hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“chili a szembe”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
gasztronómia
Egészséges és még potencianövelő is: a tökmagolaj
A Budai Gourmet fesztiválra a káptalantóti piac megálmodói az ország több pontjáról hívtak meg termelőket, hogy igazi piaci hangulatot teremtsenek a Millenárisban. A sok finomság között rábukkantunk a különféle őrségi olajokra, s míg a jótékony hatásokról beszélgettünk, Zsófi egy receptet is megosztott velünk. készítették: Mautner Zsófia, Szemere Kata, videó: Novinszki Tamás
2011. június 17.
Videó
fesztivál
Nemcsak Anyukám mondta
Pár napra egymás mellé költöztek az ország legjobb éttermei a Budai Gourmet fesztiválon, így villámgyorsan eljutottunk Villányból Encsre, majd Budapestre, és persze kóstoltunk pár speciális fogást. Készítette: Mautner Zsófia, Szemere Katalin, Novinszki Tamás
2011. június 10.
Videó
fesztivál
Nemcsak Anyukám mondta
Pár napra egymás mellé költöztek az ország legjobb éttermei a Budai Gourmet fesztiválon, így villámgyorsan eljutottunk Villányból Encsre, majd Budapestre, és persze kóstoltunk pár speciális fogást. Készítette: Mautner Zsófia, Szemere Katalin, Novinszki Tamás
2011. június 10.
Videó
gasztronómia
A legjobb fagyi titka
Mitől jó a jó fagyi, mik az árulkodó jelek, amikre érdemes figyelni a fagylaltos pultnál? Milyen a magyar pármai? Mit nyal a külföldi ópium néven? Három jó hírű fagylaltozóban is kóstoltunk: a Gelato Rosa-ban a Bazilikánál, a Gelateria Fragola-ban a Nagymező utcában és az Artigiana Gelati-ban a Csaba utcában.
2011. június 03.
Videó
gasztronómia
A magyar pármai nem műanyag fagyi
Mitől jó a jó fagyi? Mik az árulkodó jelek, amikre érdemes figyelni a fagylaltos pultnál? Erre kerestük a választ, és közben három jó hírű fagylaltozóban is kóstoltunk: a Gelato Rosa-ban a Bazilikánál, Gelateria Fragola-ban a Nagymező utcában és az Artigiana Gelati-ban a Csaba utcában.
2011. június 03.
Videó
Chili a szembe
Citromos, zöldborsós spagetti
Mautner Zsófia megint az ételünkkel játszott: összehozta a citromot a spagettivel és a zöldborsóval. Ha Ön jobb receptet is el tud képzelni a három alapanyag (citrom, zöldborsó, ricotta) és három további szabadon választható élelmiszer, valamint az otthon található alapélelmiszerek felhasználásával, akkor ossza meg velünk és nyerje meg a 'Játssz az ételeddel' ajándékait! Receptjét írja a kommentekhez, a VIDEÓ ALÁ!
2011. május 27.
Videó
gasztronómia
Epermustár, epersaláta, eperszuflé
Dübörög az eper szezon, ezért három receptet is ajánlunk: epersalátát túróhabbal, egy egyszerű eperszuflét, végül aki még bírja szuflával és kipróbálná az epret sóval és borssal, kóstolja meg az epermustárt - ha nem is a hot dog-hoz, de például csirkemellhez kiváló ínyencség.
2011. május 20.
Videó
hal
Pontyot pont most
Méltatlan, ahogy a halakkal bánunk Magyarországon, talán csak Baja környékén becsülik meg az ízletes és egészséges halhúst. Azért a Balatonon is találtunk olyan éttermet, ahol nem hekkel vakítják a vendéget. Nekünk egy 11 kilós ponty jutott, aminek mint kiderült, most van szezonja.
2011. május 13.
Videó
gasztronómia
Rántott hús uborkavinaigrette-es salátával
Megkerestük az ország legjobb rántott húsát. Székesfehérvárig utaztunk érte, de megérte: a 67 étterem séfje és tulajdonosa elárulták nekünk díjnyertes ételük titkait. A vegák se keseredjenek el, uborkavinaigrette-es saláta is járt a lakomához.
2011. május 06.
Videó
gasztronómia
Tarhonya 2.0
Spenótos-gyömbéres tarhonyarizottó a mai menü, a helyszín pedig a balatonszemesi Kistücsök étterem konyhája. Ha pedig jobb receptet is el tud képzelni a három alapanyag (tarhonya, spenót, gyömbér) és három további szabadon választható élelmiszer, valamint az otthon található alapélelmiszerek felhasználásával, akkor ossza meg velünk és nyerje meg a 'Játssz az ételeddel' ajándékait! Receptjét írja a kommentekhez, a VIDEÓ ALÁ!
2011. április 29.
Videó
húsvét
Frankfurti zöldfűszeres mártás
A húsvéti tojásokat is felhasználhatjuk Goethe kedvenc ételéhez, a frankfurti zöldfűszeres mártáshoz, amit krumplihoz, csirkemellhez, halhoz, de akár főtt tojásokhoz is fogyaszthatunk. Nem válogattunk, használtunk biotojást, ketrecest és mélyalmost, de még a kínai 100 napost is megkóstoltuk.
2011. április 22.
Videó
gasztronómia
Frankfurti zöldfűszeres mártás
A húsvéti tojásokat is felhasználhatjuk Geothe kedvenc ételéhez, a frankfurti zöldfűszeres mártáshoz, amit krumplihoz, csirkemellhez, halhoz, de akár főtt tojásokhoz is fogyaszthatunk. Nem válogattunk, használtunk biotojást, ketrecest és mélyalmost, de még a kínai 100 napost is megkóstoltuk.
2011. április 22.
Videó
India
Olcsó, különleges és nincs messze: ázsiai ínyencségek boltja
Néhány videó kapcsán elhangzott, hogy elérhetetlen fűszerekkel főzünk. Mautner Zsófi ötletére elmentünk a belvárosba egy olyan boltba, ahol tényleg minden kapható. Vásároltunk is, Zsófi pedig érdekes recepteket ajánlott nekünk. Készítette: Szemere Katalin, Vörös Eszter
2011. április 15.
Videó
gasztronómia
Magyarország-illat, Afrika-íz
Ezúttal nem a gasztronómia világából érkezett a vendég, de mint kiderül, nem is áll olyan messze egymástól a Mr. Orrnak is nevezett Zólyomi Zsolt parfümőr és Mautner Zsófi tevékenysége. Az mindenesetre biztos, hogy egy illat képes ételt ihletni és viszont. Készítette: Szemere Katalin, Vörös Eszter, Perjéssy Gábor
2011. április 08.
Videó
gasztronómia
Finomfőzelék, medvehagymás bunda
Mautner Zsófiának most mi választottuk az alapanyagokat, de kiállta a próbát: finom lett a főzelék és a bundás kenyér is. Készítette: Perjéssy Gábor, Szemere Katalin, Vörös Eszter
2011. április 01.
Videó
gasztronómia
Csokoládémousse pirított kaláccsal
Segal Viktor szerint só nélkül édesség sem készülhet, és ezt rögtön be is bizonyítja egy ínycsiklandó desszert elkészítésével.
2011. március 25.
Videó
gasztronómia
Michelin-csillagok Budapesten
Ki lehet tenni a vitrinbe, vagy más haszna is van a Michelin-csillagnak? Öröm áll a házhoz vagy csak stressz, hogy jövőre elveszíthetik? Mit szólnak hozzá a Costesben, hogy már nem csak nekik van?
2011. március 18.
Videó
gasztronómia
Hagyma a szembe!
Miért jobb a magyar, mint a kínai fokhagyma? Mit tud a makói vörös? Az elméleti órán hagymaszakértő vendégünk válaszol, a gyakorlati foglalkozáson papucsokat készítünk a karamellizált hagymáknak.
2011. március 10.
Videó
gasztronómia
Skubanky, azaz nudli túróval és mazsolachutney-val
Kóstolja meg a karamellizált mazsolával bolondított csehes ihletésű krumplinudlit! Ha pedig jobb receptet is el tud képzelni a három alapanyag (túró, burgonya, mazsola) és három további szabadon választható élelmiszer, valamint az otthon található alapélelmiszerek felhasználásával, akkor ossza meg velünk és nyerje meg a 'Játssz az ételeddel' ajándékait! Receptjét írja a kommentekhez itt, vagy a facebook.com/nolhu oldalon a VIDEÓ ALÁ.
2011. március 04.
Videó
gasztronómia
Karamellizált sült fehérrépa
A mai menüben a fehérrépáé a főszerep: almás petrezselyemgyökér-krémleves készül, valamint rukolasaláta karamellizált petrezselyemgyökérrel és gránátalmával.
2011. február 25.
Videó
10
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól