hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“Cinque Terre”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
bor
Az élet sava és bora
Olasz gasztronómiai kalandozásunk végén a Cinque Terre borait kóstolgattuk. Carlo mesélt nekünk arról, hogyan épül be a bor ízébe a tengeri sós szél és miért nem a gyümölcsös zamat számukra a legfontosabb. Cinque Terre ízekre szedve. Készítették: Szemere Katalin, Mautner Zsófia, Vörös Eszter, Perjéssy Gábor
2012. június 22.
Videó
gasztronómia
Citromos krém nyolc perc alatt
A Cinque Terrén nincs olyan kert, amelyben ne lenne citromfa. Így aztán sok finom citromos termékre bukkantunk a helyi kis boltokban. Cesare mesélt nekünk a citrom felhasználásáról, Mautner Zsófi pedig egy nagyon egyszerű, de annál finomabb citromos krémet, azaz citromos sabayon-t készített mindössze nyolc perc alatt. Készítették: Mautner Zsófia, Szemere Katalin, Vörös Eszter, Perjéssy gábor
2012. június 15.
Videó
olaszország
Gyors pasta tenger gyümölcseiből
Filippo, a népszerű manarolai Porticciolo étterem szakácsa három gyors pastát mutatott nekünk, az egyik a ház specialitása. Nem kell megijedni, más alapanyagokból is el lehet őket készíteni, csak a trükkök a fontosak, melyeket most feltárunk a videóban. Olasz gasztrotúránk negyedig kalandja. Készítették: Szemere Katalin, Vörös Eszter, Perjéssy Gábor
2012. június 01.
Videó
Cinque Terre
Olasz gasztrotúra: a szardella
Nelida Scapparone és Francesca Ricco stábunknak a festői Monterossoban megmutatja milyen az, amikor ők napokra, a szardella pedig évekre ki sem látszanak a sóból, milyen egyszerű is kibelezni a kis halat, és hogyan kell fogyasztani az évekig elálló finomságot. A Chili a szembe! stábja az olaszországi Cinque Terrére utazott, hogy a helyi specialitásokat tanulmányozza. A túrából 6 videó készül, az első rész: [url=http://www.noltv.hu/video/4330.html]Focaccia és farinata[/url]
2012. május 11.
Videó
gasztronómia
Olasz gasztrotúra: hogyan készül a focaccia és a farinata?
A Chili a szembe stábja az olasz Liguriába, azon belül Cinque Terrére utazott, hogy a helyi specialitásokat kipróbálja Mautner Zsófiával. A túrából 6 videó készül, az első részben Alberto, az argentin származású pék mutatja be, hogyan készül a két jellegzetes tészta, a focaccia és a farinata. Készítette: Szemere Katalin, Vörös Eszter, Perjéssy Gábor
2012. május 04.
Videó
tenger
Cinque Terre - hangulatképek
Az olasz riviérán fekvő öt falu káprázatos látvány tengerről, szárazföldről egyaránt. Manarola, Riomaggiore és Vernazza hangulatát idézi föl ez a rövid videó.
2010. június 25.
Videó
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól