hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“chili a szembe”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
játék
Kenyér tisztán, adalékok nélkül - Chili a szembe
Miklós Mihály pékségébe látogatunk, ahol kihirdetjük a "Játssz az ételeddel" győztesét és ajánlunk egy receptet a ránk száradt kenyerek felhasználásához. Készítette: Szemere Katalin, Perjéssy Gábor
2011. február 18.
Videó
gasztronómia
Vörösboros marhapofa
Az elméleti foglalkozáson megkérdeztük a hentestől, hogy milyen húst vegyünk: legyen-e minél frissebb, esetleg zsíros vagy inkább sovány, ha megvettük ránthatjuk-e a hűtőből a serpenyőbe. A gyakorlati foglalkozáson pedig Mautner Zsófiával vágtuk a pofákat egy üveg vörösborba.
2011. február 11.
Videó
gasztronómia
Vörösboros marhapofa
Az elméleti foglalkozáson megkérdeztük a hentestől, hogy milyen húst vegyünk: legyen-e minél frissebb, esetleg zsíros vagy inkább sovány, ha megvettük ránthatjuk-e a hűtőből a serpenyőbe. A gyakorlati foglalkozáson pedig Mautner Zsófiával vágtuk a pofákat egy üveg vörösborba.
2011. február 10.
Videó
játék
Játssz az ételeddel! - Chili a szembe
Csípős-savanyú káposztalevest készít ma Mautner Zsófi sörtésztában sült savanyú káposztával. Azt kértük tőle, főzzön valamit sörből, zöldségből és savanyú káposztából. Az ételhez használhatott még három szabadon választott alapanyagot és az alapélelmiszereket. Ugyanezt kérjük önöktől is, és ha megvan a recept, küldjék el KOMMENTKÉNT február 7-ig. A legjobb fogás remek ajándékokat nyer.
2011. február 04.
Videó
gasztronómia
Főzelék ínyenceknek - Chili a szembe
Nem gondoltuk volna, hogy a kelkáposzta főzelék is lehet ennyire finom, izgalmas, ízekben gazdag főétel. De akkor miért rontották el a gyerekkori menzán? Miért kapunk a kifőzdékben főzelék néven ehetetlen pépeket?
2011. január 28.
Videó
gasztronómia
Recept az Év Étterméből - Chili a szembe
A Balatontól nem messze található Chateau Visz nyerte el a Gösser Bock - Dining Guide díjat, vagyis ez lett a 2010-es Év Étterme. A díjátadó gálán jártunk, ahol Mautner Zsófia kalauzolt minket, és két remek receptet is kaptunk. Készítette: Szemere Katalin, Vörös Eszter
2011. január 21.
Videó
gasztronómia
Bemártjuk a krumplit! - Chili a szembe
Az édes gyümölcssaláta után egy francia klasszikust készítünk sós ételekhez: az olívaolajos ravigote-mártást, történetesen a héjában sült krumplihoz. Mautner Zsófi újabb leckét ad késhasználatból, és megmutatjuk, hogyan lehet edénytakarékos módon beolajozni, megfűszerezni minden egyes falatot. Készítette: Perjéssy Gábor, Szemere Katalin, Mautner Zsófia.
2011. január 14.
Videó
gasztronómia
Pár csepp olívaolaj - Chili a szembe
Az olívaolaj szinte mindenre jó, állítja a budapesti olajdealer. Sütéshez most nem próbáltuk ki, de az egzotikus gyümölcssalátához remekül passzolt. Készítette: Perjéssy Gábor, Szemere Katalin, Vörös Eszter
2011. január 07.
Videó
gasztronómia
Szilveszteri trükkök - Chili a szembe
Gasztrobloggerünk, Mautner Zsófia azoknak segít az év utolsó napján, akik még mindig nem tudják, mivel várják a barátokat az esti bulira. Ajánlatunk: ázsiai szendvics, különleges pattogatott kukorica, és két fantasztikus koktél az NOBU bartenderével. Az ötletek persze egész évre érvényesek! Készítette: Szemere Katalin, Vörös Eszter, Perjéssy Gábor
2010. december 31.
Videó
gasztronómia
Ehető ajándékok karácsonyra
Még ma is elkészíthető ehető ajándékokkal, házi tejkaramella-likőrrel és zöldcitromos kókuszcsókkal kíván szép karácsonyt a NolTv stábja. Gasztrobloggerünk, Mautner Zsófia édességeit a designer Kadlicskó Bea dobozaiba csomagoltuk be gyorsan, ügyesen.
2010. december 23.
Videó
alma
Ötcsillagos morzsás almadesszert
Csak pár szem csillagánizst dobtunk a pho-levesbe a múlt héten. Mi legyen a többivel? Kavarjuk a kínai ötfűszer-keverékbe, amely remek szójaszószos ételekre, kacsamellre, csokoládékrémbe. Mautner Zsófi most megmutatja, hogyan készül az isteni Ötfűszeres, morzsás almásdesszert. Készítette: [url=http://www.noltv.hu/search/?w=cikk&find=j%E9ssy+g%E1]Perjéssy Gábor[/url], [url=http://www.noltv.hu/search/?w=cikk&find=szemere]Szemere Katalin[/url].
2010. december 17.
Videó
gasztronómia
PHO a leves!
Leves reggelire? Ez eddig nem jutott eszünkbe, innentől fog. Megkóstoltuk ugyanis az egyik legsikeresebb séf, Bíró Lajos kedvenc vietnami pho-levesét. Mautner Zsófi megmutatja, a pho otthon is megfőzhető, az eredeti receptet szakértővel vitatja meg. Készítette: Szemere Katalin, Vörös Eszter, Perjéssy Gábor
2010. december 10.
Videó
gasztronómia
Grillcsirke másképp
Mennyire csíp a tömegoszlatáshoz használt paprikaspray? Új, gasztronómiai sorozatunkban ismerkedünk kicsit a chilivel és a vaníliával, majd összehozzuk velük a grillcsirkét is. Készítette: Szemere Katalin, Perjéssy Gábor, Vörös Eszter
2010. december 03.
Videó
gasztronómia
Chili a szembe - grillcsirke másképp
Mennyire csíp a tömegoszlatáshoz használt paprikaspray? Új, gasztronómiai sorozatunkban ismerkedünk kicsit a chilivel és a vaníliával, majd összehozzuk velük a grillcsirkét is. Készítette: Szemere Katalin, Perjéssy Gábor, Vörös Eszter
2010. december 03.
Videó
gasztronómia
Chili a szembe - Mautner Zsófia
Új, gasztronómiai sorozatunkban Mautner Zsófival, a Chili és Vanília gasztroblog írójával apró fortélyokat, pár száz forintos fűszereket, szószokat fogunk bemutatni, éttermekbe és kifőzdékbe látogatunk, menő séfekkel és őstermelőkkel beszélgetünk, sütünk, főzünk. De először lássuk, ki fog főzni ránk, honnan szerzi be az alapanyagokat, mivel foglalkozik. Készítette: Szemere Katalin, Perjéssy Gábor
2010. november 26.
Videó
videó
Teszt videó - A legjobb meleghúsok a hentesnél
Gasztronómiai sorozatunk házigazdái Máté Dániel "hentesszakértővel", a "Hentesnél evők baráti köre" Facebook-csoport alapítójával kóstoltak bele a legjobb meleghúsokba a főváros három hentesénél... Készítette: Mautner Zsófia, Szemere Katalin, Takács Mária
2001. április 29.
Videó
11
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól