaikat

0 komment

NOL

Christy Sheatsszel a kivezényelt rendőrök végeztek, miután nem volt hajlandó eldobni a fegyverét a felszólítás ellenére sem. 

A Houston idilli kertvárosában, Fulshearben élők pénteken este lövésekre riadtak. A rendőrség feltételezése szerint egy veszekedés fajult el ennyire - írja a Washington Post.

 

Egy szemtanú azt mesélte, hogy Christy Sheats férje, Jason és két lánya, a 17 éves Madison és a 22 éves Taylor futva menekültek ki a házból, nyomukban a szeretteire fegyvert fogó asszonnyal. A két lány már ekkor sebesült volt. Taylor össze is esett az utcán. Sheats visszament a házba töltényért, majd újra kijött és hátba lőtte Madisont - számolt be a részletekről a Daily Mail. A szomszédok hallották, hogy a férje könyörög neki, ne ölje meg a saját gyerekeit.

A rendőrség ötkor érkezett a házhoz. Ekkor már lőtt sebekkel mind a két lány a földön feküdt. A rendőrök felszólították a nőt, hogy dobja el a fegyverét, ő azonban erre nem volt hajlandó, és nem lehetett megállapítani, hogy a rendőrökre vagy a lányaira fogja rá a  pisztolyt. A rendőrök végül kénytelenek voltak lelőniShetset, mivel attól tartottak, újabb lövést ad le Madisonra, aki felé látszólag elindult.

Sheatsszel a rendőrök végeztek. Két lánya közül Madison a helyszínen életét vesztette, Taylort mentőhelikopterrel szállították kórházba, de az ő életet sem sikerült megmenteni. 

A család egyetlen életben maradt tagja, a 45 éves apa, Jason, sérülések nélkül megúszta az esetet, de olyan súlyos megrázkódtatást élt át, hogy őt is kórházba szállították. 

A nyomozók még mindig próbálja kideríteni, hogy mi állhatott a kettős családi gyilkosság hátterében. A rendőrséget korábban is több alkalommal riasztották már a házhoz, de a hatóságok nem szolgáltak információval arról, hogy miért. Sajtóértesülések szerint Sheats mentális problémái álltak ezeknek a hívásoknak a hátterében.

A 42 éves nő, aki közismerten fegyvertartáspárti volt ismerősei szerint nagyon büszke volt a lányaira és gyakran emlegette őket. A szomszédok úgy tudják, hogy a pár egy ideig külön élt, nemrég döntöttek úgy, hogy mégis együtt folytatják. Jasonnak pénteken volt a születésnapja.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.