hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“Mautner Zsófia”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
mexikó
A legjobb mexikói éttermek
Mautner Zsófia három mexikói éttermet ajánl, egy régi klasszikust, egy nemrég nyílt trendit, és végül egy vidám, barátságos helyet a forgalmas körútról. Színes étlapunkon guacamole, burrito, Chimichanga, taco, poppers és az érzékenyebbeknek egy pohár horchata.
2013. március 25.
Videó
Chili a szembe
Jól szerepelt a krumplis tészta Jeruzsálemben
Mautner Zsófia a megújuló magyar gasztronómiából adott kóstolót a Jeruzsálemi Nemzetközi Könyvvásáron. Terítéken a kovászosuborka-leves, krumplistészta-börek, tarhonyasaláta és szilvásgombóc-nyalóka.
2013. február 21.
Videó
gasztronómia
Fokhagymás-fehérboros feketekagyló
Hogyan főzzünk kagylós ételeket? És hogyan fogyasszuk el? Mautner Zsófia fokhagymás-fehérboros feketekagylót készít gyorsan, egyszerűen.
2013. január 31.
Videó
saláta
Gránátalmás lencsesaláta - pirított magvakkal
Mautner Zsófia azoknak ajánl egy egyszerű receptet, akik túl sok lencsét vásároltak, de már unják a főzeléket. Kicsit törökös, kicsit ázsiai beütésű, ízekben változatos gránátalmás lencsesalátát készít pirított magvakkal.
2013. január 03.
Videó
gasztronómia
A legjobb levesező helyek
Itt a tél, de szerencsére megnyíltak az első levesbárok is, ahol forró, ízletes cékla, burmai csirke levessel vagy akár egy jó magyaros lecsó krémlevessel melegedhetünk. Mautner Zsófia és Szemere Katalin a legjobb levesezőket ajánlják.
2012. december 06.
Videó
gasztronómia
Diós sült szőlőragu
Itt a szőlőszezon, ezért most édes és sós ételekkel is működő diós sült szőlőragut készítünk, ami feldobja majd húsos ételeinket, isteni lesz grillezett sajtokkal vagy akár desszertként egy gombóc vanília fagylalttal. JÁTÉK: írja be a videó alatti kommentekhez saját, "szőlős receptjét", és NYERJEN szakácskönyvet 21.000 FT értékben.
2012. szeptember 27.
Videó
gasztronómia
Végigettük a kocsmatúrát
Mit ehetünk iszogatás közben, illetve helyett a bulinegyedben, a hetedik kerület romkocsmáiban? Erős a mexikói vonal, de találtunk kolbászdát is.
2012. augusztus 16.
Videó
gasztronómia
Lisztmentes mogyorós piskóta narancsvirágos sziruppal
Lisztmentes mogyorós piskótát készít Mautner Zsófia, a tésztához csak mogyoró, cukor, só és tojás kell. Egyszerűen elkészíthető, törökös ihletésű desszert.
2012. augusztus 02.
Videó
chili a szembe
Három tüzes, frissítő salsa
A kánikula miatt grillcsirkét vásároltunk, hogy ne kelljen sütni-főzni. Mautner Zsófia frissítő salsákat készített hozzá: egy gyömbéres-nektarinost, egy fűszeres mentasalsát, és egy klasszikus mexikói, paradicsomos változatot.
2012. július 19.
Videó
hal
Igazi nyári, frissítő ízek
Mautner Zsófia grillezett tőkehalhoz salátát kever vinaigrette öntettel, majd a klasszikus ízeket két apró trükkel teszi még izgalmasabbá.
2012. július 06.
Videó
Chili a szembe
Vaníliás-fehércsokoládés krémtorta, sütés nélkül
Mautner Zsófia vaníliás-fehércsokoládés krémtortát készít friss eperrel. Mutatós, ízletes vendégváró sütemény negyed óra alatt, ráadásul a sütőt sem kell bekapcsolni hozzá.
2012. május 17.
Videó
gasztronómia
Rántott csirke csípős citrommártással
Mautner Zsófia rántott csirkét süt kicsit másképp: a bundája ropogós kenyérmorzsával készül, serpenyő helyett sütőbe rakja kevés olajjal, citromos mártással tálalja. Felcsíkozzuk, mártogatjuk, ropogtatjuk.
2012. március 16.
Videó
gasztronómia
Rugelach - lágy és omlós
Mautner Zsófia a New York-iak egyik kedvenc sütijét készíti el. A rugelach szinte bármilyen lekvárral tölthető édes kifli, a tésztájához sem kellenek különleges alapanyagok, csak liszt, cukor, vaj és krémsajt. JÁTÉK: írja be a videó alatti kommentekhez saját, süteményes receptjét, a legjobbat értékes nyereménnyel jutalmazzuk.
2012. február 24.
Videó
gasztronómia
Krémesajánló
Hogyan viselkedik az igazi, amikor beleszúrjuk a villát? Mitől jó a krém, mitől a tészta? Találtunk autentikus francia krémest az A table! pékségben, könnyű, lágy, fehér habost a Tortavárban, a legvaníliásabbat pedig a Ruszwurm cukrászdában.
2012. február 17.
Videó
gasztronómia
Jössz tekerni? Török pizza, ayrannal
Mautner Zsófia szerint a világ legjobb partiétele a lahmacun, jobb fordítás hiányában török pizza. Ráadásul a tésztagyúrást is kiválthatjuk egy csomag tortillával. Ennél már csak az ayran elkészítése lesz egyszerűbb. JÁTÉK: írja be a videó alatti kommentekhez saját, darált húsos receptjét, a legjobbat értékes nyereménnyel jutalmazzuk.
2012. január 27.
Videó
gasztronómia
Egzotikus sült libacomb
Mautner Zsófia Zöldséges-gyömbéres libacombot készít. Írja meg Ön is saját libareceptjét a videó alatti kommentekhez! A legjobb ötlet beküldője a Baldaszti's-nál reggelizhet, vagy ebédelhet!
2011. november 18.
Videó
gasztronómia
Paradicsomtatár, andalúz gazpacho
Ma a paradicsomban utazunk. Félig aszaljuk, amit aztán használhatunk salátákhoz, pesto-hoz, tésztákhoz vagy készíthetünk belőle paradicsomtatárt. Turmixgépben pedig egyszerű és gyors, frissítő paradicsomlevest kevertünk andalúz mintára. Készítette: Perjéssy Gábor, Szemere Katalin
2011. augusztus 05.
Videó
gasztronómia
Keksz a szabadban
Itt a jó idő, irány a természet. Mautner Zsófia és Szemere Katalin a BÜFÉ Budapest háziasszonyával, Horváth Katival a Margit-szigeten piknikeztek. A parmezános, rozmaringos keksz ott is bejött.
2011. július 07.
Videó
gasztronómia
Jéghideg, joghurtos sóskakrémleves
Ismerje meg Mautner Zsófia kedvenc nyári levesét, a jéghideg, joghurtos sóskakrémlevest! A húsevők csirkefasírtot is kapnak hozzá. Ha pedig Ön jobb receptet is el tud képzelni a három alapanyag (sóska, csirke, dió) és három további szabadon választható élelmiszer, valamint az otthon található alapélelmiszerek felhasználásával, akkor ossza meg velünk és nyerje meg a 'Játssz az ételeddel' ajándékait! Receptjét írja a kommentekhez, a VIDEÓ ALÁ!
2011. június 24.
Videó
fesztivál
Nemcsak Anyukám mondta
Pár napra egymás mellé költöztek az ország legjobb éttermei a Budai Gourmet fesztiválon, így villámgyorsan eljutottunk Villányból Encsre, majd Budapestre, és persze kóstoltunk pár speciális fogást. Készítette: Mautner Zsófia, Szemere Katalin, Novinszki Tamás
2011. június 10.
Videó
2
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól