galéria megtekintése

Fejjel előre

4 komment


Fáy Miklós

Ideális világban annyiszor szalad az ember fejjel a falnak, ahányszor csak kell. A fej van keményebb anyagból, egyszer csak ledől az úton lévő akadály, és mehetünk tovább az utunkon.

Ezért is lehet szeretni a tévét: a világ idealitásába vetett hitet adja vissza. Például akkor, amikor a tavaly kissé kemény kézzel és szőrös szívvel – vagy fordítva – kiszórta a zsűri a Virtuózokból a hegedűs Váradi Gyulát, tehetséges, de most ez nem elég. Az idén Váradi Gyula visszatért, pénteken megnyerte korosztályában a versenyt, a hétvégén pedig talán összetettben is győzhet. Megérdemelten, tényleg ragyogóan játszott, magabiztosan, könnyedén és felszabadultan.

Nem is tudom. Szép a történet önmagában is, de talán még szebb, ha a szerkesztők nyúltak a tavalyi vesztes után, gyere vissza, benned van a győzelem, kellesz nekünk.

 

Tényleg kell. Kell egy verseny, ahol győzhet a jobb, úgy értem, győzhet a vesztes, ha másnapra jobb, ahol nem működnek a beidegződések, a bajnoknak lehet ekkora nadrágszíja, csak az számít, ami belül van, vagy ha mégsem, akkor is fontosabb a mosoly, mint a muszkli.

Váradi Gyula
Forrás: mediaklikk.hu

Ha van mögötte egy kis szerkesztői ügyesség, én azt sem bánom: az ideális világban is van szerkesztői ügyeskedés, és nem a vak véletlen meg a gyenge akarat terelget minket az úton.

Gyerünk hát előre. A fejünk ép, a fal egykettőre megadja magát. Hát hogyne, benne volt a tévében.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.