hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“gasztronomia”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
gasztronómia
Karamellizált sült fehérrépa - Chili a szembe
2011. február 25.
Mozaik
gasztronómia
Karamellizált sült fehérrépa
A mai menüben a fehérrépáé a főszerep: almás petrezselyemgyökér-krémleves készül, valamint rukolasaláta karamellizált petrezselyemgyökérrel és gránátalmával.
2011. február 25.
Videó
gasztronómia
Mautner Zsófi eredményt hirdet, és elárulja, mit kérne utolsó vacsorára
Miklós Mihály pékségébe látogatunk el Mautner Zsófival, ahol kihirdetjük a "Játssz az ételeddel" első körének győztesét a számos érdekes receptet beküldő olvasónk közül. Zsófi nem csak az ötletektől, de a friss kenyértől is meghatódik, de azért ajánl egy receptet a ránk száradt kenyerek felhasználásához. Készítette: Szemere Katalin, Perjéssy Gábor
2011. február 19.
Mozaik
játék
Kenyér tisztán, adalékok nélkül - Chili a szembe
Miklós Mihály pékségébe látogatunk, ahol kihirdetjük a "Játssz az ételeddel" győztesét és ajánlunk egy receptet a ránk száradt kenyerek felhasználásához. Készítette: Szemere Katalin, Perjéssy Gábor
2011. február 18.
Videó
gasztronómia
Ez a marhapofa tetszeni fog
2011. február 11.
Mozaik
gasztronómia
Vörösboros marhapofa
Az elméleti foglalkozáson megkérdeztük a hentestől, hogy milyen húst vegyünk: legyen-e minél frissebb, esetleg zsíros vagy inkább sovány, ha megvettük ránthatjuk-e a hűtőből a serpenyőbe. A gyakorlati foglalkozáson pedig Mautner Zsófiával vágtuk a pofákat egy üveg vörösborba.
2011. február 11.
Videó
gasztronómia
Vörösboros marhapofa
Az elméleti foglalkozáson megkérdeztük a hentestől, hogy milyen húst vegyünk: legyen-e minél frissebb, esetleg zsíros vagy inkább sovány, ha megvettük ránthatjuk-e a hűtőből a serpenyőbe. A gyakorlati foglalkozáson pedig Mautner Zsófiával vágtuk a pofákat egy üveg vörösborba.
2011. február 10.
Videó
Magyarország
Gyógyhatású borkúra a fürdővárosokban
Ha az igazság nem is mindig a borban keresendő, az biztos, hogy Magyarország turisztikai vonzerejét a jó borokkal jelentősen lehet növelni. Immár a honi fürdők is ki akarják aknázni a borturizmusban rejlő piaci lehetőségeket.
2011. február 10.
Utazás
gasztronómia
Játssz az ételeddel! - Párbajra hívja nézőit Mautner Zsófi
2011. február 05.
Mozaik
játék
Játssz az ételeddel! - Chili a szembe
Csípős-savanyú káposztalevest készít ma Mautner Zsófi sörtésztában sült savanyú káposztával. Azt kértük tőle, főzzön valamit sörből, zöldségből és savanyú káposztából. Az ételhez használhatott még három szabadon választott alapanyagot és az alapélelmiszereket. Ugyanezt kérjük önöktől is, és ha megvan a recept, küldjék el KOMMENTKÉNT február 7-ig. A legjobb fogás remek ajándékokat nyer.
2011. február 04.
Videó
gasztronómia
Már a spájzban vannak...
2011. február 01.
Archívum
gasztronómia
Főzelék máshogy, nem csak ínyenceknek - Chili a szembe
2011. január 31.
Mozaik
gasztronómia
Főzelék ínyenceknek - Chili a szembe
Nem gondoltuk volna, hogy a kelkáposzta főzelék is lehet ennyire finom, izgalmas, ízekben gazdag főétel. De akkor miért rontották el a gyerekkori menzán? Miért kapunk a kifőzdékben főzelék néven ehetetlen pépeket?
2011. január 28.
Videó
gasztronómia
Mautner Zsófival kértünk egy receptet a legjobb étteremtől
A Balatontól nem messze található Chateau Visz nyerte el a Gösser Bock - Dining Guide díjat, így ez a "kastély" lett a 2010-es Év Étterme. A díjátadó gálán jártunk, ahol Mautner Zsófia, az egyik ítész kalauzolt minket, és két remek receptet is kaptunk az ország legjobb séfjeitől. Itt a Chili a szembe következő része!
2011. január 22.
Mozaik
gasztronómia
Recept az Év Étterméből - Chili a szembe
A Balatontól nem messze található Chateau Visz nyerte el a Gösser Bock - Dining Guide díjat, vagyis ez lett a 2010-es Év Étterme. A díjátadó gálán jártunk, ahol Mautner Zsófia kalauzolt minket, és két remek receptet is kaptunk. Készítette: Szemere Katalin, Vörös Eszter
2011. január 21.
Videó
vendéglátás
Somogyban van az ország legjobb étterme, itt a tízes lista
A Balatontól nem messze található Somogy megyei Visz településen lévő Chateau Visz étterem nyerte el a Gösser Bock - Dining Guide Díjat és lett ezzel az év étterme 2010-ben.
Gergely Márton
2011. január 20.
Mozaik
gasztronómia
Bemártjuk a krumplit - Chili a szembe
Az édes gyümölcssaláta után egy francia klasszikust készítünk sós ételekhez: az olívaolajos ravigote-mártást, történetesen a héjában sült krumplihoz. Mautner Zsófi újabb leckét ad késhasználatból, és megmutatjuk, hogyan lehet edénytakarékos módon beolajozni, megfűszerezni minden egyes falatot.
2011. január 14.
Mozaik
gasztronómia
Bemártjuk a krumplit! - Chili a szembe
Az édes gyümölcssaláta után egy francia klasszikust készítünk sós ételekhez: az olívaolajos ravigote-mártást, történetesen a héjában sült krumplihoz. Mautner Zsófi újabb leckét ad késhasználatból, és megmutatjuk, hogyan lehet edénytakarékos módon beolajozni, megfűszerezni minden egyes falatot. Készítette: Perjéssy Gábor, Szemere Katalin, Mautner Zsófia.
2011. január 14.
Videó
gasztronómia
Pár csepp olívaolaj - Chili a szembe
2011. január 07.
Mozaik
gasztronómia
Pár csepp olívaolaj - Chili a szembe
Az olívaolaj szinte mindenre jó, állítja a budapesti olajdealer. Sütéshez most nem próbáltuk ki, de az egzotikus gyümölcssalátához remekül passzolt. Készítette: Perjéssy Gábor, Szemere Katalin, Vörös Eszter
2011. január 07.
Videó
44
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól