hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“Chili a szembe”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
gasztronómia
Végigettük a kocsmatúrát
Mit ehetünk iszogatás közben, illetve helyett a bulinegyedben, a hetedik kerület romkocsmáiban? Erős a mexikói vonal, de találtunk kolbászdát is.
2012. augusztus 16.
Videó
rekord
Egy parlamentnyi flódni
A Világ Legnagyobb Flódnija Projectben Raj Ráchel rekord mennyiségű flódnival vendégelte meg a fesztiválozókat a Szigeten, a Hungaricum Faluban. A rekord hitelesítésében közreműködött Koltai Lajos és Till Attila.
2012. augusztus 09.
Videó
gasztronómia
Lisztmentes mogyorós piskóta narancsvirágos sziruppal
Lisztmentes mogyorós piskótát készít Mautner Zsófia, a tésztához csak mogyoró, cukor, só és tojás kell. Egyszerűen elkészíthető, törökös ihletésű desszert.
2012. augusztus 02.
Videó
fagyi
Házi fagylalt gép nélkül
Ha nincs fagylaltgépünk akkor készítsünk granitát vagy jégkását! Egyszerű és bármilyen gyümölccsel kísérletezhetünk. Mautner Zsófia egy görögdinnyés, kávés és egy pikánsabb paradicsomos változatot mutat be.
2012. július 26.
Videó
chili a szembe
Három tüzes, frissítő salsa
A kánikula miatt grillcsirkét vásároltunk, hogy ne kelljen sütni-főzni. Mautner Zsófia frissítő salsákat készített hozzá: egy gyömbéres-nektarinost, egy fűszeres mentasalsát, és egy klasszikus mexikói, paradicsomos változatot.
2012. július 19.
Videó
gasztronómia
Három menő budapesti piac
Pénteken megnéztük a Kossuth téri termelői piacot, szombaton a Csörsz utcai bio piacot, vasárnap pedig a nemrég nyílt háztáji piacot a Szimpla Kertben.
2012. július 12.
Videó
hal
Igazi nyári, frissítő ízek
Mautner Zsófia grillezett tőkehalhoz salátát kever vinaigrette öntettel, majd a klasszikus ízeket két apró trükkel teszi még izgalmasabbá.
2012. július 06.
Videó
gasztronómia
Pofonegyszerű nyári kencék
Mautner Zsófia háromféle kencét és salátát készít, melyeket kenyérre kenhetünk, de jól passzolnak a sültekhez is a grill-partykon. Friss ízek, a török konyha jegyében.
2012. június 29.
Videó
gasztronómia
Citromos krém nyolc perc alatt
A Cinque Terrén nincs olyan kert, amelyben ne lenne citromfa. Így aztán sok finom citromos termékre bukkantunk a helyi kis boltokban. Cesare mesélt nekünk a citrom felhasználásáról, Mautner Zsófi pedig egy nagyon egyszerű, de annál finomabb citromos krémet, azaz citromos sabayon-t készített mindössze nyolc perc alatt. Készítették: Mautner Zsófia, Szemere Katalin, Vörös Eszter, Perjéssy gábor
2012. június 15.
Videó
gasztronómia
Libamáj a fagyiban
A magyar gasztronómia krémje vonult fel idén is a Gourmet Fesztiválon. Mautner Zsófia és Szemere Katalin az első mustra kedvenceit mutatja be, így láthatunk kovászos uborka nyalókát, csirkeosztrigát, de különleges fagyikat is. Gasztrokalandozás a Millenárison. Készítette: Szemere Katalin, Vörös Eszter
2012. június 08.
Videó
olaszország
Gyors pasta tenger gyümölcseiből
Filippo, a népszerű manarolai Porticciolo étterem szakácsa három gyors pastát mutatott nekünk, az egyik a ház specialitása. Nem kell megijedni, más alapanyagokból is el lehet őket készíteni, csak a trükkök a fontosak, melyeket most feltárunk a videóban. Olasz gasztrotúránk negyedig kalandja. Készítették: Szemere Katalin, Vörös Eszter, Perjéssy Gábor
2012. június 01.
Videó
gasztronómia
Olasz gasztrotúra: pesto és pansotti
A Chili a szembe stábja az olasz Liguriába, azon belül Cinque Terrére utazott, hogy a helyi specialitásokat tanulmányozza. A túrából 6 videó készül, a harmadik részben Alberto Mautner Zsófiával tésztát főz, hozzá pesztót és diószószt készít. [url=http://www.noltv.hu/cimkek/video/olasz%20gasztrot%FAra]Az előző részek itt: Focaccia és a farinata, Szardella[/url]
2012. május 25.
Videó
Chili a szembe
Peter Gordon fúziós konyhája
A fúziós konyha keresztapjának nevezet Peter Gordon mutatta be séftudományát Budapesten. A vendégek előtt, mintegy látványkonyhaszerűen keverte az ízeket és varázsolt különleges, de ízletes falatokat az asztalokra.
2012. május 23.
Videó
Chili a szembe
Vaníliás-fehércsokoládés krémtorta, sütés nélkül
Mautner Zsófia vaníliás-fehércsokoládés krémtortát készít friss eperrel. Mutatós, ízletes vendégváró sütemény negyed óra alatt, ráadásul a sütőt sem kell bekapcsolni hozzá.
2012. május 17.
Videó
Cinque Terre
Olasz gasztrotúra: a szardella
Nelida Scapparone és Francesca Ricco stábunknak a festői Monterossoban megmutatja milyen az, amikor ők napokra, a szardella pedig évekre ki sem látszanak a sóból, milyen egyszerű is kibelezni a kis halat, és hogyan kell fogyasztani az évekig elálló finomságot. A Chili a szembe! stábja az olaszországi Cinque Terrére utazott, hogy a helyi specialitásokat tanulmányozza. A túrából 6 videó készül, az első rész: [url=http://www.noltv.hu/video/4330.html]Focaccia és farinata[/url]
2012. május 11.
Videó
gasztronómia
Olasz gasztrotúra: hogyan készül a focaccia és a farinata?
A Chili a szembe stábja az olasz Liguriába, azon belül Cinque Terrére utazott, hogy a helyi specialitásokat kipróbálja Mautner Zsófiával. A túrából 6 videó készül, az első részben Alberto, az argentin származású pék mutatja be, hogyan készül a két jellegzetes tészta, a focaccia és a farinata. Készítette: Szemere Katalin, Vörös Eszter, Perjéssy Gábor
2012. május 04.
Videó
játék
Kínai gyors, de nem a büféből
Ismét játszunk! Küldjék be receptjeiket, a legjobb ötlet ugyanis főzőtanfolyamot ér a Chefparade Főzőiskolában! A mai epizódban Mautner Zsófia wokos sertésszűzet süt kaliforniai paprikával és uborkával, egy olyan kínai húsos ételt, melyben frissek a zöldségek, és nem merül el minden a túl édes, keményítős szószokban.
2012. április 27.
Videó
gasztronómia
Sznob vacsora egy lakásétteremben
A KitchenArt lakásétteremben jártunk, ahol Bernáth József főzött az ismeretlenül összejött tízfős társaságra. A fiatal szakácstehetség Lyonban és Londonban a legnagyobb francia séfeknél dolgozik már évek óta, többek között a 27 Michelin-csillagos Joel Robuchonnál. Megnéztük, hogyan is zajlik egy ilyen vacsora. Készítette: Szemere Katalin, Vörös Eszter
2012. április 20.
Videó
bor
Tisztességes kocsma, ahol akár be is lehet rúgni
Gasztronómiai sorozatunkban Harmath Csaba borszakértő a fiatalok körében egyre népszerűbb budapesti borbárok közül mutatja be három kedvencét. Kiderül, hogyan kell csuklóból tekerni, mi az a Junibor, mennyit kell önteni egy jó pohárba, hogy behozza az árát. Főszerepben: DiVino, Innio, Drop Shop Borbár.
2012. április 13.
Videó
húsvét
Last minute húsvéti kalács
Mautner Zsófia az utolsó pillanatban is bárhol beszerezhető egyszerű alapanyagokból, egy kezdő kalácssütögető számára is könnyen elkészíthető recept alapján süt egy sós és egy édes húsvéti kalácsot.
2012. április 06.
Videó
7
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól