hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“chili és vanília”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
húsvét
Last minute húsvéti kalács
Mautner Zsófia az utolsó pillanatban is bárhol beszerezhető egyszerű alapanyagokból, egy kezdő kalácssütögető számára is könnyen elkészíthető recept alapján süt egy sós és egy édes húsvéti kalácsot.
2012. április 06.
Videó
gasztronómia
Krémesajánló
Hogyan viselkedik az igazi, amikor beleszúrjuk a villát? Mitől jó a krém, mitől a tészta? Találtunk autentikus francia krémest az A table! pékségben, könnyű, lágy, fehér habost a Tortavárban, a legvaníliásabbat pedig a Ruszwurm cukrászdában.
2012. február 17.
Videó
gasztronómia
Diós linzer, citromkrém
Mautner Zsófia karácsonyi diós linzert figurákat süt vendégeivel, díszíti a gyerekeknek, citromkrémmel tölti a felnőtteknek.
2011. december 09.
Videó
gasztronómia
A karácsony receptjei
Férfi, kezdő vagy hobbiszakács - a szakácskönyvek között szemezgettünk karácsony előtt Mautner Zsófiával. Mustránk célja az volt, hogy kiderítsük, kihez milyen ajándék illik. Készítette: Szemere Katalin, Kovács Klára
2011. december 02.
Videó
gasztronómia
Rotyog a tarhonya, sül a zöldség
Milyen ételt vigyünk egy buliba, mivel várjuk a vendégeket, mi az ami gyorsan elkészül, de nem csak gazdaságos, hanem finom is? Mautner Zsófia petrezselymes tarhonyasalátát ajánl sült zöldségekkel.
2011. november 04.
Videó
játék
Sütőtökös-ricottás gombóc zsályás vajjal
Mautner Zsófia boros pohárral a kézben sütőtökös-ricottás gombócokat készít, zsályás vajjal és parmezánnal tálalja. Írja meg a videó alatti kommentekhez saját sütőtökös receptjét! A legjobb ötlet beküldője a Baldaszti's-nál reggelizhet, vagy ebédelhet! A RECEPTFELIRATTAL ELLENTÉTBEN 25 DKG SÜTÕTÖKPÜRÉ KELL A GOMBÓCOKHOZ.
2011. október 28.
Videó
gasztronómia
Sütőtökös-ricottás gombóc zsályás vajjal
Mautner Zsófia boros pohárral a kézben sütőtökös-ricottás gombócokat készít, zsályás vajjal és parmezánnal tálalja. Írja meg a videó alatti kommentekhez saját sütőtökös receptjét! A legjobb ötlet beküldője a Baldaszti's-nál reggelizhet, vagy ebédelhet!
2011. október 27.
Videó
gasztronómia
Az ízért dupla pont jár
A több mint két évtizedes múltra visszatekintő Bocuse d'Or szakácsbajnokságon legjobbjaink neves szakemberekből álló zsűri előtt készítették el adott időre versenymunkájukat. A győzelemhez jó ízek és jó idegek kellettek.
2011. október 19.
Videó
játék
Mualle Isztambulból + Játék!
Mautner Zsófia a ezen a héten a török lencsés padlizsánragu fortélyaiba avat be minket. Írja meg a videó alatti kommentekhez saját padlizsános receptjét! A legjobb ötlet beküldője a Baldaszti's-nál reggelizhet, vagy ebédelhet! Készítették: Mautner Zsófia, Szemere Katalin, Novinszki Tamás
2011. szeptember 30.
Videó
gasztronómia
Csípős sárgarépa-saláta pirított mogyoróval
Zsófi főztjét most nem a NOLTV stábja fogyasztja el, mert a csípős sárgarépa-saláta egy készülő receptkönyvben fog pózolni. Az ételfotózáson megtudtuk, hogyan került gipsz a töltött csirkébe.
2011. szeptember 02.
Videó
gasztronómia
Paradicsomtatár, andalúz gazpacho
Ma a paradicsomban utazunk. Félig aszaljuk, amit aztán használhatunk salátákhoz, pesto-hoz, tésztákhoz vagy készíthetünk belőle paradicsomtatárt. Turmixgépben pedig egyszerű és gyors, frissítő paradicsomlevest kevertünk andalúz mintára. Készítette: Perjéssy Gábor, Szemere Katalin
2011. augusztus 05.
Videó
gasztronómia
Kis kacsa fürdik, meggyes salsában
Mautner Zsófia ma az ételünkkel játszik. Az általunk választott alapanyagokból kacsamellet süt gyömbéres-meggyes salsával, és közben egy meggymagozót is letesztel. Ha Ön jobb receptet is el tud képzelni a három alapanyag (kacsa, meggy, gyömbér) és három további szabadon választható élelmiszer, valamint az otthon található alapélelmiszerek felhasználásával, akkor ossza meg velünk és nyerje meg a 'Játssz az ételeddel' ajándékait! Receptjét írja a kommentekhez, a VIDEÓ ALÁ!
2011. július 29.
Videó
gasztronómia
Keksz a szabadban
Itt a jó idő, irány a természet. Mautner Zsófia és Szemere Katalin a BÜFÉ Budapest háziasszonyával, Horváth Katival a Margit-szigeten piknikeztek. A parmezános, rozmaringos keksz ott is bejött.
2011. július 07.
Videó
gasztronómia
A legjobb fagyi titka
Mitől jó a jó fagyi, mik az árulkodó jelek, amikre érdemes figyelni a fagylaltos pultnál? Milyen a magyar pármai? Mit nyal a külföldi ópium néven? Három jó hírű fagylaltozóban is kóstoltunk: a Gelato Rosa-ban a Bazilikánál, a Gelateria Fragola-ban a Nagymező utcában és az Artigiana Gelati-ban a Csaba utcában.
2011. június 03.
Videó
gasztronómia
A magyar pármai nem műanyag fagyi
Mitől jó a jó fagyi? Mik az árulkodó jelek, amikre érdemes figyelni a fagylaltos pultnál? Erre kerestük a választ, és közben három jó hírű fagylaltozóban is kóstoltunk: a Gelato Rosa-ban a Bazilikánál, Gelateria Fragola-ban a Nagymező utcában és az Artigiana Gelati-ban a Csaba utcában.
2011. június 03.
Videó
Chili a szembe
Citromos, zöldborsós spagetti
Mautner Zsófia megint az ételünkkel játszott: összehozta a citromot a spagettivel és a zöldborsóval. Ha Ön jobb receptet is el tud képzelni a három alapanyag (citrom, zöldborsó, ricotta) és három további szabadon választható élelmiszer, valamint az otthon található alapélelmiszerek felhasználásával, akkor ossza meg velünk és nyerje meg a 'Játssz az ételeddel' ajándékait! Receptjét írja a kommentekhez, a VIDEÓ ALÁ!
2011. május 27.
Videó
gasztronómia
Epermustár, epersaláta, eperszuflé
Dübörög az eper szezon, ezért három receptet is ajánlunk: epersalátát túróhabbal, egy egyszerű eperszuflét, végül aki még bírja szuflával és kipróbálná az epret sóval és borssal, kóstolja meg az epermustárt - ha nem is a hot dog-hoz, de például csirkemellhez kiváló ínyencség.
2011. május 20.
Videó
hal
Pontyot pont most
Méltatlan, ahogy a halakkal bánunk Magyarországon, talán csak Baja környékén becsülik meg az ízletes és egészséges halhúst. Azért a Balatonon is találtunk olyan éttermet, ahol nem hekkel vakítják a vendéget. Nekünk egy 11 kilós ponty jutott, aminek mint kiderült, most van szezonja.
2011. május 13.
Videó
gasztronómia
Frankfurti zöldfűszeres mártás
A húsvéti tojásokat is felhasználhatjuk Geothe kedvenc ételéhez, a frankfurti zöldfűszeres mártáshoz, amit krumplihoz, csirkemellhez, halhoz, de akár főtt tojásokhoz is fogyaszthatunk. Nem válogattunk, használtunk biotojást, ketrecest és mélyalmost, de még a kínai 100 napost is megkóstoltuk.
2011. április 22.
Videó
gasztronómia
Csokoládémousse pirított kaláccsal
Segal Viktor szerint só nélkül édesség sem készülhet, és ezt rögtön be is bizonyítja egy ínycsiklandó desszert elkészítésével.
2011. március 25.
Videó
1
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól