hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“Chili a szembe”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
nolvideó
Ilyen kézműves söröket iszunk idén nyáron!
Bart Dániel, a Főzdefeszt főszervezője szerint tovább hódít az újhullámos sörfőzés kedvence, az ipa, újabb őrület a savanyú sör, de a kávés-meggyes sörön kívül kóstoltunk keserű fekete ipát és alkoholmentes mézes negró illatút.
2015. április 30.
Mozaik
gasztronómia
Készítsen igazi rizottót Giuseppével!
Giuseppe Scaricamazza, az olajdíler megmutatja, hogyan készítsünk igazi rizottót vagy hamis vargányát.
2015. április 16.
Mozaik
chili a szembe
Vénuszbimbó
A vénuszbimbó olyan csokis keksz, melyben nincs liszt és hozzáadott cukor. A tészta datolyából és dióból áll össze, tojás helyett chia magot kever bele Horváth Kati, a Büfé Budapest háziasszonya.
2015. április 09.
Kultúra
chili a szembe
Minestrone leves Giuseppétől
Egy könnyű zöldségleves, amely segít abban is, hogy a kamrában megbújó zöldségeket felhasználjuk. Giuseppe most paradicsom nélküli változatot készít.
2015. április 03.
Mozaik
Chili a szembe
Cukormentes müzliszelet uzsonnára
Negyed óra alatt elkészíthető egészséges finomság Horváth Katitól, a Büfé Budapest háziasszonyától. Az olajos magvakból, mandulalisztből és mézből készült müzliszelet tízóraira vagy uzsonnára is ideális.
2015. március 25.
Videó
gasztronómia
Süssön édesburgonyából csokis kekszet!
Horváth Kati, a BÜFÉ Budapest háziasszonya bemutatja, hogyan készít liszt és cukor hozzáadása nélkül édesburgonyából vagy sütőtökből csokis kekszet.
2015. március 20.
Mozaik
noltv
Szedres-citromos linzer – Chili a szembe
Horváth Kati, a BÜFÉ Budapest háziasszonya bemutatja, hogyan készít linzert, szedermártást és citromkrémet - finomliszt, cukor és tejtermékek nélkül.
Szemere Katalin
2015. március 05.
Kultúra
chili a szembe
Szedres-citromos linzer
Horváth Kati, a BÜFÉ Budapest háziasszonya bemutatja, hogyan készít finomliszt, cukor és tejtermékek nélkül linzert, szedermártást és citromkrémet.
2015. március 05.
Videó
gasztronómia
Chili a szembe: Kekszforradalom!
Horváth Kati, a BÜFÉ Budapest háziasszonya egy alapreceptből három féle, kívül roppanós, belül puha kekszet süt cukor, tojás és liszt hozzáadása nélkül.
NOL
2015. február 19.
Mozaik
gasztronómia
Kanalazzon pohárból flódnit!
A Tütü Lébárban megnéztük, a facsart narancslén túl mivel dobhatjuk fel a szürke téli napokat. Színek, vitaminok, különleges ízek, a spenóttal, zellerrel, uborkával is ízesített italokban.
NOL TV
2015. február 12.
Mozaik
gasztronómia
Influenza Killer, Búzafű Shot
A Tütü Lébárban megnéztük, a facsart narancslén túl mivel dobhatjuk fel a szürke téli napokat. Színek, vitaminok, különleges ízek, a spenóttal, zellerrel, uborkával is ízesített italokban.
2015. február 12.
Videó
gasztronómia
Mámorító citruslekvár Kaldenekertől
Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója színekben és ízekben gazdag citruslekvárt készít narancsból, grapefruitból mandarinból és zöldcitromból.
NOL
2015. január 29.
NolTV
gasztronómia
Maradj zöld! - Így szuggerálta Főzelékes Feri a pagodakarfiolt
Főzelékes Feri azért is vett pagodakarfiolt, hogy zöld színharmóniában pompázzon a főzelék, de egyébként ugyanolyan finom lehet hagyományos karfiolból is. Kiderül, hogyan őrizzük meg a színeket, hogyan főzzük a brokkolit ressre, hogyan bánjunk a tejszínnel vagy a kókusztejjel.
NOL
2015. január 22.
NolTV
gasztronómia
Így készítsen narancsos céklalekvárt
Mostohazöldségünk a cékla, pedig nagyon egészséges, készíthetünk belőle levest, köretet, salátát, de akár édességet is. Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója narancsos céklalekvárt készít, ami húsokhoz, grillezett sajtokhoz, kacsasültekhez fogyasztható.
NOL
2015. január 15.
Videó
gasztronómia
Grammra kikísérletezett citromos finomság
Korponai Péter, a Desszert.Neked cukrászséfje egy linzertészta alapú, citromkrémes, meringue-gel díszített, grammra pontosan kikísérletezett finomságot készít.
NolTV
2015. január 08.
Mozaik
noltv
Mandulás lazaccsíkok - hanukára vagy karácsonyra
Rosenstein Tibor, a Rosenstein Vendéglő tulajdonosa mandulás lazaccsíkokat süt unokáival.
2014. december 18.
Mozaik
noltv
Megnyílt az első esti pesti piac!
Este is vehetünk zöldséget, kolbászt, sajtot vagy akár anyacsavart is az őstermelők és termelők piacán, kézművesek vásárán a Király utcában.
2014. december 11.
Mozaik
konyha
A mogyorósültet a legvadabb húsevők is imádni fogják!
Bede Anna, a Vegasztrománia blog és könyv írója megmutatja, melyik receptjével kápráztatja el húsevő ismerőseit. A saláta készítése közben az is kiderül, hogyan lehet a legtisztábban gránátalmát pucolni.
2014. december 04.
Mozaik
Chili a szembe
Így tekeri Ahmet
A békásmegyeri piac mellett működő Pasha Török Pékség & Cukrászatban [url=http://www.noltv.hu/video/5598.html]a lahmacun (török pizza) és a ramazan pide[/url] után most megnéztük, hogyan készülnek a sós sütik és a török perec, a simit.
2014. október 09.
Videó
Chili a szembe
Igazi lahmacun Budapesten is
A békásmegyeri piac mellett működő Pasha Török Pékség & Cukrászatban megnéztük, hogyan készül a lahmacun (török pizza) és a ramazan pide.
2014. október 02.
Videó
2
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól